Kenga qe jam duke degjuar..

Airbourne

Papirus rex
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......Cid always delivers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Que BOMBA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, por dios ! .

PS.....shkruesi eshte APET ne predhe FORM, ne po del per SPORT--------------------------- natyror.
Tschyss.
 

Airbourne

Papirus rex
Ein Mensch ohne Menschenliebe, was hilft dem die Form? Ein Mensch ohne Menschenliebe, was hilft dem die Musik?


Chinesischer..... PHILOSOPH.
PS....POSHTE fashistat ZGJEBARAKE albo**** PISA....BACILjane.

KLM.
 
Last edited by a moderator:

Airbourne

Papirus rex
Kreativiteti -...................................çfarë është?


Në fushën e hulumtimit , është arritur përkufizimi i mëposhtëm: krijimtaria është aftësia për të krijuar diçka që është e re. Në vend të "ri" shpesh përdoret termi...... rrallë mendohet, apo të "dobishëm" ose "të përdorshëm" =të përshtatshëm.

FAZIT:entweder man ist es oder man ist es...... eben nicht.
LG.
 

Airbourne

Papirus rex
Ich seh' dich an und mir wird schlecht
gjithandej copa mishi dhe vjell.
Ich schau' dir tief in das Geschlech(apo FYTYREN)
Und die Knie werden weich,(apo me thyhen)....GJYMTYRET.


RAMMSTEIN.
 

Airbourne

Papirus rex
Sec me thote nje IQ qe pas <kingave> ilire,fshihen ....PROS**** nga canada-ja.


DANKE SEHR.
 
Last edited by a moderator:

Airbourne

Papirus rex
Pasqyra e prindit eshte femija...thone.
Po te SHIKOSH cuna te VDEKUR dhe SHEMTIRA,i kane ngjare te SEMES,apo *** ka Permeti.


Naten e mire
 
Last edited by a moderator:

Airbourne

Papirus rex
Ne greqi** ke emigruar,
si **** e persekutuar
ne fransua ke udhetuar
dhe ne canada je *******
ftyr e QELBEZUAR.


GREATE.
 
Last edited by a moderator:
Top