Kekroj makine per femra , me kambio automatike

i_own_u

Primus registratum
Re: Kekroj makine per femra , me kambio automatike

Femer me gusto ti... po m'duket per aq sa t'njof d.m.th ja 1 vit pak a shum... i ke bo ja 12 perplasje shtyllash apo kosha plenash ti Fanta...

kshuqe hudhu anej nga Fiati me mir... se te del me lir jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Femer me gusto ti... po m'duket per aq sa t'njof d.m.th ja 1 vit pak a shum... i ke bo ja 12 perplasje shtyllash apo kosha plenash ti Fanta...

kshuqe hudhu anej nga Fiati me mir... se te del me lir jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

E ke gabim Noto. Me Benz prap me lir bie llogarija. Me "Fiat" sheshohet dhe shoferi bashke me makinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Femrat nuk i njofin makinat sipas markes ,tipit , cilindrave, fuqise, etj etj.
Femrat e ndajne makinat ne :te medha dhe te vogla dhe sipas ngjyres e bardhe , e kuqe , e zeze..

[/ QUOTE ]

E ke gabim.
Mbase femrat nuk dinte te nderrojne gomat, por une vete nuk do e blija nje Fiat (apo ndonje marke Franceze), kurre para Golfitapo Benzit. Femrat besoj i njohin Markat e makinave shume mire, fuqine e tyre dhe mendojne qe te kene nje makine sa me ekonomike.

Ndersa sa per ngjyre, normal qe femra ka pretendime, se ka te beje me natyren e saj.

[/ QUOTE ]

Fantazia , une nuk fola per pretendimet mbi ngjyren sepse ne lidhje me te kane pretendime edhe meshkujt.Thashe qe kur duan te pershkruajne nje makine , e pershkruajne kshu :" Makine e vogel, makine e bardhe , benz"
Edhe shkrimi yt i mesiperm tregon qe nuk i njef makinat shume mire makinat (dhe se kuptoj pse ofendohen femrat per kete.Eshte njelloj si te thuash se meshkujt nuk i njofin materialet e rrobave qe veshin, bie fjala)
Te dish te zgjedhesh nje Golf para nje Fiati eshte njelloj si te preferosh mishin e viçit nga mishi i pules.Nuk duhet inteligjence e madhe per kete.
Ti thua se e do makinen qe te te mos shpenzoje shume.Pervec llojit te karburantit me te cilin leviz makina, e di ti nga shifet nese nje makine harxhon shume apo pak ? Kam dyshimet e mia.Femrat s'ia kane shume haberin cilindrave; ashtu sic nuk ia kane shume haberin kuajve fuqi, numrit te rrotave levizese etj etj.

Nuk dua te ofendoj njeri, por s'thua shyqyr qe s'jemi meshkuj?!

i_own_u

Primus registratum

Nuk dua te ofendoj njeri, por s'thua shyqyr qe s'jemi meshkuj?!

[/ QUOTE ]

kuptimi...?????

tju them i gjo personale... un kur parakaloj nje femer me makin e parakaloj me nje dor n'timon e me tjetren tek plaçka

me esht bo reflex... e me t'thon te drejten mir m'ka ec deri tashi

Diddy19

Su@mi
Re: Kekroj makine per femra , me kambio automatik

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Ke shume te drejte, ja une psh kur me pelqen nje makine them, Dua nje si kjo, dhe e tregoj me gisht /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk rri te them dua nje golf katersh apo dua nje polo 1.2 pastaj kur s'ma mban xhepi te blej nje si ajo qe tregova me gisht e qep fare dhe le nje kopetent te ma zgjedhi nje si duhet. /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Ah , shyqyr qe gjeta nje si veten.As une s'ia kam haberin shume makinave.Para pak ditesh po flisja me nje djale qe donte te blinte makine dhe po me pershkruante nje makine qe i pelqente.Nder shume gjerat qe tha (qe une kuptova sh pak ) me ra ne vesh kjo :" Ha 4 ruote motrici" (Po e perkthej sipas rregullave te forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif " Ka 4 rrota levizese"). Dhe une ngela shume e habitur.I thashe (sa injorante ne kete fushe!) :" Po te gjitha makinave i levizin te kater rrotat!". Ai qeshi , dhe me shpjegoj se ça donte te thoshte.Pastaj jane shume e shume gjera te tjera qe ne femrat besoj se si dime.

notorious, une sinqerisht nuk jam per barazine e sekseve.Sipas meje jane disa fusha ne te cilat meshkujt jane me te prirur , te disa te tjera femrat.Sinqerisht kur djemte fillojne e flasin per makinat (apo per sportin) nuk i duroj hic.Prandaj thashe : "Shyqyr qe s'jemi meshkuj!" /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

notorious, kur djemte fillojne e flasin per makinat (apo per sportin) nuk i duroj hic.

[/ QUOTE ]

ke shum te drejt... hiç s'durohen, e me e bukra esht se kto tipa meshkujsh qe diskutojn me shum se çduhet per kto 2 muhabete... O te gjith jeten i kan lon tek porta si portiera O si zen gjumi pa fantazuar te ken Klaudia Shifer n'makin si pasagjere /pf/images/graemlins/smile.gif

nejse, un ate Panden 5.000.000 euro kam per te shit, shpejto goce se javen tjeter si dihet çmimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

15.jpg

E bukur kjo /pf/images/graemlins/smile.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Femrat nuk i njofin makinat sipas markes ,tipit , cilindrave, fuqise, etj etj.
Femrat e ndajne makinat ne :te medha dhe te vogla dhe sipas ngjyres e bardhe , e kuqe , e zeze..

[/ QUOTE ]

Hajt se keni me evolu edhe ju.