Klubi i beqareve .

adea

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
Fillimisht postuar nga adea:
[qb] More Zeqo lajkatar i madh na qenke :thumbsup: [/qb]
pse po te bej per vete :confused: [/qb]
'
Lere Zeqo nuk me ze dot :sleep:
Po ca te bej :shrug: si te mos me besh :wub: per vete
ti je si yll :cool: kinemaje :

helibak mucogllava

Primus registratum

e po nuk te zura dot jam i detyruar qe te le mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ato si Yll e si Yje mos ja fut kot se sme ke par nejse mos me imagjino te bukru se kur tme shofesh do te zhgenjej si ca e ca ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Apo jo kristina13 :tipsy:

adea

Primus registratum

Vete ke thene qe je yll dhe une te besova po megjithate nuk e kisha ne ate kuptimin konkret po figurativ

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Vete ke thene qe je yll dhe une te besova po megjithate nuk e kisha ne ate kuptimin konkret po figurativ [/qb]
po thoje mi thoje se kam inat ti zhgenjej njerzit uen sjam i bukur :mad:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] e po nuk te zura dot jam i detyruar qe te le mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ato si Yll e si Yje mos ja fut kot se sme ke par nejse mos me imagjino te bukru se kur tme shofesh do te zhgenjej si ca e ca ketu /pf/images/graemlins/wink.gif
Apo jo kristina13 :tipsy: [/qb]
ti me duket se do te te bejme komplimeta ...po sa here te thashe qe je i mire o derq..cte bej une qe te zuri dolcja e para ..eshte me fat qenja...adea mos e beso se eshte i mire por ka frike ta thot se do ca komplimenta /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] e po nuk te zura dot jam i detyruar qe te le mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo jo kristina13 :tipsy: [/qb]
ti me duket se do te te bejme komplimeta ...po sa here te thashe qe je i mire o derq..cte bej une qe te zuri dolcja e para ..eshte me fat qenja...adea mos e beso se eshte i mire por ka frike ta thot se do ca komplimenta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shih shih sa inat ka filluar te tallet em mau dhe kjo 13 vjeçarja ti me shajte mua mi :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

darma

Primus registratum

Edhe une beqo jam pse nuk me jepni nje dore te gjej dhe une nje,nuk jam e deshperuar por ne fund te botes :shrug:

adea

Primus registratum

E di mi Kristina po nuk do te mburret cuni /pf/images/graemlins/smile.gif
nuk i pelqejne komplimentat zeqos me duket :wub:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] E di mi Kristina po nuk do te mburret cuni /pf/images/graemlins/smile.gif
nuk i pelqejne komplimentat zeqos me duket :wub: [/qb]
dihet ajo qe nuk me pelqein komplimentat une dua tme thon ate qe kam jo tme genjein /pf/images/graemlins/laugh.gif
se jo per gje po i ha kollaj genjeshtrat une dhe gjynaf genjej veten me duke ti bukur vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb] E di mi Kristina po nuk do te mburret cuni /pf/images/graemlins/smile.gif
nuk i pelqejne komplimentat zeqos me duket :wub: [/qb]
dihet ajo qe nuk me pelqein komplimentat une dua tme thon ate qe kam jo tme genjein /pf/images/graemlins/laugh.gif
se jo per gje po i ha kollaj genjeshtrat une dhe gjynaf genjej veten me duke ti bukur vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe tani qe thash te verteten une sme beson ti..uho /pf/images/graemlins/blush.gif me lodhe :shrug: ..po behu pak me optimist per veten o derq /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Sa ja bojne qefin Zeqos kto gocat me :confused:
......pranaja rrin gjithe diten para pasqyres ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Sa ja bojne qefin Zeqos kto gocat me :confused:
......pranaja rrin gjithe diten para pasqyres ky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
heheh ...ki mendjen dolce mblidhji mendjen se do te iki .... :tipsy:

adea

Primus registratum

......pranaja rrin gjithe diten para pasqyres ky /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti dolce si ja ke marre :smash: mendjen zeqos apo e ke sekret???

helibak mucogllava

Primus registratum

amore mio sa me kishte mar malli per ty pse sme ke nis pm ti mua meeeeeeeeeeeeeee :confused:

helibak mucogllava

Primus registratum

dolce_vita lene mi te thon ça te duan keto une em ty e kam kunjen ty te dua uen ty te kam amore :kiss: