Keni frike nga vdekja?

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Keni frike nga vdekja?

Une s'kom fryk nga vdekja po kam fryk kur te kujtojn te vdekur /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

vdekja eshte shoku yne me i mire! UNE NUK KAM FRIKE NGA AJO!

Po vallai, osht shoqja ma e mire por me te cilen nuk do kurr te shkosh ne krevat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

:lol: :lol: dhica te dy :lol: :lol:

mu m kapi niher ajo `shoqja`ene i thash, ik moj, se s jam lezbike :cool:

-----------------------

Nese te mungon dielli
ke henen
Nese nuk ke henen
Ke yjet
Nese s ke yjet
Ke nje qiri
Nese s ke nje qiri
Ke zerin tend
fillo e kendo, e do shohish se drita do buroj nga vetja jote.

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif shume mire ja ke thone! /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

jeni ilac i mire per Verdauung /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: m duket se fajin e ka Oktoberfest eee? /pf/images/graemlins/smile.gif

-----------------------

Nese te mungon dielli
ke henen
Nese nuk ke henen
Ke yjet
Nese s ke yjet
Ke nje qiri
Nese s ke nje qiri
Ke zerin tend

abs

nuk e di...

meshkujt ta thojne cope se kane frike nga AJO :devil:

-------------------------
Nese te mungon dielli
ke henen
Nese nuk ke henen
Ke yjet
Nese s ke yjet
Ke nje qiri
Nese s ke nje qiri
Ke zerin tend

abs

nuk e di...

mos e dezhenero muhabetin ti deutsch, se e ke zakon me e laku dmth dredhu rrjedhen e ASAJ /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah po, dmth kenkan me vertete te dyja femnore, Frika dhe Vdekja :devil:

e terheq rreshtin siper, merre t drejten, ta fala /pf/images/graemlins/laugh.gif

--------------------

Nese te mungon dielli
ke henen
Nese nuk ke henen
Ke yjet
Nese s ke yjet
Ke nje qiri
Nese s ke nje qiri
Ke zerin tend

abs

nuk e di...

:lol: :lol: sa kam qeshe, dhe une sa here e lexoj kte fjale ne deutsch, m kujtohet adrenalina e gjuhs tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

po vec ti e din se kurvat t hajne krytin kur jane te shumta e te shpeshta/theksume /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: Unberechenbar!

--------------------------

Nese te mungon dielli
ke henen
Nese nuk ke henen
Ke yjet
Nese s ke yjet
Ke nje qiri
Nese s ke nje qiri
Ke zerin tend

picasso

Forumium maestatis

frike???!!!???ca vlere ka frika ne kete mes???
thone qe frika ruan vreshten.por a e ruan verte kur behet fjal per vdekjen?!?!?!
me shume frike mund te kesh nga ndarja ne pergjithsi(dhe ndarja e vdekjen ne vecanti)ajo eshte e trishtueshme...ndarja.

/pf/images/graemlins/tongue.gif S'kam frike fare ,me eshte mbushur mendja top se do te vdes 90 e kusur vjece /pf/images/graemlins/laugh.gif Po i kalova keto ,po, :idea: do te me zeje frika mos kane harru me me marre... :devil:

Fleterrufeja

Primus registratum

Une per vete kam shume frike nga vdekja. Por sikur te me bie nje vazo ne koke e te vdes si Pirroja I Epirit.
Sikur te me shtypi ndonje ferrari ose masserati ia boj hallall. Vetem ai ferrari qe ka nderin te me shtypi ta bej punen deri ne fund se sdua te ngelem invalid.

Fleterrufeja

Primus registratum

Une per vete kam shume frike nga vdekja. Por sikur te me bie nje vazo ne koke e te vdes si Pirroja I Epirit.
Sikur te me shtypi ndonje ferrari ose masserati ia boj hallall. Vetem ai ferrari qe ka nderin te me shtypi ta bej punen deri ne fund se sdua te ngelem invalid.

Nadia81

Primus registratum

sigurisht qe kam,nese e mendoj kam frike, por ne te shumten e kohes nuk e mendoj fare.Ajo qe tha Nahar eshte mese e vertete.
Para dy vjetesh, kam shpetuar per nje qime nga vdekja,sepse rreshkita me makinen time ne bore, dhe makina u kthye ne autostrade pingule me makinat qe vinin.Per tmerrin tim pashe nje alamet kamioni qe me vinte perballe dhe une qe nuk mundesha te ktheja dot timonin....per fatin time te mire, shoferi(qe edhe sot e kesaj dite e falenderoj) e ktheu ne te djathte gjithe ate makine, duke me kaluar anash.Incidenti ishte aq fatlum sa as makina ime nuk pesoi asnje gervishtje, por une nuk permblidhja dot veten nga shok-u per gjyem ore rresht.Eshte kollaj te flasesh kur nuk te ka kaluar ndonjehere afer, ty ose dikujt nga njerezit e tu te afer, qe ti e do shume.Kam shume frike nga ajo shtrige, dhe asnje lloj filozofie nuk me ndihmon.

TeanD

Primus registratum

pa te ndodhur gje e keqe nuk e mendon vdekjen
po kur ndodhesh ne prag te ndonje vdekje te mundshme dhe shpeton per qime atehere e di se sa te dhimbset jeta tende...

une besoj se te gjithe ata qe kane pesuar ndonje aksident automobiistik dhe mrekullisht kane shpetuar kane frike nga vdekja...

Guest

Sma kish bere njeri kete pyetje..por tani qe po e lexoj, kembet po me dridhen..dhe kjo me shtyn, ta shijoj jeten dhe me shume... /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] sigurisht qe kam,nese e mendoj kam frike, por ne te shumten e kohes nuk e mendoj fare.Ajo qe tha Nahar eshte mese e vertete.
Para dy vjetesh, kam shpetuar per nje qime nga vdekja,sepse rreshkita me makinen time ne bore, dhe makina u kthye ne autostrade pingule me makinat qe vinin.Per tmerrin tim pashe nje alamet kamioni qe me vinte perballe dhe une qe nuk mundesha te ktheja dot timonin....per fatin time te mire, shoferi(qe edhe sot e kesaj dite e falenderoj) e ktheu ne te djathte gjithe ate makine, duke me kaluar anash.Incidenti ishte aq fatlum sa as makina ime nuk pesoi asnje gervishtje, por une nuk permblidhja dot veten nga shok-u per gjyem ore rresht.Eshte kollaj te flasesh kur nuk te ka kaluar ndonjehere afer, ty ose dikujt nga njerezit e tu te afer, qe ti e do shume.Kam shume frike nga ajo shtrige, dhe asnje lloj filozofie nuk me ndihmon. [/qb]
Mesim i mire... nje avantazh plus per te shijuar jeten deri ne piken e fundit.