Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

durrsakja

Primus registratum
Re: Ke deshironi te rrihni/rrifni fusni m'dru?

Ketu qenke ?

Dua te te rraf se je bo rrugac dhe neglizhent.
Po deshe ma jep ca kohe Kitin, dhe vetem do te shaj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Ne kemi gjuhen tone te bukur shqipe.
Lexo rregulloren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Pika 1: Gjuha kryesore e Albforumit është shqipja. Gjuhët e tjera do të lejohen vetëm në rastet kur shprehin:
a) thënie apo batuta
b) terma apo fjalë që nuk kanë përkthime në gjuhën shqipe
c) artikuj ose shkrime me referencat përkatëse.

Gjithsesi po e them shqip ...

! ! ! ! H A R R O J E ! ! ! !

durrsakja

Primus registratum

E po ja qe e di fjalen perkthyer ne shqip.

Te du fort!

Dua te rraf Futbollistin! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

Nuk ishte pika B ishte pika A
Nejse mo .. gra hesapi .... rrace inferiore /pf/images/graemlins/tongue.gif (bej shaka se po e marrin megjithmend te tjeret, dhe po mushet me emrin tim ktu ... per me me rraf)

helibak mucogllava

Primus registratum

Un doja te rija te gjith ata qe duan te rain SALIUN mos e kruni me ateeeeeeeeee........... :rockband:

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]Un doja te rija te gjith ata qe duan te rain SALIUN mos e kruni me ateeeeeeeeee........... :rockband: [/qb]
Jo vallai, une du me e mbajt sa me larg vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Du me ia rras shuplake me doreze te bardhe kujtdo qe shtiret e kujton se s'e kuptoj! Me teper, s'ka perse. /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Vallai una doja u kisha hy te gjitheve juve qe jini te kjo tema,me grushta ene do ju kisha lidhe gonxhe.kujdes rruges.ehehehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Posikur me T hy ne te gjithe ty ene me te lidh Jo gonxhe Po Nyje Marinari Si do ia bosh ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Amon mer amon,po ne ket rast ndrysho puna!!!
kursejini ma mire ato grushtet se do ju duhen ne nonji te ardhme...

hajt e te me zej ai m... gjumi tania,me tere keto kercenime!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

kam shume deshire me rraf tere politikanet shqiptare sa here qe bejne gabime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LOK BABLOKU

Primus registratum

Lady ( nuk e meriton ne fakt titullin Lady ) Diana
kete b***** te ndyre do e ngreja nga vorri dhe do e torturoja. Eshte misherimi i buces. Eshte shembulli me i mire ti mesosh nje femije sec do te thote fjala B***.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lok Babloku:
[qb]Lady ( nuk e meriton ne fakt titullin Lady ) Diana
kete b***** te ndyre do e ngreja nga vorri dhe do e torturoja. Eshte misherimi i buces. Eshte shembulli me i mire ti mesosh nje femije sec do te thote fjala B***.[/qb]
SI KA MUNDESI?????!!!! MENTAL CASE?????

XimiTr

Primus registratum

Une do rrifja te gjithe pronaret pub-eve ne Tirone qe nuk te lejne te futesh i pashoqeruar !

DANA

Primus registratum

Hallall Ximi. Kjo eshte gje me mend. :thumbsup:

Dua

Primus registratum

Une fatkeqesisht do rrifja gati tere Kosoven. Por per ti ikur kesaj propozoj nje gje tjeter. Nje dite do rrah veten mire e mire :smash: :smash: :smash: sa ta harroj edhe emrin tim. Me pas edhe shume te tjere do shpetojne. Dhe une ndoshta mbushem mend e i shoh vetem gjanat e mira tek njerezit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nga Dua

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lok Babloku:
[qb]Lady ( nuk e meriton ne fakt titullin Lady ) Diana
kete b***** te ndyre do e ngreja nga vorri dhe do e torturoja. Eshte misherimi i buces. Eshte shembulli me i mire ti mesosh nje femije sec do te thote fjala B***.[/qb]
beje prove loko se ta tregoj une pastaj :smash: :smash: :smash: :smash:

Feld-Marshalli

Primus registratum

une do kisha qef te rifja gjithe cifutet e botes se jame shke...... e dinit ju se femrat cifute ktu ne kanada masi i vine zakonet nuk e lajne per nje jave se kshu e ka feja. nese mo do ti rifja te gjithe femra burra kalamoj pleq ti boja gjak dhe do ti beja te me pini shuren si qen pastaj do ti terhiqja zvar ruges si qen

Florus

Forumium maestatis

Ekzistoka edhe nje teme e ngjashme me ate "kujt doni ti bini me shpulle" :idea: vetem se cik me e egzagjeruar :devil:

:devil: O Flobo me ke dale tek tema e duhur..apo si kam duart akull sot ... :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif