Klubi i beqareve .

eM

Paper Moon
Re: Klubi i beqareve .

e ssasso, e more vesh ti tani ta merni vesh te gjitha ju:

Une jam beqare! Sjam stazhonu akoma po ate rruge po mar me duket ! /pf/images/graemlins/wink.gif

:tipsy:

assassino26

Primus registratum

Sjam stazhonu akoma po ate rruge po mar me duket !

mos e bej ate pune se do dalesh ka klubi masnej.Ktu e kena venos me qen te pastazhoniuar :smash:

Diavolessa

Valoris scriptorum

eM: Zemer mire qe je beqare , ishalla nuk nderro mendje /pf/images/graemlins/smile.gif

Te na shtohet grupi /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...s'ka gjo mi edhe po nuk u shtu grupi. Shef ti...me 5 veta boj gallate boll ne /pf/images/graemlins/smile.gif
Tashi du me dit kush i ka honger gjith çibukat qe ishin ke tavolina afer penxheres :eek: ???

Jo per gjo po ishin te vitit 1995! Trashegim nga nje grup i "vjeter" beqaresh. :rolleyes:

Guest

Nyc Guy pse beqo qenke ti mo :rockband:
une o te bej timin ty o plass ne vend ja ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Sjam stazhonu akoma po ate rruge po mar me duket !

mos e bej ate pune se do dalesh ka klubi masnej.Ktu e kena venos me qen te pastazhoniuar :smash: [/qb]
fjalen nuk ta jap po do mundohem! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tashi kush do me gej bur mu?!?! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Pas ksaj qe tha HOna pri LEtre.....meriton nje denim:

1 Jave banakiere Klubit

..kerko burre prap ti se :smash:

eM

Paper Moon

/pf/images/graemlins/frown.gif :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca planesh kane beqaret :confused: Ku do kalojne kete dimer te ftohte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

hyna vetem me pa a e kishte sjelle koken harapi ketu. sme dalin me dedektivat private, duhet me u vu ene vete ne mobilizim tashi se si dilet atij.

be gafe njeri dhe i gjen na i gru atij hazgonit tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif

qyqe, qyqe, une i shkrujta te gjitha keto??!!??lol

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[QB] Sa me e kuptu pak: Eshte grupi i beqarve , sepse s'doni me u martu apo sepse s'ja u ka var kush ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne se eshte keshtu vej nje kerkese te vogel:

Jo,mooooooj, do materjal ti moj noce!

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] Nyc Guy pse beqo qenke ti mo :rockband:
une o te bej timin ty o plass ne vend ja ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prototipe jam hetero sexual une , nuk e dua Timin sa do simpatik le te jete . O trendafile mire une qe jam i shumtut po ti gjitha ajo goc si ka mundesi akoma beqare . Kush donte te dinte arsyet e beqarise , une nje te vogel fare kam , jam lodhur duke dhene llogari ku isha mbreme /pf/images/graemlins/smile.gif .

Guest

UU sa shume supezime vetem me nje postim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifasnjera seshte e vertete ama /pf/images/graemlins/smile.gif
anyways une doja te te ndihmoja meqe kishe hapur temen po mesa shoh ti po shfrytezonke postin /pf/images/graemlins/laugh.gif :p

Une beqo me pelqen shuem me then te drejten se ben shume qef /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep:

NYC_GUY

Primus registratum

Supozimet time s jane te verteta ? C fare po thua ti zemra qe trandefilja nuk eshte e simpatike ?
Une ne fakten temen e hapa se kisha nostalgji per nje nga temat me te vjetre dhe me te sukseshme te forumit me te njejtin titull por me sa shof disa prej atyre beqareve e kane ngrene djathin me duket . Kshu prototipe dhe puna ime , dmth puna jone .

Guest

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Kshu prototipe dhe puna ime , dmth puna jone . [/qb]
Per cfare pune e ke llafen se une su lodha fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Me prisni, erdha dhe una! /pf/images/graemlins/wink.gif
Beqare per scelta, ta bejme te qarte! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gjithmone per scelta ka qene /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo se s'na merr kush /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] O trendafile mire une qe jam i shumtut po ti gjitha ajo goc si ka mundesi akoma beqare . [/qb]
...ç'ti bosh se nuk eshte gjithmone sezon tranofilash se. Çdo gje me deshire dhe ne kohen e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur do na e bosh i vizit knej mo?