Re: Kete apo Ate...???
shkruaj une pas teje!? te te ze rradhen!? Nejse, ti nuk e kupton por ata qe me njohin e kuptojne se sa nge kam une te merrem me ty e me shume te tjere si ty. Dukesh sa s'te plas sa rri e ben prova. E dine keta qe une e nis nje shkrim e i jap Submit pas 10 minutash pasi jam i zene me pune. Leqe me paaak fare tru duket qe kam shkrujt QR pas DDD se eshte e shkruajtur aty. Gjithsesi goxha imagjinate ke dhe ben mire qe cdo muhabet e drejton nga vetja gjoja sikur te gjithe e kane mendjen tek ty. Por ti jo vetem per mua ... por per AF-ne mbetesh nje PMV. Pse i shton rradhet e personave llafazane e bosh ketu ne AF? Rri urte aty e shih punen tende e mos jep gjykime kot sikur je gjyshe 90 vjec. Kjo puna e postimeve ka 10 vjet qe ndodh qe edhe ndodh qe shkruajne 2 veta njeheresh por nuk besoj se e kupton se cfare do te thote kjo sepse ti tashme "e ke kuptuar" pse-ne, plus qe eshte dhe ceshjte vjetersie e pervoje.
P.S. Kete postim e lexova tre here duke u perpjekur te gjej ku mund te kapesh ti e te mendosh se une e kam mendjen tek jeta e vepra jote! nese edhe tek ky postim gjen dicka atehere dorezohem fare fare.