Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

Re: Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

.. :smash: shume zemergjere je dhe ti,po e kam nje mendje ku me i ngrof.. :tipsy:

bob

Primus registratum

nqs ka ndonje vajze qe do te me rrahi,une jam gati.gjithmone gati!!!!!!behuni perpara!fort ama :thumbsup: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Askend se gjyah!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

pse zeqon e ke rrahur durrsake :eek:
zeqooooooooo hajde pergenjeshtroje shpejt!

anny

Primus registratum

kam nje tendence qe te shqep pipin ne dru
si thua ti motla te te bej una nje cike te vdekur /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: ??????????????

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] kam nje tendence qe te shqep pipin ne dru
si thua ti motla te te bej una nje cike te vdekur /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: ?????????????? [/qb]
Leje mi pipin po ec me rrif mua po ta mbajti :goofy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Puuuu, sa mazokista paska Shqipnia :tipsy: . Kush do m'rrafi muja?
Un për vete m'shkelm kulos do i hyjsha Peshkos /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Puuuu, sa mazokista paska Shqipnia :tipsy: . Kush do m'rrafi muja?
Un për vete m'shkelm kulos do i hyjsha Peshkos /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kondre me eshte prish kondrapedali i bicikletes.Mos ke gje gisht ti :confused:

Kondrapedali

Kondrapedali

Plako, un s'mor vesh nga kondrapedalet :rolleyes: . Un mor vesh vetëm nga shkelmat ene ka kulot :tipsy:

@d@

Primus registratum

.....Shesh ma pershkruan trurin mendim i arte te rraf ndonjerin!! :angel: E cduditshme, gjithmon e kam mbajtur veten per njeri paqesor, te edukuar qe ceshtjet i zgjidh me mirekuptim me konsensus,,por sot jo.Jeta me ndyshoj me beri ate qe ju lexoni tani. PO me han duar dhe dúa ti kruaj ne kurrizin e dikuj duke e cjerr me thonjt e mi qe kan dy muaj pa u prer. Ti cjerr fytyren ti nxjerr syt prej zgavrave dhe ti bej cope-cope me majat e thonjve.....

Fortsetzung folgt.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] .. :smash: shume zemergjere je dhe ti,po e kam nje mendje ku me i ngrof.. :tipsy: [/qb]
vetem per ket qe the se bvej ne dyshim kush e di ne sa vende i ngrof gjerat ti :lol: :lol: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] pse zeqon e ke rrahur durrsake :eek:
zeqooooooooo hajde pergenjeshtroje shpejt! [/qb]
mosja prit vrullin re se eshte e vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

ceca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iv:
[qb] .....Shesh ma pershkruan trurin mendim i arte te rraf ndonjerin!! :angel: E cduditshme, gjithmon e kam mbajtur veten per njeri paqesor, te edukuar qe ceshtjet i zgjidh me mirekuptim me konsensus,,por sot jo.Jeta me ndyshoj me beri ate qe ju lexoni tani. PO me han duar dhe dúa ti kruaj ne kurrizin e dikuj duke e cjerr me thonjt e mi qe kan dy muaj pa u prer. Ti cjerr fytyren ti nxjerr syt prej zgavrave dhe ti bej cope-cope me majat e thonjve.....

Fortsetzung folgt.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti e ke mire se dhe mua me ka vajtur mendja te raf ndonjerin po qe ta bej thua uje te zi ti nxjerr.fillimisht ta ze me shpulla si tip anestezie dhe pastaj ti hy rendshem sa me ska .po me duket se kete rafja do e haje ndonje mashkull,se meshkujt keshtu e duan ti rrahesh e ti besh per vaj e uthull. njehere ne kaq kohe do rrahur ndonjeri.