o tedi po ti mos ji kaq direkt o çun, se gocat beqo ketu jane te tilla se si duket duan nje histori paksa "serioze". se le vuoi sedurre "genjei" içik... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Un ta kom dhon Oferten me .Bojm ca bojm ne te nesermen Beqare jemi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] [/qb]
qe kur kshu mi???Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb]o tedi po ti mos ji kaq direkt o çun, se gocat beqo ketu jane te tilla se si duket duan nje histori paksa "serioze". se le vuoi sedurre "genjei" içik... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Un ta kom dhon Oferten me .Bojm ca bojm ne te nesermen Beqare jemi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] [/qb]
Na mer ti se per ate pune kom Hap Agjencine e Martesave Une ... Direkt kjo hapim teme ne dum burra . Po ne te morim burra e ... Cere jena noi allasoji e . Tyt se an flliqe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hahaha jo ti mer jo..po kjo goca qe tha qe kerkojm histori serioze ne!!! uh navash mi goce se te ishim ne kerkim te burrave ne kishim hapur nje teme ''dua burre'' /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe nuk lodheshim me ardh ke beqot :smash: [/qb]
Shif Ke Tema e Thashethemit se aty o po ho ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hahaha po mir ja bojm titullin ''duam burra & gra''
si thua??!!
P.S:agjencine ku e ke hapur mo?? ma jep icik adresen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Do burre Ti ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] tedo agjencia jote do falimentoje
/pf/images/graemlins/laugh.gif
shefen e thashethemeve do ta mor ne do ta punesoj ke agjencia ime..ti gjej ene i burre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une skom nevoje Per seksere . Mos ki dert ti ..Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una edhe du edhe sdu..smeret vesh..po ti do gru?
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Populli thote 2 te rrafme te bojn dom 2 te ngrena nganjehere te bejne dem . 2 te Dashura te bejne MIre...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jo thashe mos te kisha rregullu naj-njonen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]