Karriera dhe femrat

LUANESHA

Primus registratum
Karriera dhe femrat

S6T6N6
shpresoj qe mos ta kesh shtru kete teme nga eksperienca personale /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/cooli.gif

milanisti2

Primus registratum
Karriera dhe femrat

ne boten e gazetarise dhe te spektaklit duhet te sakrifikosh dicka per te fituar dicka. shum femra ne kete bote kane zgjedhur sakrifikimin ne aspektin seksual. disa ne ate te orareve te gjata ne pune dhete zotesise.

regele

Forumium maestatis
Karriera dhe femrat

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S6T6N6
shpresoj qe mos ta kesh shtru kete teme nga eksperienca personale /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/smile.gif D.m.th te mos jete ai qe ka hapur kembet per te filluar karrieren? /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Sirena

Primus registratum
Karriera dhe femrat

Te mohosh qe ekziston si fenomen do ishte hipokrizi,por ta shtrish ne te gjitha fushat e jetes dhe ne ate perqindje sic ben ti xhepisti me duket absolutisht pa vend...prit e kur te thuash qe edhe per te marre nje kafe ne bar apo per te pasur nje ulje cmimi ne dicka qe blejme ne femrat fap sparkaten...turp lal...nuk eshte mire te gjeneralizosh dhe te fusesh te gjitha femrat brenda nje kategorie qe me siguri ekziston por qe qendron e ndare nga kategori te tjera femrash.
Dhe do beje mire te mos me ngjisje fjale ofenduese pas ketij postimi sepse po shpreh mendimin tim ashtu sic ti shprehe tendin.

Daniel H

Primus registratum
Karriera dhe femrat

Pavaresisht nga ky opinion i imi, po t'i pergjigjem temes: Ne gazetarine ne terren, ambjenti i punes eshte vertet i ndyre, dhe kjo per shkak te atyre qe marrin ne pune, por edhe te atyre qe duan kete pune. Kjo vihet re dhe ne cilesine e lajmit nga terreni: cope cope.
Gazetaret tane jane kryesisht injorante dhe arrogante, sa te dali ne TV dhe te thote: Burgu i Spacit ne Burrel, edhe pse ne aktivitet u shperndane fletushka sqaruese mbi gjithcka, perfshi ketu edhe ku ndodhet Spaci /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]
Ndaj dhe une kete mendim qe ne gazetari ky eshte fenomen i njohur, por ky fakt gjen vend dhe neper Ministri apo Administrate Publike ku duke filluar qe nga Ministrat, Keshilltaret dhe deri tek Drejtoret e Drejtorive kane ne shumicen e rasteve minimumi nga nje dashnore. Kete s'e mohon dot njeri.
Dhe ne me te shumten e rasteve keto katapultime te femrave nga personazhe te panjohura ne poste teper te lakmueshme, ka ardhur vetem prej faktit qe i kane hapur kembet dikujt me pozite te larte.
Kjo s'do te thote qe me kete rast pergjithesohen te gjitha femrat qe punojne ne keto dikastere apo ne gazetari, sepse ka dhe shume te tjera qe kane bere karrier vetem ne saj te aftesive te tyre, si dhe te ndihmuara nga fati.

Xhepisti

Primus registratum
Karriera dhe femrat

Nga Sirena
.. sic ben ti xhepisti me duket absolutisht pa vend......turp lal...Dhe do beje mire te mos me ngjisje fjale ofenduese pas ketij postimi sepse po shpreh mendimin tim ashtu sic ti shprehe tendin.

[/ QUOTE ]

o Zot ! une dhe fjale ofenduese ?!

shpreh moj mendimin si te duash jemi ne demokraci, vetem kam hall pse komentohen une kaq shume.
Por une dhe fjale ofenduese !?

Al-Punk

Still here
Karriera dhe femrat

U detyrova te fshija disa tema pasi kishin dale jashte teme, ju lutem permbajuni temes dhe mbajeni paster AF(dhe Tiranen)

Djallo qe ne shtrimin e temes e ke shtuar me shume tendence. Megjithate duke te kuptuar pak ambientin ku punon, ke qejf t'i frysh dukurite negative te nje grupi te vogel, per te bere nje lajm te madh.

Kam shoqe qe cfare nuk kane bere per nje vend pune qe ka dashur (jo me nje shef, po me disa... per te gjetur ate qe i bente pune), po ky eshte vetem 1 rast. Ja po fus dhe 2 raste te fshehta qe nuk i di dhe nuk do i di kurre.

Nejse, qe ekziston si dukuri nuk e mohon askush, po pak femra do ishin dakort per dicka te tille.

Nje tip barcalete: Duke u nisur nga filmi nje propozim i ndyre!
M- A do beje dashuri me mua per 100 mije $?
F- JO! I ndyre, i poshter ... ... ... ...
M- Po per 200 mije$?
F- I ndyre, i paftyre, i shpifur .....
M- Po per 500 mije?
F- Idiot, (nuk po gjej te sharat i.e shenim i shkruesit)
M-Po per 1 milion?
F- HM, .... ku?
M- Nuk ka rendesi se ku, ku te duash ti! Megjithate une vetem 100$ do te paguaj. Pjesa me e veshtire ishte ta pranoje!

Une besoj (hm edhe shpresoj xhanem) se 90% e femrave jane larg kesaj dukurie sidoqetejete, ka perjashtime gjithmone!

yjet

Primus registratum
Re: Karriera dhe femrat

po pra ka edhe femra qe perdorin sexsin per te aritur shkallet e larta te karieres, e sic thate nuk mund te mbajne ato shkalle sepse rezohet.

Per te aritur ku deshiron mundesh dhe pa bere ligesira te tilla si shitja e trupit dhe nderit per cfardo qellimi qofte ai.Po edhe sikur te arish atje nuk e e di se si do te dukej vehtja kur te shihesh ne pasqyre ne cka ngjane dhe a do te ishe krenare per ate qe sheh.

Te ngjitesh ne shkallet e suksesit per anen femrore do te thote shume sakrifica, te cilat do te kishin te vinin ne radhe te pare nderin, po arite te ruash nderin te gjithe ruget tjera hapen vet.

E sa per ate qe duan te tallin kete teme as qe i lexoj mendimet e tyre.

Pra nuk eshte e thene te shesish trupin dhe nderin tend per te aritur ate qe deshiron ne jete,ka menyra me te mencura.

renata

Forumium praecox

Besoj se nuk mund te kundershtohet qe " hapja e kembeve " eshte nje mjet mjaft i perdorur nga femrat ne jeten e tyre profesionale dhe jo vetem. Po ta analizojme nga pikeveshtrimi shoqeror, femra eshte mjaft e perjashtuar nga postet apo vendet e punes qe ofron SHOQERIA BOTRORE MASKILISTE. Une po dal disi nga tema e perqendruar mbi nje gazetare qe paska bere ene seks ene pune, kjo sepse sic thashe fare pak me siper, shoqeria e sotme kudo ne bote, eshte e sunduar nga ata qe kane testikuj.

PS: Sikur te ndodhte e kunderta, dmth femrat te kerkonin seks ne kembim te nje vendi pune apo dicka te tille, do isha shume me shume i kenaqur... postin e sigurte dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif!

[/ QUOTE ]Nuk arrij ta kuptoj mosdelikatesen tuaj.Eshte nje forum,ku lexojne te gjithe.Nuk arrij ta kuptoj pse jeni aq vulgare dhe pse i lidhni gjerat gjithmone me ate gje....
Ka shume femra,qe arrijne te jene te zonjat e karrieriste pa bere ate,qe thoni juve e s'ju vjen turp ta thoni...
Me vjen keq per juve,qe i deformoni bisedat gjithmone aty ku ju meshkujve ju intereson...
S'mund ta pranoni,qe ne mund te jemi edhe me te zonjat se ju.Nejse,c'lodhem dhe une me edukimin tend...:))))))))))

Le_Routard

Forumium maestatis

Po flisja me nje gazetare sot tek pinim nje birre ne nje bar te kryeqytetit. Nder bisedat e saj intime me tregoi se si kishte ecur ne karriere duke perdorur seksin si armen e vetme dhe te sigurte. Nuk ishte aspak pishman dhe mendonte se qellimi justifikon mjetin ne cdo rast...

Seksi per karrier mund te perdoret vetem ne Shqiperi, mbase edhe ne vendet e tjera lindore ose me nivel te ulet jetese.

Problemi eshte se nga i thati digjet dhe i njomi. Dua te them ngaqe ka disa, mbase shume, si kjo gazetarja ateher ideja qe "po s'ja le, nuk ta jep, postin" nuk eshte me thjesht nje ide por meret si fakt i mireqen.

Qe seksi dhe karriera jane dy gjera te pandara ne Shqiperi shifet edhe me faktin qe njerezit punojn si palla dhe cdo gje qe bejn e bejn si palla.

Ps. Te me falni per shprehjen, por nuk me ka ikur akoma tronditja e rruges se fundit ne Tirane. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Meqe ra llafi ke femra dhe karriera. Ka nje kontradikt te vogel ne kete mes, sepse femra mund te lindi femije kurse mashkulli jo.

Eshte e vertet qe mund te gjehet nje lloj kompromisi, por prap do sherbente vetem sa te zbuste pak kontradikten.

T_E_A

Primus registratum

Nqs nje femer hap kembet per karriere, nje mashkull s'le gje pa bere e pa lene qe ajo femra t'i hapi kembet (dhe gjate ketij procesi qejfi e qederi jane te te dy paleve).

Ti mandi si moderator mund te tentoshe te beje punen e moderatorit, e ta lije gjate punes menjane egon mashkullore

Le_Routard

Forumium maestatis

Nje tip barcalete: Duke u nisur nga filmi nje propozim i ndyre!
M- A do beje dashuri me mua per 100 mije $?
F- JO! I ndyre, i poshter ... ... ... ...
M- Po per 200 mije$?
F- I ndyre, i paftyre, i shpifur .....
M- Po per 500 mije?
F- Idiot, (nuk po gjej te sharat i.e shenim i shkruesit)
M-Po per 1 milion?
F- HM, .... ku?
M- Nuk ka rendesi se ku, ku te duash ti! Megjithate une vetem 100$ do te paguaj. Pjesa me e veshtire ishte ta pranoje!

Une besoj (hm edhe shpresoj xhanem) se 90% e femrave jane larg kesaj dukurie sidoqetejete, ka perjashtime gjithmone!

Po mire, tani qellimi i temes eshte te veme femrat posht dhe o burra ti biem, duke mos i lene gje pa thene me i llaf. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nashti une i pyetje kisha, po nje mashkull c'fare do bente per 1 milion $?

Me siguri shume me teper se nje femer. Edhe jeten kishte per ta vu n'rrezik, jo mo qe per gjo tjeter s'do i rruhej bith* fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sic ka meshkuj qe per ceshtje interesi jane gati te bejne gjithshka po ashtu ka dhe femra.

Meqe ra llafi, ke i film tjeter ishte njoni qe per te fituar bastin kishte henger "ashtu". Kur ja tregoj shokut te vet, atij gati sa nuk i erdhi te villte. Kurse ky i tha "he mo se nje cope e vogel fare ishte". Basti ishte me cigare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Ajo qe me habit mua, eshte kjo nevoja te paraqisesh femren si ndonje fenomen i veçante. Rralle here sheh tema ku mashkulli trajtohet si fenomen i veçant ose si 'objekt'.

Femra ne rralle te pare eshte 'njeri', prandaj si çdo qenie njerezore ngjan me te tjeret, ka dhe veçorite e veta. Edhe ne menyren si ben karriere.