Ka njeri nga Suedia ketu?

hot

Hotgirl
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

mir me shote po ty si t'kam?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

(do postoni ju ktu apo si e keni hallin :smash: :smash: )

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif burrin mir ma ke moj?

ajo ka randsi se per tjerat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

burrin qe se kam shyqyr zotit mir..

po vet mir? nga shpia mi? kalamojt mir? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

mir maj mir, tan mir, edhe kalamajt e kojshis mir jan, po i merr lemza kaj pak kur i permend ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ehe, po asht ba i madh me ka kalu edhe mu /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

mos o nejnji nga ata deshmitaret e jehovait ne ky me edhe do me shpernda trakte edhe knej nga ne :lol:

eros111

Primus registratum

Car behet ketej me grupi /pf/images/graemlins/laugh.gif eh mire o mire kohe e gjate kohe e gjate, po ca t'i bejme shkolles...

hajt i pershendetje te gjitheve iher :wave:

puss puss /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Elv Bajraktari, postimi ne AF eshte nje privilegj, jo nje e drejte. Ka 90% mundesi qe ti s'do e kesh me kete privilegj!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] Car behet ketej me grupi /pf/images/graemlins/laugh.gif eh mire o mire kohe e gjate kohe e gjate, po ca t'i bejme shkolles...

hajt i pershendetje te gjitheve iher :wave:

puss puss /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja miresenaerdhe! se na e kane braktis temen fare keta trimat (kush jan se sjau maj men emrat /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ca bohet naj gje? :wave:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ja miresenaerdhe! se na e kane braktis temen fare keta trimat (kush jan se sjau maj men emrat /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ca bohet naj gje? :wave: [/qb]
bohet, bohet, po me shume s'bohet sesa bohet...nqs ma kupton ku e kam llafin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'qeka me ktej cristina13 e? :cool: as sweet^boy sikur paska ik...
ca bo mi hotgirl ca bo? kshu eshte kur ta le temen ty n'dore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ... e paafte :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

kam qen myll n'biruc un e shkreta..m'futen mren per kondrraband postimesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju lash ju trimave ktu tma mashit temen gjall po aha..kur s'o moca minjt bojn dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif

hec kapni njoni tjetrin per dore edhe rreshtohuni dyshe dyshe ktu! :lol:

jack daniels

Primus registratum

mire dita :wave: si ja kaloni,mire?
na mbyti kjo kohe skandal vetem shi 1jave e sa...ishalla po fillon e nxehet dica tani...

hot

Hotgirl

sweet boy :wave: mirse na erdhe prap ktu!

ketej ishte diell i nxehte dje kurse sot ja nisi me shi e mjegull e nji koh e zymte si me qene dimer..esht edhe ftot :eek:

na hengri shpirtin kjo koha..kur do ja nisi vapa se mezi po pres :goofy:

ka ndonjeri noj menje t'keqe me shku ne shqipri sivjet? :rolleyes:

jack daniels

Primus registratum

mire se ju gjeta.hotgirl po marr vesh qe paske kene ne biruce ti...konkretisht ku kshu ne Spaç apo ne Burrel? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ...tallem.Shkolla si po ju ecen mire? /pf/images/graemlins/smile.gif

cke ti mos e caj hallin per kohen se me pare do vij vapa ktu poshte pastaj do i fryjme neve dhe do ju vij edhe juve lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

po une shkoj ne shqiperi cdo vit :wink: po ju do shkoni?
PS:keni te fala nga kristina13 se shkojme nje universitet tani ne Oslo /pf/images/graemlins/smile.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
po ju do shkoni?
PS:keni te fala nga kristina13 se shkojme nje universitet tani ne Oslo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
aha po fol mer fol, a po ja shpjego mire msimet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

po hotgirlit pse i flet me JU sweet^boy? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hotgirl zonje apo zonjushe akoma? :rolleyes:

sweet^boy une per vete akoma nuk e kam vendos tamam tamam se kur do kthehem po andej nga 18 qershori duhet te jem aty...beni qef ne danimarke te ndeshja ju dhe hajt ishalla me ndonje fitore, megjithese ka per te qene e veshtire...bashke shifemi nga gushti nqs ti vjen atehere...po uci ska ardh ne norvegji tani?une them nqs i mbaroj punet shpejt tani, mos kaloj dhe ndonje dite nga firenze kur te jem duke u kthyer per ne shqiperi, po te shofim :cool: shnet plako

hotgirl ti do vish apo jo ne vere?

hot

Hotgirl

e pra..sweet boy pse me flet me "ju"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hala zonjushe jam, kshu mduket se do jem ter jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

un andej nga shqipria e kam i menje per nga korriku/gushti po se kam te sigurt

sweet boy, un4given, ne tirane do jeni nu? se muve ne ate zone me gjen tirane/durres.

a do e bojm i takim kshu si grup?

se mos me dilni xhaxho juve mer ejjj se m'vje zor muve masanej :tipsy: :tipsy:

na jepni te dhenat personale tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

e kam i menje per me ja mar per n'danimarke per t'merkuren qe ka ndjeshje..po duhet me e diskutu me nojnji knej e me bo plane masanej..se vetem kam fryk un /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ihere..te fala kristines_13 :wave:

eros111

Primus registratum

hmm...do te dhenat personale ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

1.70, 85 kile (me icik bark sa per lezet) /pf/images/graemlins/laugh.gif
faqekuq e sypetrit...he do vish tani? /pf/images/graemlins/laugh.gif