Kerkoj girlfriend per pushime dhe qejf

SATURN

Primus registratum
Re: Kerkoj girlfriend per pushime dhe qejf

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Poster</div><div class="ubbcode-body">E ka ndonjeri ndonje frigorifer per te shitur ketu..??
Te jete icik ne gjendje te mire e morr deri ne 150.000 lek..

Po ashtu me thoni se kam mbet keq..
</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

lover boy

Primus registratum

Une e di qe ju beni keshtu se keni nevoje te tallni e shani dike qe te ndiheni me mire per vete. Me vjen gjynah per ju. Nje cike me shume seks do ju bente mire. Nuk do shkruanit me per frigorifera e dollape! Une mund t'ju ndihmoj t'ju marr me vete per ndonje party ose tu gjej ndonje dashnor/dashnore sa jam aty se e shoh qe shume keq i paskeni punet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Sirena

Primus registratum

Une jam e sigurte se ti kur vjen e shkruan ketu, je ne pushimin midis seancash seksuale te papara, madje edhe duke pire cigare, e madje madje ndihesh aq mire shpirterisht saqe thua "pse mos ti kerkoj qe tani ca te tjera per ne vere...madje ti nderroj nga nje per dite..." edhe me sy gjysem te mbyllur duke enderruar vazhdon e pi cigaren...

Anana

Primus registratum

Lover Boy, une them mblidhi te tera gocat e forumit per kafe te bar dashuria kur te vesh ne Tirane edhe zgjidh.

Ose sic thote sweet nga nji dit per dit:)

Sirena

Primus registratum

Ky postim eshte vetem per yllken: qe te te dalin ikonat duhet te lesh hapesire si para si mbrapa simbolit...dmth mos e ngjit me fjalen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

PS. Ta thashe se nuk e mbaj mend se ku e lexova qe pyesje diku per kete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

lover boy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">Une jam e sigurte se ti kur vjen e shkruan ketu, je ne pushimin midis seancash seksuale te papara, madje edhe duke pire cigare, e madje madje ndihesh aq mire shpirterisht saqe thua "pse mos ti kerkoj qe tani ca te tjera per ne vere...madje ti nderroj nga nje per dite..." edhe me sy gjysem te mbyllur duke enderruar vazhdon e pi cigaren... </div></div>

Ti quhesh sweet po shiko sa bitter je kur me shkruan mua, ti me kete mesazh tradheton veten dhe vetem verteton ato qe kam thene une me lart oh Sweet, Sweet darling /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif! Ti ke te drejte kur mendon qe une NUK jam midis seancash te papara seksuale, por nuk ke te drejte kur thua qe une pi cigare se une nuk e pi. Eshte e vertete qe une nuk bej gjithe diten seks. Une shkoj ne pune, kthehem nga puna, mesoj se jam student ca i "perparuar" dhe bej te gjitha gjerat qe bejne njerezit e rregullt, por bej seks rregullisht dmth pothuajse dite per dite, ndonjehere me shume se "rregullisht". Po deshe te dish me teper, nqs je ne tirane ne vere dmth se shpejti takohemi dhe bejme muhabet me nje kafe perpara si dy njerez te civilizuar.

aristokratja

Forumium praecox

Po kryqezojme gishtat, realisht qe te te pergjigjet ndonjera... Se keshtu si e ke nisur... Aha... Kam frike se pastaj ajo shprehja ime kthehet per ty...
Po te pakten dije si me e kerku mor burre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

lover boy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yllka shembullore</div><div class="ubbcode-body">Lover Boy, une them mblidhi te tera gocat e forumit per kafe te bar dashuria kur te vesh ne Tirane edhe zgjidh.

</div></div>

Ti leri gocat e tjera te forumit rehat dhe pergjigju per veten tende individualisht. Nqs je e ndrojtur te pergjigjesh ketu me dergo pm.

lover boy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: aristokratja</div><div class="ubbcode-body">Po kryqezojme gishtat, realisht qe te te pergjigjet ndonjera... Se keshtu si e ke nisur... Aha... Kam frike se pastaj ajo shprehja ime kthehet per ty...
Po te pakten dije si me e kerku mor burre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
</div></div>
Nqs ti do e kishe kuptuar vertet ate shprehjen nuk do e ktheje per mua se do ishte gje pozitive (pikerisht pozitiven aty ti s'e kupton).
Jam shume kurioz te me thuash si mendon ti se duhet ta kerkoja. Te lutem mu pergjigj ne pm nqs nuk do ta shkruash ketu.

SATURN

Primus registratum

o seksi...seriozisht e ke kete kerkesen ti?
ti nuk propozon asgje...seks...pffffff...vetem kaq!!!

lover boy

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: aristokratja</div><div class="ubbcode-body">Ok, ok, vazhdo kerkoje si te duash... </div></div>

Cfare dmth kjo? Me thuaj pra si mendon ti qe me thua se duhet ta kerkoja ndryshe?
QE TE JETE E QARTE: UNE NUK KERKOJ SEKS KETU. PO KESHTU MENDOJNE ATA QE VETEM ATY JU RREF MENDJA DHE VETEM PER ATE ME KANE PYETUR. SEKSI ESHTE PJESE E JETES POR TE JENI TE SIGURTE QE MUND TE BEJ EDHE PA TE (po per ca kohe ama /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif)

M

Mortal

Guest

Vetem xing apo dhe spathi?

Sirena

Primus registratum

Lover asnje nuk te kupton ty ketu lali...pervec meje. Ti po kerkon dashurine e jetes tende, por me ca kushte: te zgjase vetem 1 muaj kjo dashuria dhe mbi te gjitha te jete shume seksi...po ku kuptojne keta...

S

Scorpion

Guest

Te priftë e mbara more djale!

Kush po vjen me mua per pushimet e veres ne SARANDE? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Anana

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lover Boy</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yllka shembullore</div><div class="ubbcode-body">Lover Boy, une them mblidhi te tera gocat e forumit per kafe te bar dashuria kur te vesh ne Tirane edhe zgjidh.

</div></div>

Ti leri gocat e tjera te forumit rehat dhe pergjigju per veten tende individualisht. Nqs je e ndrojtur te pergjigjesh ketu me dergo pm. </div></div>

Blind date thu ti? Not my thing. Ti ve kushtet e tua dhe une te miat. Lets negotiate.

Please send a true and clear pic of yrself. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Car tjeter ben ti pervecse punon, studion, sex and feel like a hero?

P.S. Sweetie e provova iken sic me the /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Te shof a do dali...

Hellena

Primus registratum

Meqe qenka hapur kjo teme e ngjashme me kerkesen time .. po e shkruaj ketu kete kerkese ...

<span style='font-family: Arial Black'>
Kerkoj boyfriend per pushime per qef ....</span>

Ola forumista te dashur ... sic e dini dhe ju vera po afron , gjaku po vlon , se shpejti shkoj per pushime dhe na duhet nje partner /boyfrind/friend etccc per qef supermasiv ... Kam lexuar ca postime nga anetare te ndryshem ketu .. po nuk di ke te zgjedh se te gjithe me pelqejne .. me then te drejten ..Hajt pra cuna te bukur kush po vjen per pushime me ja bere njehere xing/xeng /xung ... Qefi /plazhi/hoteli/makina .. jan te garantuara ..
Ju lutem flisni serjozisht edhe mos shkruani kot nese nuk keni gje per te ofruar ... ne lidhje me kerkesen time ...(Ti Lover Boy fol nese je i interesuar ) ..
Ju faleminderit shume ..

Kush e don adresen e emailit mos nguroje te pysi e ...
Faleminderit shume .
Me Respekt .
Une.

MLK

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif