Po Iliri e du per vete maj, ca po te duhet ne asht i martum /pf/images/graemlins/smile.gif Na volta è via /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Papi, Iliri osht burre i martume mi..... /pf/images/graemlins/wink.gif , une o gjuj tamom, o s'gjuj hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ( qyqa qyqa me e lexu Klejdi ket... /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Ambeta , alament talenti, e perfaqeson tamam shkollen artistike shqiptare.... /pf/images/graemlins/smile.gif . [/qb]
CARRAMBA CHE SORPRESA !!!Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Qyqa po me tremb ti muve....
Qysh " apparte gli scherzi... l'operazione è in corso"... lale mos m'ke bo naj kurth e riiii.... jo per gjo po me paralajmero qe t'jem n'rregull nga zemra , naj trinitrine para se kom per t'jua flliq rracen ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Klejdi, po te jesh ne degjim, mos u bo merak lali, se nji " botta e via " s'jam tu e praktiku me ty une... me ty ... " botte per sempre"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Scusate..scusate... /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
kam pershtypjen se tashme anbeta ka fituar nuk e le m.de filippi e m.costanzo me i ike per duarsh nje talent i tille tapo e sheh po s'e vune ne kontrate me ate agjencine e tyre te spektaklit /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Gon3:
[qb] Sfidat mbaruan /pf/images/graemlins/smile.gif Tani fillojne selezionet /pf/images/graemlins/smile.gif Beni icik tifo per Anbeten. Ishalla fiton. E meriton per mendimin tim. Eshte balerina me e mire ne tere ate grup. [/qb]