Ka njeri nga Suedia ketu?

iliriano

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

e shote me qafshe,ke fillu me vallzu edhe neper festa e,na trego ndonje foto mi t'shikojme sa bukur e tund ne skene /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack daniels

Primus registratum

He moj Hotgirl,ca thojne mire? /pf/images/graemlins/smile.gif Kam pase festat e matures 20dite rresht e provimet e fundit fille mrapa per ate s'jam dukur kndej sh.
I kryte provimet ju andej,apo akoma keni?
He moj ti ku jemi me toka atje ne veri ihere? /pf/images/graemlins/laugh.gif ....A i keni nda tapite e tokave aty se edhe une kam nje pjese me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilirjan Suedia fitoi 5-0 dje hallall se ishte ndeshje bombe! /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe Franca 2-1 me Angline ka lezet kshu e treguan klasin edhe ihere 2gola ne minutat 91',92'

iliriano

Primus registratum

Sweden fitoi 5-0 me Bullgarine,gjeten lesh dhe e bene pershesh :lol:
t'shikojme si do luajne me Italine dhe Danimarken.

hote po presim foton na /pf/images/graemlins/tongue.gif

eros111

Primus registratum

finalen e under 20 e fitoi franca 1-0...gjynaf suedezet po ska gje se do fitoni heres tjeter...

hotgirl anglia skuader e mire eshte po nuk kane zidane ne skuader :shrug: :tipsy:

sweet-boy ec se jam tifoz me gjermanet sot, megjithese ka per ta pas te veshtire :rolleyes:

ndersa dje e pashe ndeshjen e suedise me nje bullgar /pf/images/graemlins/laugh.gif i iku truri fare, filloi ti binte murit me grushta /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne fakt te them te drejten meritonte me teper se humbja 5-0, po nejse ky eshte futbolli
te shofim cfare do beje suedia kunder italise...go alex! :thumbsup:

iliriano

Primus registratum

Swerige sot ne 0ren 20.00 ndeshet me Italien.
Fiton Italia them une edhe pse ne ndeshjen e pare me DK nuk bene paraqitje te mire,plus qe mendjemadhi Toti sot nuk nuk luan.

Forca Italia :rockband:

hot

Hotgirl

suedi-bullgari ndeshje koti..bullgaret me keq se neve nje vakti..megjithse neve hala ashtu jemi mduket :confused:
gjynof vallaj..ta kishte bo i gol bullgari sa me rujt nderin..

suedi-itali 1-1 ndeshje e forte spektakulare..vallaiiii as finalja ska per te qone kshu si kjo..
pjesa e pare epersi e talanit, pjesa e dyte epersi e svedezit /pf/images/graemlins/laugh.gif
goli qe boni Zlatan qe gol i bukur..i cuditshem me i llaf..

te marten 20.45 me oren tone /pf/images/graemlins/laugh.gif kina suedi-danimarke
vet jam me svedezet po kam pershtypje se danezet lujn me mir :confused:
hajt mo..gallate..

mos prisni gjo foto se jam hala tuj e rujt anonimitetin :tipsy:
shifna ne neshje te tjera e pra mo..
sweet boy urime /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

Sa u gezuan Sudezet per barazimin 1-1 qe arriten fale golit te sllavit Ibrahimo-vic,barazuan me favoritet e ndeshjes dhe te kampionatit.dhe mua mu be qejfi qe barazuan se nuk mund ti shikoja ne ate merzi qe rane svedezet pas golit qe shenoi cassano.Nejse me thene te verteten nuk i kisha pare kurre nacionalen Italiane te inatosur,kishin nje urrejtje kunder suedise :confused: sikur ta kishin k'thyer ne ndeshje boksi do kishte dale nje spektakel i vertete :lol:

lojtari per tu lavduruar i ndeshjes eshte Gattuso,qe me optimizmin e tij i trembi svedezet :lol: Gattuso tipik italian nga ata italianet testa durot e jugut :lol:
Nje ekzemplar qe i ka munguar prej vitesh nacionales Italiane. :thumbsup:

Mbetet te shikojme si do dali ndeshja Suedi-Danimarke.

:wave:

mostro

Putraku

MOs valle pas golit te cassanos vrau nai svedez veten ere?se vallai e ka shume per zemer vetvrasjen..

p.s jo per nai gjo po statistikat flasin vet :lol:
ruju iliriano depresionit :lol:

iliriano

Primus registratum

Lere puturak mos na kujto statistikat,se po te filloj une te numeroj statistikat e shume problemeve qe ka suedia,kane per te filluar vetvrasjet ketej :lol: me mire ti leme njerzit te jetojne /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

ca ndeshje e bukur Hollande-Ceki
mpelqeu shum..ishin te dyja me nji nivel shum te mire..
se prisja cekun ne ate fare niveli
ndeshje spektakulare :thumbsup:

gjermanin e ha me buk ceku.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

2-2 hihhii...shife neser kur tja nisi nga spekullimet talani..jo ishte shitur..jo kishin rene dakord..jo arbitri na kishe inat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
suedi-danimarke 2-2 tamom sic qe parashikuar per me skualifiku italine..
vllaznit tan daneze... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

O cfare ndeshjesh jane tu u ba kyt Europian klas klas,po na mbyti puna spo na len me i pa tana ndeshjet /pf/images/graemlins/frown.gif .Sidomos ajo Ceki-Hollande ka qene fenomenale,nga 0-2 ne 3-2 :thumbsup:
Sonte kena Ceki Gjermani. :goofy:

Hotgirl cfare Vllaznish danez moj,kur u bane velleznit tuj ato? /pf/images/graemlins/laugh.gif ....a e pe kur ju rrasi golin e dyte Thomasson i Danimarkes i tregoi b*then tifozave suedez /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse jam i gezuar qe te dy kaluan perpara kurse italia mbete mrapa :lol:

iliriano

Primus registratum

Sweet_boy Gjermania e hengri, bashke me te dhe Anglia,prite kur ta haje dhe Franca sonte nga Greqia dhe le te fitoje kush te doje pastaj,ska me interes u eleminuan te gjitha favoritet.

Ndersa per pushimet po presim te vije korriku,dhe t'shofim, ku ta vendosi baba.....ndoshta ne sarande a ndoshta ne velipoje /pf/images/graemlins/tongue.gif mu per vete me ka marre malli per peshk /pf/images/graemlins/wink.gif aty ne velipoje kam degjuar se disa restorante i mbajbe peshqit te gjalle ne akuarium,kur te shkoj do te kap peshkun me te madh dhe do u them te ma pjekin ne zgarre,ti fus dhe nja dy shishe vere reisling nga ai i durresit...edhe pastaj..aj..aj..aj /pf/images/graemlins/wink.gif

Hotgirl moj, se ty t'kemi dhe moderatore,c'do te thote tull-amore? :cool:

hot

Hotgirl

sdi gja /pf/images/graemlins/laugh.gif u bo ca koh pa shku te ajo zona e amores /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma pate suedine me hollanden more? :mad:

po cekun me danimarken? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ohhhooo..baba (nona) /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte me cekun ne suedine..nashti jam vetem me cekun se svedezi mori valixhet :shrug:
e shplafte boti ejvalla ate zlatan..

nejse..sa per pushimet, shoten e keni ktu dimer vere..mase noj xhiro anej ka stockholmi ose jugu suedise noj here :rolleyes:

ta shofim si ta kemi xhepin /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Hote si moj se di!spaske eksperince hic ne amore me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif
amore-e dashur
tull-qeros..e dashura e qerosit pra,ajo qe i hap pune naten rrogozit :lol:

Shote marshallah sa te qenka rritur...kush e ka prashitur? /pf/images/graemlins/laugh.gif paska bere goxha pune.

dhe na thuj kur ti qepesh xhepat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

lol :lol:
kti bandillit i paska njel menja ke aeroporti..kush qene mo? :tipsy:

ilirjano, ma ka vadit shiu osht rrit si puna flokve ne shi..e ke mrapasysh ti? :tipsy:

hika ihere..se do flejt..harrova qe kam pun neser...
shifna :wave:

jack daniels

Primus registratum

Hotgirl po na vjen ne jug te Sveriges eee hajt se mire /pf/images/graemlins/wink.gif ....mos vall do vish te me takosh edhe mua kndej parit moj? :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilirjan lene more Saranden hajde ne Velipoje se aty do me kesh dhe mua ka 15ditshi pare i gushtit besoj, po do shkoj nji vend tjeter tani te bej qefe ka korriku pastaj vij ne Albania /pf/images/graemlins/smile.gif

Hotgirl ngushllimet e mija me te perzemerta per humbjen e Suedise ne cerekfinalet e Europianit dhe ishalla ju ka lene zoti nafaken! /pf/images/graemlins/laugh.gif ...mos qaj shume,mire? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

un kisha cekine te rezervat..te shofim :devil:

sweet boy..vallai se di a do vi a jo ma psoht stockholmit..po deshe ec e me tako n'stockholm :wink:

ju te tjart..ini mir ini??

knej bi shi /pf/images/graemlins/frown.gif

hika iher :wave: