KluBi BAB_LYMIT

S

Scorpion

Guest
Re: KluBi BAB_LYMIT

/pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

olololol

Primus registratum

Ik mer se shyqyr qe u bo i cik ambjent feminor , shyqyr qe po vje i cik era parfum ca me bi Arco me kom termo ne lokal .
agagagagagaa

Shiraz ca do tjeter yllo

ladouce2005

Primus registratum

Lymo nji kafe po deshe, te me kaloje ajo qe pashe /pf/images/graemlins/shrug.gif
E mos qaj ti VFLP, nderroje kete e vish Energy prape se te shkonte me mire...

olololol

Primus registratum

coffe-with-cream.jpg

Hudhi sheqerin se ra fare lol /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Ma boj dhe mua nje kafe, nderkohe qe lexoj shtypin e perditshem. /pf/images/graemlins/smile.gif
2vb7ort.jpg

S

Scorpion

Guest

29zetm0.jpg

O babe, po jo per vete mer kafen, sille iher knej mer amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Buhahahhahahahahahahahahhaha... ne fillim mu duk i vertete artikulli /pf/images/graemlins/lol.gif

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
29zetm0.jpg

O babe, po jo per vete mer kafen, sille iher knej mer amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Eh mer bir o raki ajo po kshu e pime mos me ra ne sy lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ene thu, qe s'ka ardh furnizimi me raki pastaj ptuhhhhhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif Po pse mer pihet mçeftas /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Gjoja mceftas te shijo me shume se di ti
Ja ke kohen e "dashnise" sa je beqo je i knoq
sa "lidh komet" mezi shko me e taku i here ne jave lol /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

O Babe 250 lek kam une, te kam i 50 leksh borxh per kafen /pf/images/graemlins/laugh.gif
50Lo1996.jpg

20lrh.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Lymo, me dasht me dhon nai lek për çështjen e atdheut si i bohet? Apo ti fus ne un ke qypi baltës /pf/images/graemlins/laugh.gif?

S

Scorpion

Guest

Kujt i ka ra ai 50000 lekshi mer /pf/images/graemlins/laugh.gif
Albania_5000lek.jpg

olololol

Primus registratum

*** ca gjehet ne lokal lihet ke vendi i sendeve te gjetura ( xhepi xhupit tim)

A u knoqet mer tu pi ?

true confidental

Forumium maestatis

Une skam fillu akoma ..si je me rezervat per sonte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Energie pse na ben konfuz me kto imazhet mer...$50 esht ajo me siper /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Aty afer Impuls /pf/images/graemlins/kiss.gif, ika babe, se kam lane pa çelsa plakun e plaken, vij me vone /pf/images/graemlins/wave.gif Noten e ruje i tavoline per ma vone, se do vij me nja dy shoke /pf/images/graemlins/laugh.gif