Re: Ka njeri nga Suedia ketu?
He me tashi ku jeni ju qe me lavderonit shqiperine
na e bete amerike!Une boll tu ju thane,akoma se kuptuat ju qe bota qeshe me ne o njerez?
Ja po ja u thojne shume qarte qe sa u ndezen dritat ne stadium , i iken dritat qytetit,
edhe ku?..ne Tirane!...ne kryeqytet!.....kjo eshte marre e turp,tamam kulmi!Bilez edhe guzhinjerin per kombetaren e tyre e lexova ne gazete,u detyruan ta binin nga Suedia. Imagjinoni ku ka ardhe puna der per te ngrenit nuk na besojne se kane frige se mos i helmojme!..dhe per mendimin tim nuk kane faj ata, faj kemi ne se shqiptari njifet per 1mije te zezat sot!
Mizerje pse merzitesh ato jane fakte,lodhu sa te duash nuk ke c'ti besh,faji eshte i joni jo i tyre,
imagjino kur ti thot i huaji qe rrin vetem 3dite aty,lene me se cfare te thot shqiptari qe banon aty dhe i provon te gjitha,edhe me keq. :shrug:
Mandej ca thoni ''Po i mujtem do ja mbyllim gojen?''....pak si pa kuptim kjo,pervec se ne sport nuk i mbyll gojen gje tjeter ktyre,.....per ate bej tifozllek dhe une,qe te pakten ne sport mos na hapin goje,por ti dalesh ti shesish mend ketyre gjithmone te zejne'shah mat',une bazohem tek faktet jo tek fantazirat qe beni ju per Shqipnine se skam lere dje qe mos me dite se ca ndodh ne vendin ku kam lere.Sigurisht te vret kur te thot i huaji qe jeni kshu jeni ashtu po skam c'ti them,e meritojme, se vehtes ja kemi bere ,se sna ka ndaluar bota neve qe te mos zhvillohemi
por jemi vehte qe skemi mend te vejme vendin ne funksionim,se gjith secili mendon per vehte,per interes te vehtin,e per te vjedhe sa me shume...kjo pra eshte mendja e shqiptarit sot.
Ky ishte nje shembull qe pate me ''skuadren suedeze''.......po para 1jave pashe ne stacionin kryesor te norvegjise NRK1 nje emision gati 1ore e sa per shqiptaret.Tregonte per shqiptaret qe i conin si prostituta neper europe,skafistat ne jug duke i marre ne interviste bilez duke treguar se sa ishin shumat qe merrnin ne dite per te derguar refugjat ne Itali.Thoshte pastaj me kto pare kemi bere kto vila kto ndertesa.Jepte prostituta neper europe tu ju ndal makinave dhe i pysnin 'nga je?', 'Albania' thoshte ajo.E di sa rende eshte kur te thet norvegjezi ja tek e ke,shitni vajzat neper europe,e qarkulloni gjith ate droge neper bote.Ca ti them une pastaj he?me thuaj ca ti them?.....ti them nuk eshte e vertete,jane rrena?. Aty ben MUUU sa gazepi,der GOMARI e merr vesht!I tregonte me filmime te gjitha, tu marre drogen,tu fute prostitutat ne anije per ti cu ne Itali naten e shume shume
te tjera.
PS

er fat te keq edhe ti e kishe keq un4given per pune te aeroporitit me te madhe,por hotgirl ishte dhe me larg te vertetes! :tipsy: Ne Hithrow te londres kam qene dhe radhitet nder me te medhjenjte pas Charles de Gaulle te Parisit.Perfundimisht me i madhi ne europe eshte aeroporti kryesor i frankfurtit. /pf/images/graemlins/wink.gif ..te pakten deri sa mbaj mend une ndoshta kto muajt e fundit do te jete bere ndonji me i madh. :shrug:
Nejse se spo prishim humorin sot,se jena organizur keqas kndej dona me ba tifozllek
para televizorit /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se te pakten ne futboll tja marrim shpirtin ktyre qenjve. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ndeshja trasmetohet ne kanalin Viasat Sport 1.Ndeshja nis ne oren 19:45 kurse programi i ndeshjes nis qe ne oren 19:30.
Shikim te kendshem te gjith atyre qe do e shohin dhe ishalla fitoreeeee!!!!!Per ata qe nuk mund ta shohin ne TV mund te futen tek
www.livescore.com dhe mund te shikoni rezultatin direkt si dhe po klikuat tek
rezultati i ndeshjes psh '2-1' per shqiperine mund te shikoni se kush i ka bere golat dhe nese jane marre kartona te kuq/verdhe.Ciao tashi,se do nxehemi para ndeshjes me do teke te mira ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif
PARA SHQIPERIAAAAAA :::::TIFOZAT KUQ E ZI::::::