Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

r3b3l1

Primus registratum
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

ANKESE!!!
ESHTE ABSURDE QE PER FAJE TE NJE PERSONI TE MARRIN TE TJERET AKILL....KJO ESHTE ABSURDE NGA OP E #shqiperia....nuk e kuptoj kete veprim kaq te pamatur...nese nje person ben floode apo sharje nuk ka arsye qe personat qe lidhen me ane te kabllorit te marrin akill..nesje te papergjegjshem e bejne kete...
me rsp Ic3-3y3s_aka_R3b3l1
P.S(KAM BERE DHE KERKES PER ACC, POR MESA DUKET AS NUK BEHET FJALE FARE)

Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Falko Miredita Ose Mirembrema Si Ta Kapesh Mesazhin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Hej Un Falko Kam Deshire Qe Te Bej Nje Kerkese Per Aop Ke Shqiperia Por Problemi Eshte Se Une Gjate Gjithe Koherave Qe Kam Qene Ne Cat Kam Patur Nick-e Te Ndryshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif .
Por Kam Nja 2 Muaj Qe Mbaj Nje Nick Te Rregjistrum (MaRkO_DrAcUlA)
Po Pate Mundesi Kthe Pergjigje Kaq Kisha.Respekte Per Ty Dhe Per Gjithe Aop,Sop & Catistet E Tjere.

Falko Miredita Ose Mirembrema Si Ta Kapesh Mesazhin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Hej Un Falko Kam Deshire Qe Te Bej Nje Kerkese Per Aop Ke Shqiperia Por Problemi Eshte Se Une Gjate Gjithe Koherave Qe Kam Qene Ne Cat Kam Patur Nick-e Te Ndryshem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif .
Por Kam Nja 2 Muaj Qe Mbaj Nje Nick Te Rregjistrum (MaRkO_DrAcUlA)
Po Pate Mundesi Kthe Pergjigje Kaq Kisha.Respekte Per Ty Dhe Per Gjithe Aop,Sop & Catistet E Tjere.

ingridi

Primus registratum

:p:p:p MaRkO_DrAkUlA je i gatshem per aop plako??? vihu e rresht e mba rradhen (nel fra'tempo impara le comande):p:p je i 198 i listes qe kane kerku aop,mos u merzit se te vjen shpejt rradha :p:p:p

Psycopath

Primus registratum

o ingrido akoma me komandat e mbeshtet marrjen e aop-it mer? duhet me u bo i gjalle ne main e jo neper dhoma te fshehta qe kane nga 2-3 usera sa per komandat cdo aspirante aop ka scriptin e tij te dashur dhe domosdo +v -v kick/ban i ve dhe i heq.
Nqs doni @ mundohuni te jeni prezent ne main tek #shqiperia dhe te silleni mire me userat e tjere. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Hahahahhaahahahahahahahhaahahahahaha MaRkO_DrAcUlA pret rradhen e aop-ave hihihiii ne main mo na doli shpirti tu fol.
Ec Shnet tgjithve

Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga a

Po Kerkese Mund Te Bejme Ketu Falko ?? Meqe Tema Qenka Kerkesat,propozimet,pranimet,heqjet nga acc ?
Kaq Kisha

Gjith Te Mirat

A

arabesque

Guest

hahahhaha kjo tema ka qysh ne kohen e skenderbeut mer :ppp

Ahahahahahahahahaha Epo Ne Kohen E Skenderbeut Skisha Lindur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

A

arabesque

Guest

ke lind ne kohen e Hamzait :p

A

arabesque

Guest

e mer pse qesh,se mkujtohet mire kur lujshe me kopaca me hamzain :ppp

Cristiano

Primus registratum

Pershendetje.. Un Jam Nga Elbasani , Jam 20 Vjec Dhe Kerkoj AoP Ke Kanalet : #Shoqeria , #Ndihme , $Stafi . Komandat I Di Shume Mire . Kam 2 Vite Qe Frekuentoj Ne Serverin Tuaj Por Per Arsye Shoqerore Mu Be Nick-u DroP Dhe E Regj Perseri . Shpresoj Qe Kerkesa Ime Te Meret Parasysh Kryesisht Nga Sop-ët . Me Respekte Cristiano !!!

arabesque haahahahahha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A

arabesque

Guest

hap teme tjeter mer 0342423423 se ktu o per hamzain skenderbeun ducen dhe hitlerin :p