Kenga qe jam duke degjuar..

Airbourne

Papirus rex
KENGA sulmon.............. idenë e përgjithësimit të një popullate të tërë. David i nxjerr gjithë amerikanët si maniakë të dhunshëm, por në të vërtetë, ata janë thjesht njerëz që komunikojne me njëri-tjetrin.


Në përgjithësi, kur njerëzit thonë se urrejnë , ata në të vërtetë urrejnë .... njerëzit më të zhurmshëm, më të këqij e cetera.. Ata njerëz janë pakica, por janë ata që ju i mbani mend. Ndersa.....SUM-ica duan shkaqe apo shfajesime, qe të ndjehen superiorë.

RIP.
 

Airbourne

Papirus rex
Fünf Jahre, vier Darmspiegelungen, zwei Wurzelbehandlungen und eine Handvoll Prostata-Untersuchungen sagen uns.......................
qe <pushimet> mbaruan,dhe ka ardhur KOHA te levizim = BYTHEN.


FAZIT: Drücken wir uns also die Daumen und hoffen, die POSITIV verrückten Amerikaner greifen wieder an. Komplett aus dem Nichts kämen mit...!!!???>>>,,,'''<<<,((( oder= ALLERDINGS NICHT.
PS....do dardanus pavia LESHUS,e ngaterrojne KINEN(cuditerisht eshte PO AJO e MADHE) me KURACAT e SOTEM qe jane bere te = VEGJEL.

KAQ apo =Cave canem.

TUNGI.
 

Airbourne

Papirus rex
Fjalorin.................


vulgar,tregojani ATYRE ke KULLAT.


Kshu dhe JUVE =ZHULA.

banned.....po kujt i RRUHET.
 
Top