Kafsha juaj e preferuar......

lil-butterfly

Primus registratum
Re: Kafsha juaj e preferuar......

dhelpra per dinakerine qe ja shikon qe ne sy. ka dicka tek kjo kafshe qe me ben ta pelqej gjithnje e me shume sidomos kur ne kopshtin e nje mikut tim jeton nje dhelper e vogel. a nuk eshte cute???

small-fox.jpg

ana-b

Primus registratum

kafsha qe pelqej une nuk eshte kafshe por insekt d.m.th. eshte flutura me pelqen se me duket sikur i ngjaj.

Danae

Primus registratum

ne absolut e gjeta: Mjellma dhe kuajt e bardhe ne Wien.
perqafoheshin,perkedheleshin,ishin te mahnitshem.

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erinita:
[qb] kafsha qe pelqej une nuk eshte kafshe por insekt d.m.th. eshte flutura me pelqen se me duket sikur i ngjaj. [/qb]
Une jam eksperte insektesh. flutura eshte e virgjer prandaj ti nuk i njane fare. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ky eshte avatari im i dashur,dmth prone e zene,gjej nje tjeter se u hap lufta /pf/images/graemlins/laugh.gif

darma

Primus registratum

Me e preferuara lopa kur ngelem keq i pi qumeshtin por po ngela keq fare ha dhe lopen vete :shrug:

Genta

Primus registratum

Mua me pelqen tigri, /pf/images/graemlins/laugh.gif i ka syte shume te bukur dhe eshte shume i giximshem (une nuk jam, :cry: ndoshta prandaj me pelqen)

B.B

Primus registratum

Tigri është kafsha që unë pëlqej më shumë :thumbsup: .
Macja, është kafsha shtëpiake që më pëlqen të mbaj në shtëpi :wave: .

tushi

Valoris scriptorum

Une nuk po tham se me pelqen tigri se po thoni t'ka hi vedi ne qejf po prejmen qe asht fisnik ka seriozitet edhe inteligjent padyshim

Admir

Forumium maestatis

Karkaleci i detit dhe pike. /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Mua do te me pelqente ndonji majmun i vogel qe hudhet tere diten lart e poshte neper shtepi...dhe qeni i kufirit qe s'he2q kurre dore per ta patur nji te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mua do te me pelqente ndonji majmun i vogel qe hudhet tere diten lart e poshte neper shtepi...dhe qeni i kufirit qe s'he2q kurre dore per ta patur nji te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti majmunin e ke vlla mer derdimen ca te duhet majmuni tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

PO dhe nji majmun toc si puna jote nuk do me prishte shume pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

enki

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve,

Kafsha im e preferuar eshte macja, une nuk mud ta imagjinoj jeten time pa mace, ju betohem me besoni, me mire rri pa bebe, se pa nje mace ne shtepi.

I adhuroj shume.

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] PO dhe nji majmun toc si puna jote nuk do me prishte shume pune /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti sdoje nje qen qe ruan frontieren?