Kerkoj girlfriend per pushime dhe qejf

MLK

Primus registratum
Re: Kerkoj girlfriend per pushime dhe qejf

Maqina ça marke osht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

gurax

Pan ignoramus

Vuolva /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Cali_</div><div class="ubbcode-body">Meqe qenka hapur kjo teme e ngjashme me kerkesen time .. po e shkruaj ketu kete kerkese ...

<span style='font-family: Arial Black'>
Kerkoj boyfriend per pushime per qef ....</span>

Ola forumista te dashur ... sic e dini dhe ju vera po afron , gjaku po vlon , se shpejti shkoj per pushime dhe na duhet nje partner /boyfrind/friend etccc per qef supermasiv ... Kam lexuar ca postime nga anetare te ndryshem ketu .. po nuk di ke te zgjedh se te gjithe me pelqejne .. me then te drejten ..Hajt pra cuna te bukur kush po vjen per pushime me ja bere njehere xing/xeng /xung ... Qefi /plazhi/hoteli/makina .. jan te garantuara ..
Ju lutem flisni serjozisht edhe mos shkruani kot nese nuk keni gje per te ofruar ... ne lidhje me kerkesen time ...(Ti Lover Boy fol nese je i interesuar ) ..
Ju faleminderit shume ..

Kush e don adresen e emailit mos nguroje te pysi e ...
Faleminderit shume .
Me Respekt .
Une.
</div></div>

E dashur Cali_

E shqyrtova imtesisht kerkesen tende dhe me lindi natyrshem pergjigjja. Pike se pari dua te sqaroj se qe ne fillimet e tua ne forum me ke terhequr vemendjen per elokuencen e mendimit dhe shprehise si dhe per lakonizmin e veprimit. Kerkesa e parashtruar eshte ne vazhdimesi te ketyre vetive. Nisur nga njohurite qe kam arritur te grumbulloj rreth teje mund te them se pushimet do te ishin nje rast i mire per te vertetuar ate c'ka tashme ekziston ne mendjen time. Nderkohe qe lexon keto rreshta, ndoshta mendon se nuk po shpreh seriozitetin e duhur, e ne mos me keq, mendon se mos jam duke bere shakane e rradhes. Por jo, nuk kam qene kurre me serioz se sa tani. Dua te bej te qarte se nuk po pranoj kerkesen tende per shkak te faciliteteve apo infrastruktures qe ofrove (plazhi/hoteli/makina) madje nese deshiron, keto mund te sigurohen nga ana ime. Interesi im vjen, mbi te gjitha, si rrjedhoje e atyre cka thashe me pare dhe per faktin se jam i bindur se ne te dy do te ja kalonim vertet mire bashke. Detajet organizative mund ti qartesojme gjate periudhes ne vijim. Te lutem me kontakto ne adresen: Lubardhi.për.pushime@kutëduashti.com

Shpresoj se ceshtjen do ta trajtosh me pjekurine e duhur, ashtu si dhe e tregove me postimin e kerkeses.

Gjithe te mirat!

MLK

Primus registratum

Pak nga pak po lind nje histori e vertete dashuri ne AF /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Shpresojm te marim ftesat te pakten per dasmen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Odea

Primus registratum

Nooo....lubi, e bone haptazi tradhetine kshu eh? Ti ene kur me bone propozimin e marteses nuk ishe kaq elokuent...Do ta mys Calin, e kam edhe shoqe pale...goce e keqe! Mashtrusa qe te dy...me late ne selamet qe iu marrte trute deti, iu marrte lol

antip

Primus registratum

Nuk eshte ashtu sic duket... te betohem! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

Odea

Primus registratum

ehe...futja rrenes...fjalet e thojshin troc ate qe do me bo. Ik se jam e merzitur me ty...do qaj tashi nga merzia...o mamiii...lol

Princesha

Primus registratum

S'di si t'ja baj kam i hall te madh, qe edhe naten me len tuj numru yjet...pjestari jem kryesor i familjes ka dite qe nuk me han, nuk pin, nuk me puth, nuk me jep dashni, nuk me ulet ne prehen si gjithmon, s'di ca me ba jam e palumtun...

Pash kyt temen dhe nji drit ne fund te tunelit mu nez, erdha te kerkoj dashnore per dacin tem, e kam alamet mashkullit leshg'jat e te shpupurishun, sy blu e mjeker-perdredhun, vetull-trash e buz-amel(mos menoni marrina se se kam provu vet, po kshu kam ni prej ish-dashnoreve te tij).
I familjes se mire, asht edhe i kamun jo si cdo dac tjeter.

Te interesumet te vijn te ja kerkojn doren te shpia jeme.

MLK

Primus registratum

Lene mij dacin t'bredhi i note te kazonat e plenave, ne ke per ta pa t'nesmen kur t'vij me buzet vesh m'vesh n'shpi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

Mlk & Gurax .. My CAR .. is bjutifull u will like it .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Lubo e shef .. ta mlodhi gruja .. hahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje kalamoja. Un spo kuptoj i gjo ktu. Po kerkohet e dashur frigorifer apo i dashur? Nuk kuptoj pse talleni me ndjenjat e te tjereve? Ja psh ketu vec ndonjeri rall vlereson qellimet e ktij. Them edhe nje gje tjeter qe me mire ti nderrojm emrin temes. Si mendoni agjenci girl/boy friend? Un mendoj se trecereku i beqarve do te gjejn shpirtin binjak. Ai cereku qe sdo te gjej do kete probleme sic e tha me siper ai qe ka hap temen. Nejse un i uroj te zotit te temes te gjeje te dashur, posterit te gjej frigoriferin edhe Calin te gjej te dashurin. Shnet e pare se po ti keni sexy sdo ju mungoj.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lubardhi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Cali_</div><div class="ubbcode-body">Meqe qenka hapur kjo teme e ngjashme me kerkesen time .. po e shkruaj ketu kete kerkese ...

<span style='font-family: Arial Black'>
Kerkoj boyfriend per pushime per qef ....</span>

Ola forumista te dashur ... sic e dini dhe ju vera po afron , gjaku po vlon , se shpejti shkoj per pushime dhe na duhet nje partner /boyfrind/friend etccc per qef supermasiv ... Kam lexuar ca postime nga anetare te ndryshem ketu .. po nuk di ke te zgjedh se te gjithe me pelqejne .. me then te drejten ..Hajt pra cuna te bukur kush po vjen per pushime me ja bere njehere xing/xeng /xung ... Qefi /plazhi/hoteli/makina .. jan te garantuara ..
Ju lutem flisni serjozisht edhe mos shkruani kot nese nuk keni gje per te ofruar ... ne lidhje me kerkesen time ...(Ti Lover Boy fol nese je i interesuar ) ..
Ju faleminderit shume ..

Kush e don adresen e emailit mos nguroje te pysi e ...
Faleminderit shume .
Me Respekt .
Une.
</div></div>

E dashur Cali_

E shqyrtova imtesisht kerkesen tende dhe me lindi natyrshem pergjigjja. Pike se pari dua te sqaroj se qe ne fillimet e tua ne forum me ke terhequr vemendjen per elokuencen e mendimit dhe shprehise si dhe per lakonizmin e veprimit. Kerkesa e parashtruar eshte ne vazhdimesi te ketyre vetive. Nisur nga njohurite qe kam arritur te grumbulloj rreth teje mund te them se pushimet do te ishin nje rast i mire per te vertetuar ate c'ka tashme ekziston ne mendjen time. Nderkohe qe lexon keto rreshta, ndoshta mendon se nuk po shpreh seriozitetin e duhur, e ne mos me keq, mendon se mos jam duke bere shakane e rradhes. Por jo, nuk kam qene kurre me serioz se sa tani. Dua te bej te qarte se nuk po pranoj kerkesen tende per shkak te faciliteteve apo infrastruktures qe ofrove (plazhi/hoteli/makina) madje nese deshiron, keto mund te sigurohen nga ana ime. Interesi im vjen, mbi te gjitha, si rrjedhoje e atyre cka thashe me pare dhe per faktin se jam i bindur se ne te dy do te ja kalonim vertet mire bashke. Detajet organizative mund ti qartesojme gjate periudhes ne vijim. Te lutem me kontakto ne adresen: Lubardhi.për.pushime@kutëduashti.com

Shpresoj se ceshtjen do ta trajtosh me pjekurine e duhur, ashtu si dhe e tregove me postimin e kerkeses.

Gjithe te mirat!</div></div>

hahahahahaha çfare pergjigje...çfare toni...çfare pushimesh madheshtore ju presin ju...ueee Lubo te kisha une nje pergjîgje te tille...kisha ndryshu datat vallai...edhe vendin biles... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

PS ej koke me koke keni nder mend me i kalu pushimet!...jo per gje po ka plot te tjere qe lexojne ketu dhe qe do deshironin te merrnin pjese...Odea psh... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...kta spo bin dakort dyshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jo me treshçe qe do humbasin koke e kembe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Un do te shkoj me pushime ne Greqi po skam pashaport /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif sepse skam mush moshen

Odea

Primus registratum

hahahaha, Dahlia, te rafte e mira ty ishallah. Po ku du une me bo pushime pa ty mi rrush? Ene burrin se du pa ty vallai...skam ce du se ai e ka menjen tek Cali...qelbsina lol

pppppaa

Primus registratum

Pershendes Shembullorin nga Belgjika me rastin e ditelindjes dhe i uroj atij suksese ne jete e me gjere.

TEDI

Valoris scriptorum

Merr mer Ca Aklla me Vete Futi n Bagazh t makines ne u bo kondicioneri Kshu Frigoriferi...

pppppaa

Primus registratum

E me ter men se tani u kujtova une.. Si s'me boni asnjoni dermon me i frigorifer muve. Hajt mer se e ble dhe 200 mij vecse te jete icik i majtem.
Mu prishen ushqimet mer tui lon n'ballkon..