KluBi BAB_LYMIT

shpirto

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

flm mathoku gezuar ene icik muzik po boj un ene cdo gjo ne rregull i thuj trunit /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Harapi ka shume te drejte... si pini alkol ju myslimanet? a po agjeroni apo hiç... them se duhet te pijme vetem coca- cola schweps, orangina deri ne fund te ramazanit...(une e kam ngaqe kam pi shume mbreme /pf/images/graemlins/grin.gif) hej te lutem dua nje kok te kols me akull dhe me limon...merci Lymo... /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pas teologjis, nje dopjo alkol 90 gradesh eshte e detyrushme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lymo, ngutuuuuuuuuu se SOS knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpirto

Primus registratum

oiii kjo un them kshu nqs te pihet pi nqs jo mos pi cdo gjo me deshir, pastj a osht qyl pija jepi ti ca pret me gjith mu bashk /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej po pse qan ti "oiiiii " kur flet? /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mirembrema mirembremaaaa nje kafe te forte mua se me dhemb koka vdiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dahlie si te kam sot mi,na bere tap dje akoma sna ka ik dhimbja kokes /pf/images/graemlins/laugh.gif

shpirto

Primus registratum

nthuq mi nuk qaj e them me perkedheli oiii /pf/images/graemlins/laugh.gif
mroma LiPS /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Scorpion says:
ik evis
Scorpion says:
se te eshte mbush lokali plot
Scorpion says:
e sia dalin dot kamarieret
Scorpion says:

Visi says:
ou erdha me taxi

PO ca robsh p[askeni qene mer sna late me maru pune ne hotel /pf/images/graemlins/frown.gif

shpirto

Primus registratum

wb b /pf/images/graemlins/lol.gif
Dua vodka-redbull dhe po deshe shpejt se mu tha rryli /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red">Se as duret nuk lava </font>

Ku jane keto kopilat e vegjel (kamariret)
Kush ka shkel Ashtu ktu mer co kshu tumllas /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif

Radha hec
Lekt ne dore ne porosine ,

O kontre ca bo mer daj co ajo dashni mes lokalit ka hotele per ket pune /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ika ika, ma sill ate kamarierin te moj leket, apo m'ke qeras ti Lymo kete here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E po kur t'ze t'ze ër ti. Masnej pishëm jena, na falet. Ej, po nuk e bojn dot t'gjith kët pun kshu. Masanej boll u qajte, shuif sa t'ka hec shitja e pop-cornit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Lips si me je sot?

une esell fare... vetem uje deri tani... as coca cola nuk me ka ardhe akoma...kshu eshte kur pronari merret me msn... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

thn00098.jpg

Grifsha urno kris byc ecccc /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ja ke marre mendt ti normal e ke hutu /pf/images/graemlins/laugh.gif

AHa une per kafen u dashka me prit der neser sa te jesh ti verdalle qeka budalleps kamarjeri me pronarin bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une rehat fare Dahlia ,dola cik me amoren time dhe me wiskeyn( qenin) u shplodha pak me te dy ,ka lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

raki.jpg

KOntre merre tu boft Zeherr jarebi se mezi e kom kullu /pf/images/graemlins/smile.gif

coffe.jpg
Kafshe -Lips merre /pf/images/graemlins/thumbsup.gif