Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

hehe,jo mua ma tha nji shok rastesisht,se kisha degjuar kurre me perpara.Po ti duhet ta kesh vene re qe gjithmone rrijne e tallen me suedezt hehe.
Me qe ra fjala sot e dergova søknaden per te samordnet opptak tani te shohim. :wink: .....phaaaa me ishte dashte nje ashtu moj,nje blå-omslagsark(spesiell vurdering),po dreqin kam harru qe fristi ishte me 1mars. /pf/images/graemlins/frown.gif .....po si do qe te shkoj puna do e provoj. /pf/images/graemlins/wink.gif Te merkuren do vij prap ne oslo se kam do pune.Ca thot Blinderen mire,kur i keni provimet?Kndej as qe e kena mendjen per provime fester hele tiden nesten /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ka nise russetiden moj tesh jam me tesha te kuqe krejt se jam allmenn ajajaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ....apo s'eshte nxeh edhe koha tesh apapapa 12-13grade,ka lezet.kismet ka fillimi qeshorit nisin eksamenat. :smash:

hotgirl paske pase ditlindjen dje itesh po e marr vesht,hajt edhe 100naqe. :wave: .....te na pacin sa malet /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] hehe,jo mua ma tha nji shok rastesisht,se kisha degjuar kurre me perpara.Po ti duhet ta kesh vene re qe gjithmone rrijne e tallen me suedezt hehe.
Me qe ra fjala sot e dergova søknaden per te samordnet opptak tani te shohim. :wink: .....phaaaa me ishte dashte nje ashtu moj,nje blå-omslagsark(spesiell vurdering),po dreqin kam harru qe fristi ishte me 1mars. /pf/images/graemlins/frown.gif .....po si do qe te shkoj puna do e provoj. /pf/images/graemlins/wink.gif Te merkuren do vij prap ne oslo se kam do pune.Ca thot Blinderen mire,kur i keni provimet?Kndej as qe e kena mendjen per provime fester hele tiden nesten /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ka nise russetiden moj tesh jam me tesha te kuqe krejt se jam allmenn ajajaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ....apo s'eshte nxeh edhe koha tesh apapapa 12-13grade,ka lezet.kismet ka fillimi qeshorit nisin eksamenat. :smash:

hotgirl paske pase ditlindjen dje itesh po e marr vesht,hajt edhe 100naqe. :wave: .....te na pacin sa malet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une morra ushimet e pashkes sot.it's time to party...po erdhe neser me derg nje sms....

nela_kristi

Primus registratum

ej sweet boy kam takuar ne chat shokun e vellait tend..vetem fjale te mira me ka thene per ty siduket ste njeh mire i shkreti :tipsy:hehe

jack daniels

Primus registratum

kristina13
ej sweet boy kam takuar ne chat shokun e vellait tend..vetem fjale te mira me ka thene per ty siduket ste njeh mire i shkreti :tipsy:hehe

Kush na qenka ky shoku i vllait moj? :confused:

....po une per te ndershem e njoh veten moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

O trima neser ne daten 6 Qershor kemi festen nacionale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prandaj kokezinj kudo qe jeni mos harroni te dilni neper sheshet ku organizohen manifestimet dhe ta nderojme flamurin suedez. /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos harroni te merrni me vete famuj dhe hymnin /pf/images/graemlins/laugh.gif te shkruajtur ne ndonje cope leter. /pf/images/graemlins/laugh.gif qe tu tregojme suedezve se ne kokezinjte e duam suedine me shume :cool:

Princesha

Primus registratum

Ca suediet me dasht ju, ju doni shqipnin edhe ju del e ju tepron /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

Ne mes tuaj kam qendruar
E jam duke perveluar,
Qe t'u jap pakez drite
Naten tua bej drite.

Do te tretem,te kullohem
Te digjem, te pervelohem
Qe ndrij mir' e te shihni,
Njeri-tjetrin te njihni.

Per ju do te tretem,
Asnje cike te mos mbetem,
Te digjem e te qaj me lote,
Se deshiren s'e duroj dot.

Une zjarrit nuk i druhem
Dhe kurre s'dua te shuhem,
Po te digjem me deshire,
Sa te mund t'u ndrij me mire.

Kur me shihni se jam tretur,
Mos pandehni se kam vdekur,
jam i gjall'e jam nde jete
jam ne drite te vertete.

Une jam ne shpirtin tuaj
Mos me kini per te huaj,
M'e eshte falur durimi,
Andaj po digjem si trimi,

Se me ka k'enda tju bej mire,
Te mos mbeti n'erresire.
Jakeni rreth meje rini,
Flisni,qeshni,hani,pini.

Ne shpirte kam dashurine,
Pa digjem per njerezine,
Lemeni te pervelohem,
nuk dua me te ftohem,

Dua ta djek trupin e shkrete
Per ate zotn' e vertete
Me zjarr ta djek mushkerine
E te tretem per njerine.

Bashke me gezimet e tija
Te vete te perendija
Une dua njerezine,
Miresin'e urtesine,

Ne behi shoke me mua,
Ne me doni si u dua,
Njeri-tjetrin ne doni,
Te paudhe mos punoni.

O zemra luftarake,
Qasju pake kesaj flake!
Mase krahet ti pervelon,
Po dhe shpirtin ta shenjteron.

iliriano

Primus registratum

FJALET E QIRIRIT
-vazhdon

Une duke perveluar,
Njerzit i kam ndrituar.
Kam qene mik me njerine,
Andaj i di e me dine.

Gjithe tuajt' i kam pare
Mem' e at' e fis e fare,
Si tani gjith i kam nder ment.
Qe rinine me kete vend,

Edhe sot ner ju ata shoh,
se shpirtin é tyre ua njoh
Dhe une si ju jam ndruar
E jam perzier' e ndryshuar,

Pa jam bere shum here
Zjarr e uj'balt' e ere.
Jam nje shkendije prej qielli
Dhe nje drudheze prej dielli.

Edhe nder qiej fluturoj,
Edhe brenda ne det qendroj,
shume here fle ne balte,
Diku ndodhem dhe ne mjalte.

Benem qengj e kec i pire,
Lul'e bar e gjeth i mbire
Dua shum fjal t'u them,
Por trembem mos i benj ujem.

E ku shkruhen ne karte
Fjalet' e gjuhes se zjarrte?

Besoj se kto fjale qe ka shkruar NAIM FRASHERI vlejne per Shqipetaret e suedise qe ndodhen ne erresire :thumbsup:
Ne doni me me thoni se ju shkruaj te tjera.
:rockband:

eros111

Primus registratum

uee nuk e pashe fare temen, qenkam qeruar...
ca behet ketej nga suedia se une mbarova provimet dhe tani jam per jete skandinavie /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajdeni tani na msoni icik...
si i thone
-te dua
-je shume e bukur
-je shume e mire
-a do ta besh me mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

o un4given ku je moj bote!Edhe une vallai i hoqa provimet dje ,tani nis edhe ihere aventura /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ke te fala prej L,fola dje e kishin marre vedin e kishin marre.Ishalla po mbledhena ka
vera /pf/images/graemlins/wink.gif

te dua ( jeg elsker deg)
je shume e bukur (du er veldig pen)
je shume e mire ( du er veldig fin)
kurse per''a do ta besh me mua'' mos u lodh me jane thane se ta thote ajo e para /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kto thuja brrunes e jo bjondes se e din vete ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

sweet-boy faleminderit se keto te tjeret sma varen hic, po ti mi the ne norvegjisht apo ne suedisht? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mesa di une ne suedisht eshte "jag" dhe jo "jeg", po nejse ca sbo vaki sot... /pf/images/graemlins/smile.gif

te fala beji edhe ti U. dhe na sill ndonje norvegjeze per ne vere /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

hmmm finalja e boterorit per under-20 ne futboll qenka france-suedi :rolleyes:
ndeshja luhet te enjten...te shohim kush do jete kampioni...

jack daniels

Primus registratum

Hajt se Franca do fitoje Suedia ka skuader te mire po s'krahasohet me Francen.Ne suedi te U-20 let nje shqiptar Labinot Harbuzi 17vjec nga Peja,radhitet si talenti me i madh atje /pf/images/graemlins/wink.gif ....eshte i kerkuar prej Arsenalit, Manchesterit ,por aktualisht luan me Feynoord te Hollandes.Ishalla po na e merr kombetarja jone se na ben hajr vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po na nis Europiani,tani duhen marre masat se jena ba kallabllek i madh kndej /pf/images/graemlins/laugh.gif .....nje te mbush shpine me chips e nje fuqi te madhe birre se na duhet per siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif .....pastaj 10dite para televizoritper tu ba tifozllek /pf/images/graemlins/laugh.gif PARA FRANCA se edhe kyt here fitojne ishalla,kam rrespekt per kyt skuader.

po more ashtu eshte ''jag'' suedisht,por mos kesh problem se nuk ta vene re,si do qe t'ja thuash e thithin kto /pf/images/graemlins/laugh.gif ...pastaj norvegjishten e kane me te lehte ta kuptojne se sa danishten /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

ja mirsejugjeta!

e kisha harru fare temen /pf/images/graemlins/laugh.gif

falimners per urimin sweet boy..(a je a sje ktu? :confused: ,stkam pa mo)

sa per festen nacionale shota doli m'gazete m'faqe t'par, kush e pa kush se pa /pf/images/graemlins/laugh.gif kom qen tuj kercy si invandrare qe jam..belly dance dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/blush.gif

tjater ska gjo..e pat neshjen franc-angli sot..una vallaj isha per 1-1...2-1 sja vlente :shrug: