KluBi BAB_LYMIT

S

Scorpion

Guest
Re: KluBi BAB_LYMIT

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

<font color="red">RREGULLORJA. </font>
1- Mos vidhni tavllat e dahonit.
2- Pi ke ske leke ( ka fletore borxhesh pa kamate)
3- Loje me letra 5-kac kush del i funit pagu tavolinen (pijet)
4-Mos e luj telekomanden &amp; mos i vidh baterite
5-karikus merrnini ka Shpia.

Boni dallavere e qyfyre po pa bertit shume se flere ropt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

olololol

Primus registratum
Re: Sofra e LYMIT

Une jam - mu pergjigj nje kamarier tek Presidenti ne Shen Gjin /pf/images/graemlins/lol.gif

Kamariere maloke jo Lymo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Kamariren do e bi Kavajse ose Lushnjare rob te urte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

P.S Mund te bejm dhe me muzik live Deri tashi ma kan dhone llafe Liri ShiTit , Goni Zekes dhe Altin Shira /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ameba

Forumium maestatis
Re: Sofra e LYMIT

M'nigjo muve tina nime... per aheng e per raki ma mire se Heken e Cufit nuk gjen njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ueeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/eek.gif Ca te boka kjo rakia mer daje /pf/images/graemlins/eek.gif Fillova me fol ene me rime pale... Lymo ene i dopje lalit tat shpej se nuk priska puna /pf/images/graemlins/lol.gif

KoDoShi

Primus registratum

<font color="red">RREGULLORJA. </font>
3- Loje me letra 5-kac kush del i funit pagu tavolinen (pijet)
Boni dallavere e qyfyre po pa bertit shume se flejne ropt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ahhhh! k'tu m'vjen shum keq! ..po s'bertita i çik ene po nuk kerceva, ku e ka lezetin pija masnej ..? /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per rregullin nr.3 s'besoj s'e ka lojtar me t'mire se mu! /pf/images/graemlins/grin.gif pra s'bika me pagu as1her un! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Tani jam tek dopio 4! ..dhe me sa shoh jam akoma n'form per me shku me tej me dopiot! /pf/images/graemlins/cool.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Qenka mbushur plot me meshkuj ketu te lokali ,po dal iher me stil une /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

1024_03_054.jpg

Kamarieret

olololol

Primus registratum

Futi dopjo ti se kur te vi ke ty ka me tu duk bjonde /brune / flok-kuqe po ho

ameba

Forumium maestatis

75.jpg
istockphoto_Beautiful_woman_on_the_beach_140215.jpg

Ja edhe kamarieret e turnit te dyte /pf/images/graemlins/laugh.gif...

Lips-o ti mos ik se do te bejme shefe turnesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif

olololol

Primus registratum

A dine me majt Tabaka kto mer se po ju lajn m'alkol /pf/images/graemlins/smile.gif
Po me lecken si jane ?

I rujt Zoti Klientat se vallai se kane te gjate

^^MIA^^

Forumium maestatis

Vallaj qeka lokal crv se dija,ktu sme shifni me iher po sndruat staf /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

300px-Kapedani.jpg

Siç do thoshte shoferi i takside te ky filmi ketu Kesaj ja bej hallall te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

X-TREME

Primus registratum

2ugcif5.jpg

Policia Tatimore! Ku eshte pronari ketu? Licensen, lejen dhe orarin e qendrimit, lista e pijeve, letra taksave. Shpejt, se skemi kohe, do da kalojme te Massachu. me vone.

olololol

Primus registratum

<font color="red">She she /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos me shaj lokalin </font>
E Di une ku e ke hallin ti do me gjujt ne STAF.
Pronari o i zone.
Gjuj klientat ke sa te dush /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

KoDoShi

Primus registratum

Futi dopjo ti se kur te vi ke ty ka me tu duk bjonde /brune / flok-kuqe po ho

[/ QUOTE ]

U ti m'qafsh hallin me 2 dopio bohem tap un mer...? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Tek e 6-shta ene ta boj hallall, por ke ke 2-ta osht' pak si heret!
Masnej ti Lymo un pi per qef mer daj, s'pi per hall! /pf/images/graemlins/laugh.gif
..hajt nashti leni llafet ene thuji Laura Pausinit(kamarjerja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) t'msjelli dopion e 5-ste!

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif jo jo sme pelqejne klientet e dhan veten periher per nje cop viz brekesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

2ugcif5.jpg

Policia Tatimore! Ku eshte pronari ketu? Licensen, lejen dhe orarin e qendrimit, lista e pijeve, letra taksave. Shpejt, se skemi kohe, do da kalojme te Massachu. me vone.

[/ QUOTE ]

Kalo knej matone po ec mer ulu i here /pf/images/graemlins/smile.gif Avash mo me prek Se njof Lulzim Bashen ok eeeeeee, tashi se un keto dite e kom hap dhe ka nje muj tolerance hapja licensen apo direkt ju prit o vllla, se do ham ne ne i cap buk si ju , duku ka java tjeter se do ju jap i kafe te vogel po mos ju shof mo ktu . /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

KoDoShi

Primus registratum

Vallaj qeka lokal crv se dija,ktu sme shifni me iher po sndruat staf /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Lips ..dera sherben si per t'hyr njerzit, si per t'dale ..k'shtuqe s'te mban kush! /pf/images/graemlins/shrug.gif vazhdo! /pf/images/graemlins/smile.gif

X-TREME

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ti goce ke leternjoftim a certifikate me vete? Ose hajde per nje verifikim te vogel ne komisiariat /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Ti goce ke leternjoftim a certifikate me vete? Ose hajde per nje verifikim te vogel ne komisiariat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ca verikifimi mer !
Lene mer ate bububububb ku e gjete un kom i muj qe e gjuj ti do me ma cu ne rrajon. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Verdhooooooo tashi se te gje belaja ktu daje ,
u bote ju te gjith vini ka ana anes ne derr derr ktu ke prona ime.

/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif