Ka ndonje nga lagjja Ali Demi aka Brryli ketu?????

I love new york

Primus registratum
Re: Ka ndonje nga lagjja Ali Demi aka Brryli ketu?????

Fillimisht postuar nga No expression:
[qb] une e kam pas perballe misintrise se jashteme kur isha e vogel, dmth deri 8 vjec....

nejse me vone tek shtepia muze :wave: [/qb]
Triny kam pershypjen se duhet te jemi moshatare, nuk e di pse.
Ku e ke pas paa Ministrise se Jashme ti mi se ke ai pallat (ku ishin tre hyrjeP pallati i kuq e kam pas una, ke hyrja mesit. :shrug:
Me shkruaj PM po deshe /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga soraya:
[qb] sa do te doja te isha me verte e vogel se kur ta shkruajta moshen s'i besova vetes qe jam 20.ç'ti besh koha kalon :cool: :cool: :cool: [/qb]
Me e vogel se 20? Nuk ke c'e do, 20 eshte moshe ideale. Akoma s'kane filluar problemet tamam, dhe njekohesisht e ke kaluar adoleshencen dhe ke fituar pavarsi... Aaaaa po me duket vetja si mami! :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif
:wave:
Ps. dola nga tema pa dashje, po ne chit-chat jemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

jeta

Primus registratum

megjithese prape jashte teme,te falenderoj qe po me jep zemer.
:wink: :wink: :wink:

InTeRiStE

Primus registratum

hellooooooooooooo vdeksha une per Ali Demin o zot i modh sa shum qe m'ka mor molli
mwaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzzzz per t'gjith ali demsat /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Une e kom icik n Fillim Fare aty ka Rr Elbasonit ...Pot gjithe per t shku ka shpiat tuja ke shpia ime do kalojshit...

I love new york

Primus registratum

perdit kalojsha aty une Tedo
sa here iksha per ne shkolle dhe sa here kthehesha per ne shtepi.
Vite me pare kur ka qene i byrektore e vogel aty blejshim pite 15 lekshe me i cope gjize ne mes :smash: :lol: a te kujtohet??/
Ndersa keto vitet e fundit (dmth para 5 vjet e ca kur kam ik una nga shqiperia) u be nje embeltore e mire shume "Akropoli" ku bente ca embelsira fantastike edhe kur ishte koha e shtetrrethimit ne 1997 mua me tekeshe per embelsire, (ka qene nje torte me fiq yummmmmm) nuk kishte burre nene te me mbante dhe iksha e blejsha torten. :devil:
papapapa nga nje detaj i vogel te kujton 100 te tjere :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Akropoli tani rafmet paste nuk eshte mo .Tani o i turke qe bo bakllava . PItet kan pas qen aty n fillim ene motra komshijes teme ka pas shit pite ene un me nipin e vet shkojshim ene i merrshim pa leke ...

I love new york

Primus registratum

well good for you tedo
sa gjynaf qe nuk qeka akropoli me, ishte embeltore e mire.
tashi eshte turk turk apo shqiptar qe ben gjera turke

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] well good for you tedo
sa gjynaf qe nuk qeka akropoli me, ishte embeltore e mire.
tashi eshte turk turk apo shqiptar qe ben gjera turke [/qb]
Turk i Shqiptarizuar ... Po ne kohen para se te bohej akropoli perballe akademise se arteve ka pas qen pasticeri dajti atje shkojshim me shoket merrshim 4 torta knoqshme ene e hajshim t gjithe dhe ai qe pinte uje pa maru torten pagunte te gjitha Tortat ...

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: ide interesante kjo
t'a veme ne perdorim ndonjehere :book:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :lol: :lol: ide interesante kjo
t'a veme ne perdorim ndonjehere :book: [/qb]
Vetem nese je e Bindur dhe Optimiste qe Fiton ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ALWAYS COCA -COLA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehe po ne Amerike doli qe te pish Coca_cola te bo dom per femrat sepse i dobeson kockat ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

me kalu nga ali demi duhet me pas lejekalimi, se kam jetu nja 12 vjet anej /pf/images/graemlins/laugh.gif

eros111

Primus registratum

kur kam qene i looooogel

e kam pas te ato pallatet perballe me shkollen ali demi, aty rrishin t'fortet /pf/images/graemlins/wink.gif ene ti ali demse e?

hahaha mbaj mend kto vitet e fundit qe ja bente i shoku im : gocat e ali demit i kemi si motra /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kur kam qene i looooogel

e kam pas te ato pallatet perballe me shkollen ali demi, aty rrishin t'fortet /pf/images/graemlins/wink.gif ene ti ali demse e?

hahaha mbaj mend kto vitet e fundit qe ja bente i shoku im : gocat e ali demit i kemi si motra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Normale se kishin t Poligrafikut ose t shkozes qe u rrejshin me i kocollate pranej ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kur kam qene i looooogel

hahaha mbaj mend kto vitet e fundit qe ja bente i shoku im : gocat e ali demit i kemi si motra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa vjec je ti nqs nuk e ke problem me e thene :shrug:
une ne fakt e kam pas perballe ministris se jashme ke ato tre pallatet me tulla te kuqe

eros111

Primus registratum

mbush 20 kshuqe them se sdo kesh pasur interes per mua ne ate kohe se do kem qene i vogel... /pf/images/graemlins/laugh.gif
anej afer nga shpia jote i bie te kem pasur kopshin /pf/images/graemlins/smile.gif

pershendetje ish-komshije :wave: