fjalen nuk ta jap po do mundohem! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Sjam stazhonu akoma po ate rruge po mar me duket !
mos e bej ate pune se do dalesh ka klubi masnej.Ktu e kena venos me qen te pastazhoniuar :smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[QB] Sa me e kuptu pak: Eshte grupi i beqarve , sepse s'doni me u martu apo sepse s'ja u ka var kush ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne se eshte keshtu vej nje kerkese te vogel:
Jo,mooooooj, do materjal ti moj noce!
Prototipe jam hetero sexual une , nuk e dua Timin sa do simpatik le te jete . O trendafile mire une qe jam i shumtut po ti gjitha ajo goc si ka mundesi akoma beqare . Kush donte te dinte arsyet e beqarise , une nje te vogel fare kam , jam lodhur duke dhene llogari ku isha mbreme /pf/images/graemlins/smile.gif .Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] Nyc Guy pse beqo qenke ti mo :rockband:
une o te bej timin ty o plass ne vend ja ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per cfare pune e ke llafen se une su lodha fare /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Kshu prototipe dhe puna ime , dmth puna jone . [/qb]
...ç'ti bosh se nuk eshte gjithmone sezon tranofilash se. Çdo gje me deshire dhe ne kohen e vet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] O trendafile mire une qe jam i shumtut po ti gjitha ajo goc si ka mundesi akoma beqare . [/qb]