lek ka plot por puna eshte qse i harxhojme shpejt dhe tjetra se duhet ti kursejme nje cik por se afermi kam ne plan te vij nje vizite ne stockholm /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] kristina nuk e di sa kushton bileta per ketu ne stockholm por nuk besoj te kushtoje shume?
pastaj ju po na mbureni ne po na thoni qe ka pare aty ne norvegji.. :goofy: [/qb]
mire do beje te vije per festen e flamurit me date 28 nenetor ta ngreme flamurin e kuq me zi ne stockholm...Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]lek ka plot por puna eshte qse i harxhojme shpejt dhe tjetra se duhet ti kursejme nje cik por se afermi kam ne plan te vij nje vizite ne stockholm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] kristina nuk e di sa kushton bileta per ketu ne stockholm por nuk besoj te kushtoje shume?
pastaj ju po na mbureni ne po na thoni qe ka pare aty ne norvegji.. :goofy: [/qb]
ok do mundohem do shikoj si e kam orarin ne shkolle ato dite dhe nqs skam ndonje gje te rendesishme do vij .dhe do mundohem te gjej nje hotel dhe pastaj atobusit dhe erdha... :devil:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]mire do beje te vije per festen e flamurit me date 28 nenetor ta ngreme flamurin e kuq me zi ne stockholm... [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]lek ka plot por puna eshte qse i harxhojme shpejt dhe tjetra se duhet ti kursejme nje cik por se afermi kam ne plan te vij nje vizite ne stockholm /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ILIRIANO: