Re: Kekroj makine per femra , me kambio automatike
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Femrat nuk i njofin makinat sipas markes ,tipit , cilindrave, fuqise, etj etj.
Femrat e ndajne makinat ne :te medha dhe te vogla dhe sipas ngjyres e bardhe , e kuqe , e zeze..
[/ QUOTE ]
E ke gabim.
Mbase femrat nuk dinte te nderrojne gomat, por une vete nuk do e blija nje Fiat (apo ndonje marke Franceze), kurre para Golfitapo Benzit. Femrat besoj i njohin Markat e makinave shume mire, fuqine e tyre dhe mendojne qe te kene nje makine sa me ekonomike.
Ndersa sa per ngjyre, normal qe femra ka pretendime, se ka te beje me natyren e saj.
[/ QUOTE ]
Fantazia , une nuk fola per pretendimet mbi ngjyren sepse ne lidhje me te kane pretendime edhe meshkujt.Thashe qe kur duan te pershkruajne nje makine , e pershkruajne kshu :" Makine e vogel, makine e bardhe , benz"
Edhe shkrimi yt i mesiperm tregon qe nuk i njef makinat shume mire makinat (dhe se kuptoj pse ofendohen femrat per kete.Eshte njelloj si te thuash se meshkujt nuk i njofin materialet e rrobave qe veshin, bie fjala)
Te dish te zgjedhesh nje Golf para nje Fiati eshte njelloj si te preferosh mishin e viçit nga mishi i pules.Nuk duhet inteligjence e madhe per kete.
Ti thua se e do makinen qe te te mos shpenzoje shume.Pervec llojit te karburantit me te cilin leviz makina, e di ti nga shifet nese nje makine harxhon shume apo pak ? Kam dyshimet e mia.Femrat s'ia kane shume haberin cilindrave; ashtu sic nuk ia kane shume haberin kuajve fuqi, numrit te rrotave levizese etj etj.
Nuk dua te ofendoj njeri, por s'thua shyqyr qe s'jemi meshkuj?!