Te rafte nordhja ishalla ske shpi ti mer
se njele ke Shkolla mesme tu gjujt hik mer ne shpi se njeli jot ome shto e hiq mulesen tu te prit ty /pf/images/graemlins/smash.gif
Ke une e gjetet ju apo doni me ju qit perjashte me pi naj grapa bodrumi ke kjoska perballe ne qyl doni me vjedh mer.
-Kontre qite ate tavllen ka xhepi se ka ngel si " E fundit e Mohikaneve" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Se sharrova per buk me o bo stomaku Kacurrel ( konjak birra raki kafe etj)
Kush do buk te vije , kush do salcice te fryj syte /pf/images/graemlins/lol.gif
Feste pra Shiraz si duhet me qene /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Pse kur me ke pa me KACABUNJ ti mu i here !!
Merr sa te dush Gjys kile te bona Agagagagagaggagagagagagagaggagagagagaggaaggagagaggagagaga /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ja ne ca Hurma qe i mora per i cape buk ka i katunar Prushi (katun= njit me plenat afer kobminatit ) /pf/images/graemlins/lol.gif
Kujdes se myteni se jane pa fare shumica /pf/images/graemlins/lol.gif
Se kape hic fle gjume ne mesim ti .
Derisa me thu jam ne qef sot kjo tregon se kam qene me nerva dikur !
Por une pote them kum eke pa me nerva nejse si tu duken karamelet
Lymo karamelet ishin persmari, po dhe hurmat jo keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
yyy sa gjate i bie arsyetimit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif s'jam shume e shkathet une /pf/images/graemlins/shrug.gif
tjetri eshte praktik aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Babe, mos ki merak se nuk martohet njeri tek ky klubi, se duhet 200 vendsh te pakten /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
O babe, po banjo, ka dale jashte sherbimit keshtu, kush eshte ajo çupka ne natyre te qete, ti lokalin afer me kopshtin zoologjik e ke mre, hajde hajde, sa te sigurte jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.