KluBi BAB_LYMIT

marina s.

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

Rakia me djeg...naj pije alkolike qe s'te djeg, ka?

Baristen e dua femer, mundesisht edhe kamarieren...me meshkujt jam gjith inat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif

ere

Primus registratum

ah sjam experte per pijet sceptic ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif spo me kujtohet ndonje pije alkolike qe ste djeg...ndonje krem wiskey po kshu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ja po te sherbej une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
tani te keqen pretty si eshte puna e ketyre meshkujve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif

marina s.

Forumium maestatis

xheloz dhe kapadai...vlonjat mooooo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

e ngaqe ky njoni prej Vlore me ka nxef keq, une s'dua te shof mashkull me sy deri sa te me bijn nervat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo me kaq nerva me meshkujt mi Scepto. Ka ne ca që jon si mo t'hongshëm. Ho t'keqen moma mos u acaro nashti.

Pije alkolike që nuk të djeg o vena. Ka ven që kap ne diku ke 20-25 % alkool por nuk e di a ka Lymi ktu. Po deshe ta sjell un nji kur t'vi herës tjetër ke klubi. Po qe se je shum me nerva shkoj e mor ne tashti un por ti shif e boj me ça ka Lymi i her.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

P.S. Lymo, mos i lej klientat me u xef ër ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ere

Primus registratum

U avash moj motra, kush qenka ky molar qe te ka merzit? Se mos e njoh meqe qenka patriot

marina s.

Forumium maestatis

Pretty edhe po ta njohesh e ke icik larg prej Englandi, nuk e rref dot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondra te ishin te gjithe meshkujt si ty, dmth nga qe haen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif asiher s'kisha per tu nxef...do kaloshin kafshatat pa u pertyp fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

ate veren sille ti se e pijme edhe kur jemi ne qejf :green:

olololol

Primus registratum

772309797_3fe5b555ee.jpg
Kondre si duken kto

vene spanjolle

marina s.

Forumium maestatis

mmmm ca ngjyre! e kuqe gjaku. Vej doren ne zjarr qe vjen pak e embel dhe me nje arome te mrekullueshme.

po e pij me sy kete figuren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ere

Primus registratum

Sceptic pashaportat i kemi vime e ja shkulim veshet.
Nejse tani qe ke pire dukesh me mire.
Sarah ti mos punon gje si striptise me ate kostumin?

SaRaH

Primus registratum

...nje ekspres per mua...

dhe sa per tju pergjigj pyetjes se pretty, po i bej e une nje pyetje.. dmth ti qe ke ate avatar femije, qenke femij fare ee??

Legjionixx

Forumium maestatis

Lymo.
bonu gati,
shqipja ka feste te madhe kto dy jave,
mos na le pa pije.
se pastaj do te japim katonin e kuq

ere

Primus registratum

Babi nje kamomil te lutem.
Sarah avatari im do te thot qe me pelqejn femijet,normale ka nje dmthnie.
Un ste kritikova bera shaka. Pijen tjeter e ke nga une

Kondrapedali

Kondrapedali

Lymo, ke mo ka ajo vena ti? Jo se m'duhet për gatim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif.

I kafe desha un tashti ...