Ka njeri nga Suedia ketu?

iliriano

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

hotgirl u eleminua dhe cekia..tash hidhu te plani C portugalia /pf/images/graemlins/tongue.gif
hote per koken tende c'ne tu ka mbush mendja me ardh ne stockholm!!Ke marre vesh dhe ti per dasem e...kush te ka ftuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet-boy po edhe une ashtu kam ndermend qe ne fillim te shkoj ne itali greqi pastaj shqiperi..
sa per ne velipoj mos ki merak se do vij..nuk e le peshkun pa ngrene jo /pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

hotgirl hajt se do vij se shpejti /pf/images/graemlins/smile.gif ....si ke qefe te vij grup apo vetem tekpulle? /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajde mire se te vish Ilirjan,edhe mos ta ndin hic futja Qefull te fresket se ka boll Velipoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Uroj ti kaloni sa me mire pushimet! /pf/images/graemlins/smile.gif ...une pervete pasneser iki...me duket do bej atentat Bini aty ku do shkoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hotgirl urime per shpine e re ihere se po shikoj aty ke firma jote. /pf/images/graemlins/wink.gif ....edhe nje gje kisha....sa po shin e shtupon shpine ti ma pjek nje kafe dhe mua /pf/images/graemlins/tongue.gif ....hajt pra se per urim kam ardhe dhe une te marrt e mira /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

Po ti moj kristina gjalle qenke ti,se na mori malli! /pf/images/graemlins/tongue.gif e kemi ndjere mungesen tende /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhe se mos lodhesh ti qe te na pershendeshes....nejse.

ja ne per ty:kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

sweet boy..si vini juve andeja..tek pull apo kopé? /pf/images/graemlins/laugh.gif
si te doni hajdeni se edhe neve ashtu do vime /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjater..ku do shkojsh me? hajt ishalla sju co bini noj anonime ne tju heci sa me mare...

sa per ne..kalum ene ke plani C portugalia po sna duli gjo as aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ec ta lumsha..shote forumi iz back /pf/images/graemlins/laugh.gif

kristina :wave: sandrrin ma ke pa gjo?

nela_kristi

Primus registratum

ilirjan thanks per pershendetje ma bere icik qefin:)
po te pershendes :wave: dhe ishalla takohemi ne shqiperi :thumbsup: ...

hote se na ka marre malli moj dreq cna thua ti?
me sandron kam fole njehere eshte en shqiperi me tha qe do rrije andej se besoj se do kthehet me kendej por megjithate si dihet...
po ti ca ke bere ndonej te re?...
do vesh ne shqiperi tani ne vere?

hot

Hotgirl

eeeee...e di un sandrron..si ka pas punet mir me qeverrine ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
una mir re..vecse plasa per icik vere :cry:
ene svi ne shqipri kte vit :cry:
ishalla me kismet ka viti tjeter :shrug:

po ti do shkosh?

iliriano

Primus registratum

hote ti si gjithone pa fat,mbete ne dere si ne dimer dhe ne vere /pf/images/graemlins/laugh.gif

per dimer na duhesh ti kur te filloj debora /pf/images/graemlins/tongue.gif

iliriano

Primus registratum

Hotgirl mos je ti k'tu /pf/images/graemlins/laugh.gif
HOTGIRL.jpg

Kjo foto kishte rene ne dore te disa keqberesve si Zeqo Polafi me shoke :smash:
shiko aty te tema me cilen anetare do deshironi te beni sex,thashethemi.

mendova qe mire ta postoj ketu foton tende se sa te tallet zeqo pilafi :smash:

Keshtu u del turpi dhe k'tyre gocave te tjera qe mezi na i thone nga nje llaf ketu te kjo tema,

Le ta mari vesh forumi qe ne shqiptaret e Suedise nuk kemi nevoj per nick e avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif pasi indentifikohemi me emer dhe foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

un me ken si Hotg. t hedhi n gjygj per shperdorim indiskreti /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
por ajo s asht ka ant e mija :mad: asht :angel: kshtuqe hidh valle hidh, n goj t ujkut do kerceje, po te ishe ke shpija jone :rockband:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja sjam un..tkan mashtru

abs :wub: :kiss: mirsenaerdhe ktu ke kjo tema jon!

ju te tjert..ini mir ini? nucet ke shpija mir i kini? :devil:

abs

nuk e di...

hotg. itash kam pi nje birr m ka ba dam /pf/images/graemlins/laugh.gif ishtu asht kur ka tjetri ferien /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :angel:

ps: e kena i gja t perbashkt me ju, e kena diellin me pikatore :cry:

hej hotg. hajde zgjidh fustanin se asht sezon martesash, ndoshta marrohna per nje dite uuups :wub: /pf/images/graemlins/tongue.gif

:rockband:

Nadia81

Primus registratum

pershendetje atyre qe jetojne ne Suedi njehere.Nje nga shoqet e mia me te mira qe kam takuar ketu ne New York, eshte nje suedeze nga Stockholm qe me ka prezantuar me suedeze te tjere keshtu qe them se i njoh nje cike.Meshkujt m'u duken si gay njehere ndersa femrat jane goca normale, jo aq te shkrehura sa i mendoja une(te pakten keto s'ishin) dhe aspak bossy, qe te bejne ligjin.Ne pergjithesi ishin shume te dashur, jashtezakonisht te sjellshem dhe aspak paragjykues, te pakten jashte Suedise jo njehere.Perkundrazi me thane qe te huajt i perkrahin shume(duke menduar sa shume i perkrahin Norevgjia po sidomos Finlanda te huajt normale qe suedezet i perkrahin me shume).edhe qe t'i bie shkurt e pyeta kete shoqen time per meshkujt ne Suedi.Ajo tha qe meshkujt jane shume te urte sepse rriten nga femra feministe qe nuk e quajne privilegj te qenit mashkull.Ne kopesht, me tregonte kjo shoqja ime, nuk i lejonin te luanin me kukulla ose aeroplane, dmth me lodra tipike te sekseve te tyre por duhej te luanin me lodra neutrale.Hec e merri vesh keta:)

nela_kristi

Primus registratum

nadia nuk mund ti gjykosh me dy veta qe ke takuar jo duhet te jetosh ketu normal per ti njohur tamam natyrene tyre:)

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] pershendetje atyre qe jetojne ne Suedi njehere.Nje nga shoqet e mia me te mira qe kam takuar ketu ne New York, eshte nje suedeze nga Stockholm qe me ka prezantuar me suedeze te tjere keshtu qe them se i njoh nje cike.Meshkujt m'u duken si gay njehere ndersa femrat jane goca normale, jo aq te shkrehura sa i mendoja une(te pakten keto s'ishin) dhe aspak bossy, qe te bejne ligjin.Ne pergjithesi ishin shume te dashur, jashtezakonisht te sjellshem dhe aspak paragjykues, te pakten jashte Suedise jo njehere.Perkundrazi me thane qe te huajt i perkrahin shume(duke menduar sa shume i perkrahin Norevgjia po sidomos Finlanda te huajt normale qe suedezet i perkrahin me shume).edhe qe t'i bie shkurt e pyeta kete shoqen time per meshkujt ne Suedi.Ajo tha qe meshkujt jane shume te urte sepse rriten nga femra feministe qe nuk e quajne privilegj te qenit mashkull.Ne kopesht, me tregonte kjo shoqja ime, nuk i lejonin te luanin me kukulla ose aeroplane, dmth me lodra tipike te sekseve te tyre por duhej te luanin me lodra neutrale.Hec e merri vesh keta:) [/qb]
se harrova..ka me te bukur se cunat suedez dhe skandinav ne pergjithesi?
JO
jane ylla vetm hajdhe nje xhirro kendej;-)

Renea88

Primus registratum

kerkoj te gjej nje shoqe suedeze, kush di te me thote nje Side Kontakti