Kam problem me kompjuterin

GuJack20

Primus registratum
Re: Kam problem me kompjuterin

Ato nuk ndryshohen. Jane file qe krijohen nga Windows per userat e ndryshem te atij kompjuteri. Duhet te ndryshosh emrat e userave nga Control Panel -> User Accounts.

Lenci

Primus registratum

Ja desha dhe un nje ndihm te vogel.

KUr bej connect ne internet me ben shum zhurem (modemi) dmth ben aq shum zhurem saqe dhe komshit e marin vesh qe un po hy ne net /pf/images/graemlins/tongue.gif , tani kush di nanjani si tja heq ate dreq zhurme. nqs nuk pertoni shkruni nai sqarim te vogel /pf/images/graemlins/smile.gif

GuJack20

Primus registratum

Shko tek Control panel - Modems. Aty ke propertite e modemit ke edhe Volumin e modemit, mund t'ja ulesh.

Lenci

Primus registratum

Te Control panel nuk ka Modems fare, provova me search po sdoli gje??!?!?!

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GuJack20:
[qb] Ato nuk ndryshohen. Jane file qe krijohen nga Windows per userat e ndryshem te atij kompjuteri. Duhet te ndryshosh emrat e userave nga Control Panel -> User Accounts. [/qb]
GuJack emrat e administratoreve i nderroj por emrat e dosjeve(folder)qe jane tek dosja Documents and Settings nuk mund ti ndryshoj dot.E provoj duke klikuar me te djathten pastaj "riemeroje" dhe jo me thote.Problemi eshte se nji dosje qe dua ti ndryshoj emrin ka emrin dhe mbiemrin tim dhe po te çoje diku ndonji foto tek adresa url.del dhe emri im.Nuk e di ne e sqarova mire .
Flm. Mistreci

olti

Neo

Po sikur te hapesh foldera te rinj me emrin qe deshiron dhe me pas materialin qe ke ne folderin me emer te padeshiruar e vendos aty- dhe pasi te kesh transferuar materialet e fshin fare ate folder.

engjelli

Forumium praecox

mistrec... eshte e veshtire ajo pune... edhe une kam dashur te beja te njejten gje po pa sukses. biles kam ndryshuar dhe gjera tek regjistri po perseri pa sukses. /pf/images/graemlins/frown.gif

Faust

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/smile.gif ) Pershendetje te gjitheve ngfa Faust.
Problemin nuk e kam me. Ishin memoriet DDR
Kisha kater dhe te katerta kishin probleme.
Bleva dy te reja dhe eshte tull fareeeeeeeeeeeeeeeee.

olti

Neo

lam.gif