Te jap un nje puthje prej Kampioni qe mos ta harosh kur dhe sa her tme kujtosh tme urosh.....Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]/pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]una du te rraf penelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
![]()
Cfare kom bo mi , cfare kom bo.......
si s'doli nji qe me m'thone qe don me m'puth mer jahuuuuuuuu( kjo ishte per cunat ....)[/qb]
Kurse une do te ndihmoja duke i mbajtur duart kur ti i jepje shqelma tek barku /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga renea:
[qb]do doja te shkaterroj ne grushta, sllobo miloshevic, ti hyja me shkelma nga barku teksa ai mbulonte fytyren une te merrja nje shkop bejzbolli dhe t'ia thyeja hundes, ai dic do me thosh ne serbisht, por une bam bam, xhaafafa zhararara, no kapish milo, kapish angles, byp bam , nejse e kuptoni vete ju[/qb]
Nje Pyetje . Jam gje ne Liste UNe . Te Pakten ta di te shtoj edhe ca emra ne Listen e atyre qe me duhet te ruhem dhe te marr KOstumin e luftes...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]---------Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]...ka rradhe pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Bashkimi ben fuqineeeeeeee....
p.s.nuk e di per ke e ke fjalen ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
---------------Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Nje Pyetje . Jam gje ne Liste UNe . Te Pakten ta di te shtoj edhe ca emra ne Listen e atyre qe me duhet te ruhem dhe te marr KOstumin e luftes...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]---------Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]...ka rradhe pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Bashkimi ben fuqineeeeeeee....
p.s.nuk e di per ke e ke fjalen ti.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb][/qb]
Hajde pra ti bim ti thym dhomet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Fiksimi:
[qb]un kam fiksim vetem ti ndryshoj te folurin... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i agree /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga IAN:
[qb]te gjithe kapot dhe maskarenjte e naftes dhe ata qe shkaterojne dhe demtojne natyren[/qb]
Edhe per mua perton me i thane arsyetFillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Muhamad Ali (pertoj me thene arsyet tani)
edhe Elianin gjithashtu![/qb]