KluBi BAB_LYMIT

ameba

Forumium maestatis
Re: KluBi BAB_LYMIT

<font color="red"> yyyyyttt T'gjithe N'toke Tone K'to </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une jam madhore... i kam te gjitha dokumentat qe me japin te drejten me pi per qefin tim...
tani do desha rum per pak ngrohje...me leng portokalli dhe akull...sa eshte gota zoti kamarier..kam deshire ti ofroj nje Kodit /pf/images/graemlins/devil.gif po se di a ka te drejte alkoli apo jo? /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

wd2.jpg

Portreti Sales Ke lokali qe mos te na grricin keto tatimorja/ndertimorja/rendi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

X-TREME

Primus registratum

O Lymo, po mire noi gjo kshu, ofron lokali per te pi, se jena lodh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ameba

Forumium maestatis

Sa shume qe ha ene ky shefi modh mer jahu... /pf/images/graemlins/lol.gif

Daku ma mush ene ihere kete goten teme se m'duket se ma ke dhane te shpume /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

drunk.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif <font color="red">KoDi te morte dreqi Pijen ty se na e bone hotel lokalin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O Lymo, po mire noi gjo kshu, ofron lokali per te pi, se jena lodh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

O polic hik mer cun sa pa t'zane ndonje rrebesh shiu se fryke asht /pf/images/graemlins/lol.gif

Je qe je tuj hik merr ene kte gjumoshin me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

..kam deshire ti ofroj nje Kodit /pf/images/graemlins/devil.gif po se di a ka te drejte alkoli apo jo? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

KAM! ..ndoshta me shum se ty! /pf/images/graemlins/devil.gif ..ti s'besoj se shkon dot ke dopio 2-te /pf/images/graemlins/devil.gif ..k'shtuqe po k'naqem vetem me nga 1 pije alkolike t'thjesht! /pf/images/graemlins/grin.gif

Gezuar! /pf/images/graemlins/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha O KOd e dija une qe ti beheshe tape me kafe mer zemer...hhhhm po pi macja uthull... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif dhe une doja me te qeras me rum ty!!! /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

drunk.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif <font color="red">KoDi te morte dreqi Pijen ty se na e bone hotel lokalin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

[/ QUOTE ]

M'ke kap ngushte k'tu Lymo! ..pastaj ti shiko sa e gjat paska qen lista e menu-se, normal qe t'ze gjumi rruges per ta lexu! /pf/images/graemlins/tipsy.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

..kam deshire ti ofroj nje Kodit /pf/images/graemlins/devil.gif po se di a ka te drejte alkoli apo jo? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

KAM! ..ndoshta me shum se ty! /pf/images/graemlins/devil.gif ..ti s'besoj se shkon dot ke dopio 2-te /pf/images/graemlins/devil.gif ..k'shtuqe po k'naqem vetem me nga 1 pije alkolike t'thjesht! /pf/images/graemlins/grin.gif

Gezuar! /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

hajt gezuar /pf/images/graemlins/grin.gif santé /pf/images/graemlins/grin.gif ne koke tate... /pf/images/graemlins/devil.gif

sa per dopjon e dyte...hemmm s'kemi si ta vertetojme...por jam e bindur qe me ty mund te matem edhe pse femer une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Pranohen baste per ke perfundon i pari poshte tavolines...

Dahlia 1x5.7
Kodi 1x5.1
Barazimi 1x10

KoDoShi

Primus registratum

Mos e genje veten! /pf/images/graemlins/devil.gif

Ndoshta si paraqitje dhe nuk ta mbush syrin ..por jam kocke e forte kur behet llafi per alkol! /pf/images/graemlins/grin.gif ..k'shtuqe mos i jip pik vetes! /pf/images/graemlins/devil.gif ..shoh qe k'tu mungonka nje sfide! /pf/images/graemlins/grin.gif
..je gati ..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Une nuk e maj mend per vete po ajo Corona aty te cepi asht e imja /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahaha keto bastet e tuja mire po vetem se nuk e kuptoj se ça jane ato piket...e kam pi nje gote vertete une /pf/images/graemlins/grin.gif

kam nje ide gjeniale...kur te futemi tek kjo tema...secili duhet te kete nje shishe perpara...apo jo Kod? /pf/images/graemlins/devil.gif Keshtu mund te shohim se kush mban me shume....
po vetem se nese ju jeni ne pune...s'behet kjo gje...se do ju perjashtojne per defrim ne orar te punes...dhe pastaj nuk kam me ke e matem une /pf/images/graemlins/grin.gif

X-TREME

Primus registratum

Dahlia ec e ulu iher te tavolina shefit /pf/images/graemlins/laugh.gif Ofroj une, pagun Bunny /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ameba

Forumium maestatis

Polico dil m'za tat ti iher ce nuk e nxjerr as 100 leksh une per nji uniforme te qelbur /pf/images/graemlins/laugh.gif