Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

FALKO

Forumium maestatis
Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Per te qene sa me koherent me stafin edhe sa me te hapur me te gjithe userat, stafi i Sop #shqiperia #ndihme ç'do levizje ne lista do e beje te ditur edhe ketu. Vendimet do te merren diku tjeter por ketu do te hidhen vleresimet perfundimtare te bisedimeve per levizje ne listat e dhomes #shqiperia e #ndihme.
Argetim te kendshem.

mix

Primus registratum
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Me ne fund FALKO. Po ç'ne kshu dolet nga vetja mesa po shof ju sop-at

FALKO

Forumium maestatis
Re: Kerkesat, propozimet, pranimet & heqjet nga aop list tek #shqiperia e #ndihme

Njoftim.
_darkangel_ u shtua Aop ne #ndihme nga Founderi i dhomes.

enton

Primus registratum

Falko si u be puna e asaj memos qe shkembyem?

FALKO

Forumium maestatis

Priten te tjerat, pastaj do te shikohet sa kane votuar PO edhe sa JO.
deri tani 2 PO nje JO nje abstenim.

Guest

Ej FALKO po goca a propozohen ketu? /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

falko, sa aop duhen kundra per te hequr nje aop ?

Cruel_Intentions

Primus registratum

asnji mi brig.....mjafton te me thuash mua...
po votova un JO....vdiq ai muabet
nejse...pershendetje gjith Aop-ave dhe Sop-ave
nga UNE!!!

FALKO

Forumium maestatis

Njoftim.
Diamonds_Rain u hoq nga Aop list tek #shqiperia sepse abuzoi me botin e kanalit. Eshte shprehur tek rregullorja qe ndalohet te luhet me botin.
Per me shume Diamonds te flase me Sop qe e hoqi.

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]falko, sa aop duhen kundra per te hequr nje aop ?[/qb]
Nuke shte thene qe Aop mund te heqin Aop me asnje vend: Eshte shprehur e kunderta, nese keni Aop per te propozuar behuni nje 60% PRO edhe e propozoni.
Puna e userave mund te vleresohet edhe nga Aop, por, puna e Aop vleresohet nga SOp edhe nga founderi.

Guest

Falko GOCA Propozohen.pranohen ose kerkohen tek kjo teme apo jO?

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]Falko GOCA Propozohen.pranohen ose kerkohen tek kjo teme apo jO?[/qb]
Aktualisht jane 10 Aop vajza, nuk kerkojme, pranojme propozime edhe shikojme sa te afta jane per te marre @. Nuk ka dallim vajza -djem.Kush eshte i afte edhe e meriton merr acess.
Propozimet jane te mirepritura qofte nga vjza qofte nga djem. Vleresimet behen njesoj.

AC-DC

Primus registratum

Ej falko po kerkesa per aop mund te behen apo eshte mbushur plot lista dhe nuk ka me vende /pf/images/graemlins/smile.gif
jo per gje po mendova meqe kam gati nje vit qe merem me cat me dhomen shqiperi te albnetwork.net (e keqja eshte se gjitmone kam pasur nicke te ndryshem) me gjithate jam mesuar me rregullat e chatit dhe te gjitha komandat i di dhe i kam te qarta.keshtu qe doja te beja nje pyetje :JA VLEN TE BEJ DHE UNE NJ KERKESE PER AOP dhe po pati mundesi me jep ndonje pergjigje te mundsme ose ndonje sqarim per cdo gje.ok

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga AC-DC:
[qb]Ej falko po kerkesa per aop mund te behen apo eshte mbushur plot lista dhe nuk ka me vende /pf/images/graemlins/smile.gif
jo per gje po mendova meqe kam gati nje vit qe merem me cat me dhomen shqiperi te albnetwork.net (e keqja eshte se gjitmone kam pasur nicke te ndryshem) me gjithate jam mesuar me rregullat e chatit dhe te gjitha komandat i di dhe i kam te qarta.keshtu qe doja te beja nje pyetje :JA VLEN TE BEJ DHE UNE NJ KERKESE PER AOP dhe po pati mundesi me jep ndonje pergjigje te mundsme ose ndonje sqarim per cdo gje.ok[/qb]
AC-DC , thuaj nicket qe ke patur ne chat, rri me nej nick per nej kohe te caktuar , aktivizohu ne main edhe dikush do te kujtohet per ty.
Gjithe te mirat .
P.S: Per me shume lexo rregulloren e dhomes #shqiperia .

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Ok. Per te gjithe Aop-et e dhomes #shqiperia nuk do kete me paralajmerime cdo mosmarrveshje do te coje ne pezullim aop-esh per nje periudhe te pacaktuar kohe ... do t'ju lutesha te gjitheve ti permbahen normave elementare te edukates....duke pare se c'ndodh ne kanal me shtyu te bej kete postim ne rastet e tjera do kete marrje masash kujdes ne nicket qe perdorni dhe ne veprimet qe kryheni.
KELTI!

Djalli_Vogel

Primus registratum

Me behet shum qejfi qe keni mare ket veprim kaq te mire edhe te sakte ndaj te gjtiheve un ju mbeshtes ne te gjtiha veprimet qe do beni, edhe nje her cuna ju lumte edhe suksese.
Me respekt Djalli_Vogel.

FALKO

Forumium maestatis

Persa i perket temes me url http://www.albforumi.com/af/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=24;t=000023
hapur nga ^Shiu^, HaRaP edhe Dounload u hiqet acessi per nje jave per fjalor te patolerueshem ne main nga ana e Aop.
Me vjen keq qe Aop e tjere prezent nuk kane reaguar. Paralajmerimi i fundit per Dounload sepse i eshte hequr acessi edhe dy here te tjera per motive te ndryshme.

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb]Ok. Per te gjithe Aop-et e dhomes #shqiperia nuk do kete me paralajmerime cdo mosmarrveshje do te coje ne pezullim aop-esh per nje periudhe te pacaktuar kohe ... do t'ju lutesha te gjitheve ti permbahen normave elementare te edukates....duke pare se c'ndodh ne kanal me shtyu te bej kete postim ne rastet e tjera do kete marrje masash kujdes ne nicket qe perdorni dhe ne veprimet qe kryheni.
KELTI![/qb]
Po kur te gabojne SOp-at?

FALKO

Forumium maestatis

Elian , kur gabojne Sop, ka nje founder edhe ai gjykon ate Sop qe ka gabuar.

Njoftim.
-Durrsaku i hiqet acessi per mospjesemarrje per nje kohe te gjate ne chat.

Shtohen ne Aop list #shqiperia demon-eye edhe Altin . U urojme mireseardhjen edhe pune te mbare.