Kafsha juaj e preferuar......

Re: Kafsha juaj e preferuar......

Ja dhe gomeret e Ann_shkodranes.... /pf/images/graemlins/smile.gif
10087892.jpg

CaSaBlAnCa

Primus registratum

:wave: Pershendetje
Mua me pelqejne shume macet. Jane te buta, miqesore, te pafajshme, lozonjare, te dashura, dhe shume simpatike /pf/images/graemlins/tongue.gif

Perderisa i ke pare ne filma vizatimore... /pf/images/graemlins/wink.gif .... :smash: te bute ngelen.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Kafsha ime e preferuar eshte Luani.se di pse po qyah atehere kur pashe ate filmin *mbreti Luan* me Simban, e kam fiksim mo edhe ne kinema kam qene e e kam pare ate film /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Kafsha ime e preferuar eshte Luani.se di pse po qyah atehere kur pashe ate filmin *mbreti Luan* me Simban, e kam fiksim mo edhe ne kinema kam qene e e kam pare ate film /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Muahhhhhhhhh moj luanesh e embel :tipsy:

Guest

L-r ke harru me nxjerr dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

I thone kakzoz Rrugac :tipsy: dhe nuke eshte kafshe por i gjo e rreshkitshme :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Aaaa, jo se une kur isha i vogel kam pas preferuar mizat. I lidhja me spango ke krahet dhe me vinin nga mrapa si qen.

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po i qes dhomet dy her se kisha harru me i qit ke mesazhi i pare.

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrugac, i beje varg e i varje ne qafe si trofe lufte :tipsy: aj Donkishoti i epokes se mizace komuniste :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] I thone kakzoz Rrugac :tipsy: dhe nuke eshte kafshe por i gjo e rreshkitshme :tipsy: [/qb]
Si rreshket kur e ke apo kur nuk e ke menien? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

shi shi bubu shi...vihuni kakzoz ne rresht per ni

pippo

Primus registratum

orca.h4.jpg

L'orca si nutre di pesce, calamari, delfini, uccelli, foche, leoni marini e altri cetacei. Non attacca qualsiasi creatura che incontri ma, al contrario, si concentra sulle specie più abbondanti del luogo, adeguando di conseguenza le tecniche di caccia. Le orche sole si limitano alle prede di piccole dimensioni, mentre quando sono in branco puntano a quelle più grandi: balene grigie o balene minke, leoni marini o interi banchi di pesci. Quando il gruppo va a caccia di pesci che si muovono in banchi piuttosto compatti, come il salmone, si muove in formazione, spingendo i pesci verso fondali bassi o barriere coralline: intrappolati i pesci, le orche attaccano il banco con le fauci spalancate. Le orche, in caso di pericolo, non temono neppure i grossi pescecani.

pippo

Primus registratum

Kur te kem ca lek do blej nje si puna e ketit ketu
Pit-Bull.jpg
/pf/images/graemlins/smile.gif

CoolAngel

Primus registratum

E vetmja kafshe qe me ka pas pelqyer me pare ka qene kali. Thoni c'te doni eshte kafshe e bukur.

Macet i kam pas shume inat sidomos kur vellai e merrte dhe ma hidhte ne qafe dhe macja e tmerruar i ngulte thonjte ne supin tim.

Now I have a roommate that has a dog and a cat. Qeni quhet Clover. Eshte femer dhe eshte Golden Retriever. E dua shume. Kurse macoku quhet Figaro dhe eshte shume i bukur. Eshte i zi me nje pulle te bardhe ke balli dhe me kembe te bardha. Cuditerisht edhe macet kane filluar te me pelqejne jashte mase tani qe kam nje ne shtepi.

kokuthi

Primus registratum

kafsha ime me e preferuar eshte macja,sidomos kur e ferkon dhe ndjen gerr gerren e saj eshte vertet nje kenaqesi shume e madhe,tu them dhe nje kuriozitet qe edhe profeti muhamet i ka pas qef macet,jane vertet kafshe shume te mrekullushme te buta.