Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

^SHIU^

Primus registratum
Re: Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

un do me rraf ate bosen e punes nje zezake qe nxin nje ore larg ti fus i dajak te mire qe ta mbaj mend tere jeten :mad:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]una du te rraf penelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mad: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif :mad:

Cfare kom bo mi , cfare kom bo.......

si s'doli nji qe me m'thone qe don me m'puth mer jahuuuuuuuu( kjo ishte per cunat ....)[/qb]
Te jap un nje puthje prej Kampioni qe mos ta harosh kur dhe sa her tme kujtosh tme urosh.....

champaign girl

Primus registratum

Bush-in qe ka vendos me sulmu irakun maj Jan.13 /pf/images/graemlins/frown.gif !!!figlio di.... :mad:

bengu

Primus registratum

Ema, po ta fal, tash po ja fus edhe une Bushit. :smash: :smash:
p.s. ketij po ja fali se e ka rrafe Zoti kete.

gurax

Pan ignoramus

E keni parasysh ata lloj personash qe per sa kohe je verdalle jane te mire dhe flasin normal, sapo largohesh dhe e dine qe jane jashte rrezikut fillojne e hedhin thumba dhe madje edhe ngacmojne ata qe ti i njeh duke testuar situaten? Jo me arme zjarri jo, as shkop baseball-i asgje prej gjeje, vetem grushta dhe shkelma... pa fund! Premtoj qe s'do e godisja per sa kohe do te ishte pertoke, vetem ne kembe, madje dhe nese do te duhej ta ngrija peshe qe te qendronte! :mad:

Ja nje te tilli do t'ia beja kurrizin me te bute se barkun!
Smart ass? If the ass is still there, of course!

--------------
"When God created sunrise, He was trying to copy your smile."

eM

Paper Moon

Manga shpirt rrih ke te duash po te keqen neve kendej nga Af ne ler rahat!

eM

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga renea:
[qb]do doja te shkaterroj ne grushta, sllobo miloshevic, ti hyja me shkelma nga barku teksa ai mbulonte fytyren une te merrja nje shkop bejzbolli dhe t'ia thyeja hundes, ai dic do me thosh ne serbisht, por une bam bam, xhaafafa zhararara, no kapish milo, kapish angles, byp bam , nejse e kuptoni vete ju[/qb]
Kurse une do te ndihmoja duke i mbajtur duart kur ti i jepje shqelma tek barku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa do desha te shikoja buzeqeshjen e tij hipokrite te kthyer si nje leter e zhubrosur!

bebi

Primus registratum

e kush ka nxjerr gja ne drite me te rrahuna??? :confused:

si nuk thoni te pakten kujt do t'ja futnit nji shpute, por fill tek e rrahuna... nuk ju kuptoj! /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]...ka rradhe pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
---------
Bashkimi ben fuqineeeeeeee....

p.s.nuk e di per ke e ke fjalen ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nje Pyetje . Jam gje ne Liste UNe . Te Pakten ta di te shtoj edhe ca emra ne Listen e atyre qe me duhet te ruhem dhe te marr KOstumin e luftes... :rolleyes:

disku

UNI

un pervete do i kisha fut i dru te mire sales edhe fatosit...te dyve me nji her..ta shifnin njoni tjetrin tu vujt...mu atje ke ke koteci pulave qe mos ken shum hapsire me lujt fare....
edhe gjat kohes se drunit do i bertisja....
doni pushtet ju...ja u jap un pushtetin....edhe fut e bjer deri sa te me lodhen duret...
pastaj do i tehiqja zvarre jo me makine jo...me gamor qe te vujn me shum...edhe do i ngirrja ne shesh...ta shofim iher sa veta do mblidheshin ne nje miting te perbashken sala me tosin..lakuriq te dy......pastaj do ja hypja gamorit dhe do vija te af per me i dhon nji dru kti tedit se qeka trim ky :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif (nothing personal bro...po po e kerko drunin vet ti...cte duhet qe permen emrin tat te listat ty???)

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]...ka rradhe pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
---------
Bashkimi ben fuqineeeeeeee....

p.s.nuk e di per ke e ke fjalen ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nje Pyetje . Jam gje ne Liste UNe . Te Pakten ta di te shtoj edhe ca emra ne Listen e atyre qe me duhet te ruhem dhe te marr KOstumin e luftes... :rolleyes: [/qb]
---------------
Jo xhan jooooooooooooooo, ti je djale i mire, te pakten deri tani /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

usta_Qima

Primus registratum

Vallai me thon te drejten ne dum per vete i dru te mir ca jena ktu se vetem per lloqe e kena menjen.
Un per vete desha me rraf ket ktu posht po me duket se nuk ja leverdis se qeka me nerva. /pf/images/graemlins/laugh.gif
tyson.jpg

gjekec

Primus registratum

un kam fiksim vetem ti ndryshoj te folurin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Nese me jipej nje rast i vetem do e shfrytezoja pa hezituar dhe ajo qe do desha te beja do ishte, te rrifja cdo spanjoll te Amerikes qe te ngrene nervat me attitude qe kane dhe racizmat. Rob me te poshter sben nena, do i varja ne telin e rrobave nje me nje ne nje dite me shi dhe ti beja shtatore akulli qe te zbukuronin Central Park.
Nejse fantazi e shfrenuar lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sindroma

lv sx sx

te gjithe kapot dhe maskarenjte e naftes dhe ata qe shkaterojne dhe demtojne natyren

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fiksimi:
[qb]un kam fiksim vetem ti ndryshoj te folurin... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajde pra ti bim ti thym dhomet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga IAN:
[qb]te gjithe kapot dhe maskarenjte e naftes dhe ata qe shkaterojne dhe demtojne natyren[/qb]
i agree /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsakja

Primus registratum

Muhamad Ali (pertoj me thene arsyet tani)

edhe Elianin gjithashtu!

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Muhamad Ali (pertoj me thene arsyet tani)

edhe Elianin gjithashtu![/qb]
Edhe per mua perton me i thane arsyet :confused:
Kaq shume qekan :confused:

help.gif
help.gif
help.gif