Re: Kerkoj girlfriend per pushime dhe qejf
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">Une jam e sigurte se ti kur vjen e shkruan ketu, je ne pushimin midis seancash seksuale te papara, madje edhe duke pire cigare, e madje madje ndihesh aq mire shpirterisht saqe thua "pse mos ti kerkoj qe tani ca te tjera per ne vere...madje ti nderroj nga nje per dite..." edhe me sy gjysem te mbyllur duke enderruar vazhdon e pi cigaren... </div></div>
Ti quhesh sweet po shiko sa bitter je kur me shkruan mua, ti me kete mesazh tradheton veten dhe vetem verteton ato qe kam thene une me lart oh Sweet, Sweet darling /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif! Ti ke te drejte kur mendon qe une NUK jam midis seancash te papara seksuale, por nuk ke te drejte kur thua qe une pi cigare se une nuk e pi. Eshte e vertete qe une nuk bej gjithe diten seks. Une shkoj ne pune, kthehem nga puna, mesoj se jam student ca i "perparuar" dhe bej te gjitha gjerat qe bejne njerezit e rregullt, por bej seks rregullisht dmth pothuajse dite per dite, ndonjehere me shume se "rregullisht". Po deshe te dish me teper, nqs je ne tirane ne vere dmth se shpejti takohemi dhe bejme muhabet me nje kafe perpara si dy njerez te civilizuar.