KluBi BAB_LYMIT

olololol

Primus registratum
Re: KluBi BAB_LYMIT

Per momentin ska kamarier sa ta gjejme nje
Paguj ke banaku /pf/images/graemlins/smile.gif

olololol

Primus registratum

Mirdita i here /pf/images/graemlins/smile.gif Ju bofte mire /pf/images/graemlins/winkwink.gif

KoDoShi

Primus registratum

..kush osht' specialiteti dites per sot Lymo ..? /pf/images/graemlins/laugh.gif ..hajt na sqaro.Kam ca lek n'xhep sot, du me i bo rrush e kumblla tek kjo qebaptorja jote! /pf/images/graemlins/grin.gif

Rakia (BMV)kumblle apo rrushi ..? 1 dopjo si fillim, sa me nxef rrylin ene me ardh n'form, masnej shofim e bojm! /pf/images/graemlins/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ka mundesi te kem nje dopjo whiski ju lutem? (eshte per te perballuar keta piajnecet e tjere)
faleminderit /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

Dahlia /pf/images/graemlins/shocked.gif
Me dopjo ti mi lal
se me kujtove nje shprehje
<font color="red">Mekati i dehjes eshte dopjo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>
Akull do ?
Apo e do sade /pf/images/graemlins/tonguee.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

sade fare pa sheqer /pf/images/graemlins/grin.gif
te mbledhim mend dhe zemren se po na shko per lesh...

mekati eshte me i mire dhe eksitues kur eshte dopjo...e kam provu un er Bab di ça flas /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

/me fton DAHLIA ke tavolina pronarit(vetja) me pi /pf/images/graemlins/smile.gif
ca i boke Pijes mi goc , ke qef per administratore ketu ,lek ska ti jap te konvertume ne dopjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

O Lymo, sikur pronari si lejohet me pervetesu klientelen ne kete menyre mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma bo i teke konjak mu ene 200 lek cinore te hapme Slims /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha ^po me keshtu me te shkrujtme e thaj une pijen...

jo jo nuk kam qef per asgje...thjesht nje gote me ty... me Tedin...Kodin Absin s'do ishte tavoline e keqe...ai qe pi me pak pagun per te gjithe /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

a ma mbush edhe nje dopjo tjeter or Bab? /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red">E shof qe duhet me u shtu larmia e gjerave ne lokal. </font>
Neser do keni dhe :
1- Cigare Slims Malboro, Lm , Winston te hapme ska.
2- Zgara po saldohet kismet neser e veme ne pune tju boj Ca qofte.
3-Byrek me Spinaq/gjize/Pras. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Hahahha DAHLIA keqe <font color="red">Zjerm </font> ne tavoline ti mi , sill ca shoqe sa me thy ambjentin mashkullor qe ka lokali , /pf/images/graemlins/laugh.gif Keto tipat qe thu ti e kane pijen forumeve se kshu ehe ehe ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hej po Absi femer eshte me...pastaj femrat e forumit nuk pine...jane te "shendetshme" perveç meje, Pinkut...qe se di ne ça lokali e ka ul bythen sot...Fantes qe e ka lene alkolin keto kohet e funit..Iola ndoshta do me shoqeronte...po mu s'me prish pune fare...une jam e zonja te rri vetem ne tavola dhe te pi per qefin tim edhe nese nuk ka femra te tjera... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Dahli a ulemi te cepi bashke, pijme ndonje gote, nqs deshiron? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

/me i jep pronarit nji teke...

Kamarier - M'boj ene mu nji nga ajo rakia mares e zime dy here nga jevgat e Kodrres Priftit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Po me Mathok... te cepi ne ..ketu pime bashke..andej nga temat e tjera zihemi per flokesh...te kane ngel akoma qime mor Mathok? /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

une jam te dopjo e trete...ti ça do pish? shko e merre vete se ti do pagush per te dy...ndersa une do ul pak ritmin se deri ne darke vallahi do jem karroqe fare...ne koma itilike do bohem sot me duket /pf/images/graemlins/grin.gif

olololol

Primus registratum

<font color="red"> /me kap me dore "ato" mos tja hane ne sysh lokalin </font> /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PO na filluan shirat more njerez , na bejn melankolik e gjem ngjushellim ke gota /pf/images/graemlins/frown.gif

marina s.

Forumium maestatis

Tek une eshte kohe e mire sot...diell dynjaja...tamam per Vodka me pjeper /pf/images/graemlins/laugh.gif

a ma mbush i gote a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Lymo mushi ene nga nji xhiro te gjitheve ene shenoje emrin e Mathokut te defteri...

Je qe je shif mos na sajon nonji çader ene i pale galloshe se ktu jashta paska vajt lluca n'gju /pf/images/graemlins/tonguee.gif