KluBi BAB_LYMIT

tola77

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

ndoshta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif jam njecik, mushkonjat cope me bejne ne vere

tola77

Primus registratum

eh une kam mbi 6 vjet qe skam vajtur ne shqiperi o pretty, por dhe ketu ku jam prap cope me bejne

ere

Primus registratum

para ca kohe dhe une kisha 3 vjet e ca pa vajtur se skisha dokumenta po tani vete sa her te dua ku te dua se jam be nenshtetase britanike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

olololol

Primus registratum

glen_grant.jpg

Kondre bohesh lol

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BAB_LYMI</div><div class="ubbcode-body">
glen_grant.jpg

Kondre bohesh lol </div></div>

Kur nuk jom bo un naiher mre Lymo? Hajt për shnetim tem i here /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

SaRaH

Primus registratum

Mirdita te gjithve

Kamarjer, nje kafe ju lutem....edhe si gjithnje nje gote et madhe uji..:p

SaRaH

Primus registratum

...sa re ke qe e ke bere mer, kafe te ftohte te kerkova une:p:p
...edhe sille ate ujin pa gaz, se kjo kafe e ftohte prit te shtyhet:p:)

olololol

Primus registratum

intro_Glina_e_re.191214243_std.jpg
Urno ujtin ke te dush- ke per te pi ke dhe per dush.

Dhe dicka sa ke qe pi kafe ti shoku ?
Apo kete vit e ke nis ?
Ekspresi pihet dhe i ftohte ska prb .

Jena ne Shqiperi ketu jo ne Itali ku tak tak e ne pune

SaRaH

Primus registratum

...shoku, sjam shoku nje here, po jam Zonjusheeeee, ee mori dreqi sbehen keto gabime kaq te medhaa...nese
...sa per ujin ste kerkova, fuçine une, ai bidoni i vogel mjafton...
...sa per kafen, kur e kam pire kafen une, ti sja dije emrin...dhe ku ke pare ti te pihet kafja ekspres e ftohte, veç ato goca qe sduan tju prishet buztkuqi ee pine te ftohte, ose kujt ju digjen buzet:p:p:p
...po te ish ashtu, sdo te thesha kafe, po do te thesha, shoku kamarjer, me sillni nje kafe te ftohte:p:p:p

Kondrapedali

Kondrapedali

Lymo, shërbim t'shpejt knej ka ne se kjo shoqja paska llafe shum /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif.

Na e ço içik ke futbolli TV e na bjer i shishe uiski /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif.