Kete apo Ate...???

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Kete apo Ate...???

Per Blune...ça ti besh zoti nuk i sheh te gjithe njelloj...per punen e dashnise e kam fjalen...ty te kane dash e te dun se duhet te jesh per tu dash me siguri...per mu s'ka dal hala ai qe do lej koken mas meje...me beso jam e bukur (meqe eshte e rendesishme per disa)... sa per te rrahurat e zemres nese ti do mendosh vetem per zemren tende...eshte i çik veshtire te bish ne dashni...ne pergjithesi bim mrena kur shohim dhe duam te degjojme te rrahurat e zemres tjetrit...kur i vleresojme me shume se te rrahurat (e zemres) personale...prandaj kur biem ne dashuri shohim vetem drite dhe nuk arrijme te dallojme hijet e erreta qe vijne pak me vonese...nejse se u zgjata pak shume e po te lodh koken...

darke me shoqni sonte...kinema shkoj vetem...se nuk dua te me ndryshoje njeri zgjedhjen time, e nuk dua ti prish mendjen njeriu mbi zgjedhjen e vet...

jeni te kripur apo te embel?

bebi

Primus registratum

un s'marr cader kur bjen shi, lene ma kur s'bjen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif n'fakt tesh qi u mendova, s'kam cader hic!

pass

bye piplla

bebi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">Per Blune...ça ti besh zoti nuk i sheh te gjithe njelloj...per punen e dashnise e kam fjalen...ty te kane dash e te dun se duhet te jesh per tu dash me siguri...per mu s'ka dal hala ai qe do lej koken mas meje...me beso jam e bukur (meqe eshte e rendesishme per disa)... sa per te rrahurat e zemres nese ti do mendosh vetem per zemren tende...eshte i çik veshtire te bish ne dashni...ne pergjithesi bim mrena kur shohim dhe duam te degjojme te rrahurat e zemres tjetrit...kur i vleresojme me shume se te rrahurat (e zemres) personale...prandaj kur biem ne dashuri shohim vetem drite dhe nuk arrijme te dallojme hijet e erreta qe vijne pak me vonese...nejse se u zgjata pak shume e po te lodh koken...

darke me shoqni sonte...kinema shkoj vetem...se nuk dua te me ndryshoje njeri zgjedhjen time, e nuk dua ti prish mendjen njeriu mbi zgjedhjen e vet...

jeni te kripur apo te embel? </div></div>

une? te dyja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ca me ba s'mund te tham njenen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jam jam edhe kryp /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dahlia, kur thashe se e kam te veshtire, deshta me thane se nuk bie lehte dhe shpesh. Nejse, po i futemi shume personales. Shkurtimisht, Blue is picky. (shume perzgjedhese). Po kur bane bjen blue, o le-leee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
huhhh, lene ma mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dahlia, nese s'ka dale deri tesh, do e nxjerri koken ma ne fund ai maskalcone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dimer apo vere?

bebi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">Per Blune...ça ti besh zoti nuk i sheh te gjithe njelloj...per punen e dashnise e kam fjalen...ty te kane dash e te dun se duhet te jesh per tu dash me siguri...per mu s'ka dal hala ai qe do lej koken mas meje...me beso jam e bukur (meqe eshte e rendesishme per disa)... sa per te rrahurat e zemres nese ti do mendosh vetem per zemren tende...eshte i çik veshtire te bish ne dashni...ne pergjithesi bim mrena kur shohim dhe duam te degjojme te rrahurat e zemres tjetrit...kur i vleresojme me shume se te rrahurat (e zemres) personale...prandaj kur biem ne dashuri shohim vetem drite dhe nuk arrijme te dallojme hijet e erreta qe vijne pak me vonese...nejse se u zgjata pak shume e po te lodh koken...

jeni te kripur apo te embel? </div></div>

une? te dyja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ca me ba s'mund te tham njenen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jam jam edhe kryp /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dahlia, kur thashe se e kam te veshtire, deshta me thane se nuk bie lehte dhe shpesh. Nejse, po i futemi shume personales. Shkurtimisht, Blue is picky. (shume perzgjedhese). Po kur ban e bjen blue, o le-leee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
huhhh, lene ma mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dahlia, nese s'ka dale deri tesh, do e nxjerri koken ma ne fund ai maskalcone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dimer apo vere?

Hellena

Primus registratum

na kputet shpirtin mi gra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Blue un si ty e mendoj dmth qe sjane shume ne rregull pakez si puna e Sander Mafishes ..lol

Sex ne plazh apo ne mal ..

Zemrushi

Primus registratum

me mire ne mal sepse o me eksituse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif te pelqen ty Aniii /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

SkErDi

Primus registratum

me mire sot them une ... mos presim dicka tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Foto apo filmim ?

truth_hurts

Primus registratum

mr.bean sepse charli chaplin me lodh em ate pamjen bardh e zi:)

qorr apo shurdh????

(nuk ka pergjigje asnje nga te dyja sepse behet fjal nese ju duhej te zgjidhni)

SkErDi

Primus registratum

Patjeter qe shurdh. Se fjalet ja tregon me te shkruar. Por atij qe nuk shikon mbase nuk mund tja pershkuash 100% ate qe duhet te shikonte.

Dreke apo darke ?

eniad

Forumium maestatis

S'kane lidhje njera me tjetren. Natyrisht, te pershkruaj.

Te degjosh apo te shohesh?

SATURN

Primus registratum

S'kane lidhje me njera - tjetren! Natyrisht te shoh!

Te kendosh apo te kercesh?

SkErDi

Primus registratum

asgje s'ka lidhje me "njera-tjetren" ... por njekohesisht edhe mund te kene.
E kercyera me emocionon me shume ... ndonje dite....
nje dite tjeter e kenduara.
S'kane lidhje me njera tjetren ... por edhe kane sepse nje kenge qe kendohet ... edhe kercehet ... ose dikush qe po kercen njekohesisht edhe kendon. Cdo gjeje i gjehet nje lidhje me dicka. Si eshte puna e kesaj lidhjes qe thoni ju?
Edhe babi im kur rruhet shikon TV ... kjo dmth qe TV ka lidhje me Gillette? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Nejse ..

Te kercej.

Violine apo viole?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Violine...

normalisht kur thua "kete APO ate"...nuk duhet te kene lidhje sepse po te ishte ndryshe duhej te ishte "ate DHE kete"...po hajt mo...

Gillete ne nje fare menyre ka lidhje sepse nderkohe qe ti je duke u rrujt mund te kaloje nje publicetet ne TV /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Mish apo peshk?

truth_hurts

Primus registratum

mish dahlia sepse peshkun pertoj ta qeroj nga halat:).

e gjate edhe e/i dobet apo e/i shkurter edhe me forma te bukura????