Karriera , ne shpinen e dikujt tjeter ... !

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Ato vajza qe jane vertet viktima, as qe e publikojne fare. Kurse te tjerat duan te perpiqen te marrin hak ndaj ndonje pazari qe pritnin 5 e moren vetem 4. Ndoshta per ndonje pale breke te kuqe si Ferrari qe Ai s'ia bleu.
Por sigurisht ka vajza viktima per te cilat duhet te na vije sinqerisht keq dhe qe duhet te bejme aq sa mundemi per t'u ardhur ne ndihme ne ndonje forme.
pale breke?Si shume e zgjate:)

mirdita

Papirus rex
Kjo histori qenka me te vertet shum e trishtuar,me vjen shum keq per kete vajzen,dhe perse ka kaluar ne momente te veshtira Zoti e bashkoi me djalin qe e do dhe nuk do ket probleme ishalla.

Oltam

Primus registratum
Une e lexova me vemendje, dhe nuk jam ne anen e atyre qe e qortojne kaq ashper vetem vajzen.
Ajo ashtu erdhi ne Tirane, e pa shkolluar dhe e pamoralizuar, nene e vella nuk pati afer, por nuk kam lexuar ndonje komentqe te denoje keta perverset seksuale ne ministrise se turizmit,
Ju ftoj te denojme abuzuesit e jo viktimat.
kete link ma postuan ne wall te FB

Hipocrati

Hipocrati
Ajo qe shohim cdo dite eshte se Kodi i Nderit per te cilin ne shqiptaret e kemi patur te shenjte eshte zhvleresuar dukshem.
Historite e "Aisheve" qenkan te perhapura dhe perverset seksuale qenkan nga fshatare injorante e deri tek profesore e k.rtiste...

lira12

Primus registratum
Ore nje ge smarr vesh une mir me plakun se hajt per para e per te pasur nje jete me te mire,por me keto djemte e tjere cfare deshi? Tani na qenka martuar...ne nje martese te bazuar ne nje genjeshter hajt martese me themele te forta i thone kesaj. Po fajin na i paska plaku po jo m plaku gjeti sheshin beri persheshin,po fakti qe ajo u shendrrua ne ate femer te ulet nuk ia ka fajin piktori.Une shpresoj qe te jete e lumtur dhe te jetoje pa e vrare ndegjegjia jo per gjerat qe beri por qe po genjen njeriun qe e mendon ndryshe...
Besoni vertete te jete martuar keshtu kjo?

lira12

Primus registratum
Me ato mendje qe ka pasur them se eshte martuar,ceshtja eshte nje ka bere nje lemsh me jeten e sa qe hajde ta zgjidhe!

Cfare mendje ka patur per tu martuar kjo moj aman, ajo eshte femer e ulet e ka menduar vetem per te zgjidh gjerat e saj duke prostituar, kaq, i ka ngecur nje hutaqi ne dore e qenka bere me bure (pa rr)
te tilla goca qe behen bideja e qejflijve pleq, cfare do ju tregojne kur te behen nena femijeve te vet per dashurine , per takimin per sinqeritetin, per fejesen, turpe do i tregoje?

Sonia007

Papirus rex
Cfare mendje ka patur per tu martuar kjo moj aman, ajo eshte femer e ulet e ka menduar vetem per te zgjidh gjerat e saj duke prostituar, kaq, i ka ngecur nje hutaqi ne dore e qenka bere me bure (pa rr)
te tilla goca qe behen bideja e qejflijve pleq, cfare do ju tregojne kur te behen nena femijeve te vet per dashurine , per takimin per sinqeritetin, per fejesen, turpe do i tregoje?
Shume e vertete!
Por e kane fituar ate privilegj per t'i treguar femijeve te tyre rreth jetes se pasur qe kane perjetuar!

Etiste

Primus registratum
merreni me shaka, kujtoni ate kengen: si rinia , si pleqnija ka gjithkush rriskun e vet. Kjo goce i ka kenaq te gjithe.
cjane keto qe lexojme , me vjen per te vjelle ,goce e re me nje plak per interes, turp qe e publikoni , ky nuk eshte identiteti i femres shqiptare , jane shume pak keta lloj gocash qe shiten e ndyhen keshtu.

Ylli Pango jane te njohur per te tilla perversitete ne Tirane por mjafton te sillni neper mend se cfare gocash futen ne shtrat me keta vagabonde e do te mjaftonte per te kuptuar.
Ju lutem fshijeni kete shkrim sepse fyen vajzen shqiptare dhe vete dashurine.
Respekte!

Etiste

Primus registratum
Ato vajza qe jane vertet viktima, as qe e publikojne fare. Kurse te tjerat duan te perpiqen te marrin hak ndaj ndonje pazari qe pritnin 5 e moren vetem 4. Ndoshta per ndonje pale breke te kuqe si Ferrari qe Ai s'ia bleu.
Por sigurisht ka vajza viktima per te cilat duhet te na vije sinqerisht keq dhe qe duhet te bejme aq sa mundemi per t'u ardhur ne ndihme ne ndonje forme.

Kjo nuk ka qene fare viktime, ka qene vetem nje mjerane qe ka perfituar duke ndyre , piktori e paska vleresuar shume i paske blere shkollen, punen e karrieren kesaj.

Al-Punk

Still here
cjane keto qe lexojme , me vjen per te vjelle ,goce e re me nje plak per interes, turp qe e publikoni , ky nuk eshte identiteti i femres shqiptare , jane shume pak keta lloj gocash qe shiten e ndyhen keshtu.

Ylli Pango jane te njohur per te tilla perversitete ne Tirane por mjafton te sillni neper mend se cfare gocash futen ne shtrat me keta vagabonde e do te mjaftonte per te kuptuar.
Ju lutem fshijeni kete shkrim sepse fyen vajzen shqiptare dhe vete dashurine.
Respekte!
Sic e ka shkruar dhe autorja, qellimi i shkrimit te saj eshte:
Ju lutem të gjithë vajzave të reja që më lexojnë, ruajne veten e tyre, te ndjekin edukimin , kulturen, te moralshmen, jeten karrieren ta kene nga mundi dhe djersa e tyre, to mos ndjekin rruget e lehta e të mos bien pre të meshkujve qejflinj dhe pleqve perversë , te mos jetojne te njollosura ne mendje e shpirt sic po jetoj e buaj une te shkuaren time

Artani

Primus registratum
Per mua eshte shkrim shume i bukur,mgjs eshte e ca e rende si teme.
Eshte nje manifest per vajzat e reja pa perkujdesje prinderore.

Artani

Primus registratum
une e kom lexu ket store sa here ,e di qe osht e vertete por e perdorme keq,simas oreksit. kjo goca ja ka besu dikujt qe tash e ka tradhetu e ka dale ne internet, e di qe nuk osht vete femna qi e ka shkrujt.
Valli i ksaj esht 1sh ,e coj n doktorr ,e i dha sy, (syza) , e i gjeti pune e nuk i la asnji shkas qe kjo moter te te pshurrej me gjajat e tirones per i kafe (un e di mir tash kush asht kjo motra ashtu ene aj gjaja) e masanaj me tan zagart e rozafes.
Nona e baba i vet e kan dasht e kurr nuk i kan dhan shkas me bo zina kshtu nper tiron ksaj. Familja nuk ka faj or te dashtun.
une i lutem administratorit te ksaj faqes ta mfshij e ju lutna tmos e komentoni e tmos e lexoni, se asht i kalum mode nji ky shkrim.
hajt tung.
Vella kot, une kam dy motra dhe i kam shume shoqe, nuk eshte e lehte te kesh moter, ka detyrime.i.dashur mik.

joetisti_

Locus omnem
Te luash me zjarrin eshte e rrezikshme, por 'salamandra' jo vetem luan por edhe argetohet. Le ti leme vajzat qe s'kane frike nga zjarri te "digjen" dhe le t'i leme akullin atyre qe e pijne pijen me akull. Dinjiteti eshte nje ndodhi, mbase e cuditshme, por vjen vetvetiu. Nuk eshte e rendesishme t'i shkosh nga prapa sikur te jete vete jeta.
Per mua vajzat jane te gjitha te mira dhe asaj qe i mbyllet nje dere, i hapet diku tjeter nje porte. Salamandra qe permenda pak me pare eshte nje hardhuce qe e duron ne maksimum zjarrin dhe madje e ka loje te kete te beje me te. Desha vetem te them se ka vajza salamandra qe argetohen duke luajtur me zjarrin dhe qe viktima rastesisht te jete ai qe ndez zjarrin. Besoj personalisht se duhet te jesh teper i pergatitur te dallosh viktimen. Me pelqen shprehja e Xhordano Brunos para se ta digjnin ne turren e druve: "E megjithate toka rrotullohet". Pra, e megjithate gjerat ndodhin.

GodolE

Primus registratum
Cfare ke mbjellur do te korresh, thote populli .
Kjo eshte nje neveri publike ndaj shfytezonjesve te ketyre vajzave.

Etiste

Primus registratum
Ne si shqiptare kemi patur te shenjte Nderin dhe Besen , cfare na ka mbetur valle?!
Po por kjo eshte per disa veriore, mos i pergjithsoni ju.
U ktheva me shpresen se kjo tema e felliqur me vajzen nga Kuksi te ishte fshire.

Artani

Primus registratum
Shume e vertete!
Por e kane fituar ate privilegj per t'i treguar femijeve te tyre rreth jetes se pasur qe kane perjetuar!

tash e kuptova mire, kush eshte A.B.
ka qene disa vite drejtor ki ministria e turizmit, me duket se ka dale ne media arrestimi i tij para disa vitesh, dhe kjo goca i paska derguar nje leter publike (gruas se tij me duket )