Klubi i beqareve .

tirana

Primus registratum
Re: Klubi i beqareve .

Ku bohet aplikimi per ket klubin dhe sa e keni tarifen vjetore te antarshipit
biggrin-.gif
biggrin-.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]
Fillimisht postuar nga T.:
[qb] Deshe me ngatrru gje ti Paper Moon........ja ku e ke bandillin....ka ardh si me porosi
biggrin-.gif

NYC GUY...ke nez zjarr ti lal? [/qb][/QUOTE

Une zjarrin bubulak dhe te ndezur flake e kam pas gjithmone problemi eshte se nuk le njeri kollaj me u ngrof ke zjarri im , vetem ne rast emergjencie ndonjera qe banon ne vise te ftohta . [/qb]
nje una afer polit te veriut banoj,ene beqo jam! si thu???!!!! :wub:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Trano apo s'ma ke vu ate pikturen e Dalit aty, na i more cunat ne qaf na i more. [/qb]
..na mi se nuk jom aq e forte...ne qafe thot kjo :eek:
shume shume mund ti marr OPA /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

U rrite u poqe e ngele.. cinglle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

..po kshu mo...ka rrezik qe jom rrit n'hije...dhe s'me ka pa kush... /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde Gezuar cingllave!!

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
[qb] Trano apo s'ma ke vu ate pikturen e Dalit aty, na i more cunat ne qaf na i more. [/qb]
..na mi se nuk jom aq e forte...ne qafe thot kjo :eek:
shume shume mund ti marr OPA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me verte, is that your favourite position? /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

oreeeeee po kjo ela_001 akoma beqare reeeeee?^
edhe un beqar jam po i futem edh enej ehr kesaj valle ketu.hajt mo qoft per hajer :cool:

TranofiljA

Primus registratum

[qb] me verte, is that your favourite position? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
I don't like to play favorites /pf/images/graemlins/wink.gif It iz OLL GUD! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk na thate asgje te re :rolleyes: Pervec klubit tone...ku tjeter thua rrine beqaret :confused:

I

insane

Guest

tek erosi..tu msu se ca me bo kur tmos jene cinglla

haj grupi!!!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] tek erosi..tu msu se ca me bo kur tmos jene cinglla

haj grupi!!! [/qb]
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ndaj je beqar akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

jjo, eshte beqar se ka shume eksperience, n uk ka dal dicka per me te stazhonuarit /pf/images/graemlins/wink.gif PAstaj aty ne japim msim , lol, prandaj dhe jemi beqo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ku ka me mir se beqo, ata te tjeret e kane ngrene :confused:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
smilies-4498.png
[/qb]
Boll ti se na trembe , sot me ka zen nje gjume ne tren dhe kam shkuar nja tre stacione me shume se c duhet dhe pastaj kam ardhur ne kembe ne pune , apo s eshte edhe ftohte ketej nga malesia jone . Po he ca bejne beqaret keto dite te ftohta dimri , trano do vai viash gjekundi per spring break apo ne vere ne albani ??

Rambla

Primus registratum

Ciao single-a. si ja kaloni ju? ketu nga une eshte ngroh icik koha por prap single ngela une. mgjth jam goc e mencme une, e marr me filozofi kete gje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Rambla...ca osht qajo firme mi???

T'hongsha FILOZOFINE un ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

NICE GUY /pf/images/graemlins/wink.gif

Kam vendos qe do leviz njehere e mire qe ktu...se sot m'duket se temp ka shku -100 grade. Nuk e di tamam tamam sa eshte...po I DO NOT LIKE IT :mad:

..pastaj ç'jane keto pyetje per Springus Brejkus...nuk shtyhet mo me iluzione...SPRING thot ky /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mu do me gjesh ne pune.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Po goxha qenkemi ! :eek:

Une them me bo nji program per klubin , se njelem t'u kthy gotat.

Programi im eshte me i more me radhe cunat beqare qe kane shkrujte ketu , derisa te gjej gjysmen binjake. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos kundershtoni, se s'pys per asnji. :cool:

Rambla

Primus registratum

Po per vete kè ke mendu Penele (ste vjen keq qe ta shkurtova pak nick-un? /pf/images/graemlins/smile.gif )? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rambla:
[qb] Po per vete kè ke mendu Penele (ste vjen keq qe ta shkurtova pak nick-un? /pf/images/graemlins/smile.gif )? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tani per tani kam mendime pergjithesuese, po me kalimin e kohes do filloj ta pervecoj. /pf/images/graemlins/wink.gif