KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

heu
1- mos na thuj shoku kamarier se jam Zoti Pronar , ndizi te gjatat (dritat) qe te shofesh ca klubi ke hyre.
2-Kur pija une kafe ti nuk kishe lindur te siguroj per kete ( e kam fillu i vogel fare)
3-KU e ble buken ti zogu ?

SaRaH

Primus registratum

...avash Zoti pronar klienti ka gjithnje te drejte, munohuni te silleni sjellshem ju lutem....
...per nje kafe u be debati terkuze, sa po bezdisim e te tjeret...:p
...une Zoti Pronar BaB_Lymi ee ble buken, sta them:p:p

olololol

Primus registratum

Kuptoj ska nevoje me fol me , e beni vet ne shtepi ahahahahahaha
Pronari ka te drejte se kliente ka sa te duash , avashmer ti me 400 lek dashke me na hip ne qafe ti .

SaRaH

Primus registratum

..jo 400 se dhe 500 uji vajti 1000 afersisht :p:p
...dhe pronari, ska te drejte, se sduhet te priviligjoje disa klienta e disa jo...

SaRaH

Primus registratum

...oo bosh fare ketej sot, kane ik te gjith me pushime..
..Kamarjer nje kafe e nje uje pa gaz si gjithnje, ju lutem..

olololol

Primus registratum

vodkatonic.jpg

Prety

SaraH , merre pak vete ket djathtas :p
coffee_10.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Lymo, do i ftillosh klientat ti apo mos dukena mo knej neve që ta kena ngrejt klubin ne shpin me borxhe? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

I konjak nga ai i miri mu i her se m'qeka hap rryli fytit për qef sot.

SaRaH

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body">
vodkatonic.jpg

Prety

SaraH , merre pak vete ket djathtas :p
coffee_10.jpg
</div></div>

mmm, i dua te gjitha , paguaj une,, bravoo Pronar BaB_LYMi

Kondrapedali

Kondrapedali

Booobo. Ksaj içik nuk i myllet goja vet, imagjino tashti masi t'pij gjith kto kafe ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Nuk u rrika mo ke klubi sonte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

SaRaH

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">Booobo. Ksaj içik nuk i myllet goja vet, imagjino tashti masi t'pij gjith kto kafe ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Nuk u rrika mo ke klubi sonte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif </div></div>

hahahahahahahahahahahahahahahah....ska klubi sot do kete gallate

ere

Primus registratum

une dua ate te mesit me krem se po ma ben gixhili/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
e dini si jam per nje kafer tani apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

SaRaH

Primus registratum

...Mirmengjesi Klubi....
...Sa i keq qe je mer zoti pronar...kafen tende qe e ke lene gjys po me jep mua...:p:p:p dembel perton te me besh nje...:p:p
...le per uje sbehet fjale fare ketu, te thahesh te behesh trok sdo tja dije njeri...::p:p:p

ere

Primus registratum

eh jane kohe te keqija moj vajze /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif ja shiko kondren vetem mendja per keq i vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça ke me Kondrën moj? Un shoh veç qefin tim e kur qefit tim i shtohet edhe qefi i të tjerve atëherë rritet qefi im. Pra qefi i të tjerve i shërben qefit tim. Kështu që mendja nuk më shkon për keq por mundohem të ruaj qefin tim.

P.S. Sa her e kom shkrujt frazën "qefi im"?

I kafe t'fort e i konjak të m'dali gjumi Lymo.