Ka ndonje nga lagjja Ali Demi aka Brryli ketu?????

eros111

Primus registratum
Re: Ka ndonje nga lagjja Ali Demi aka Brryli ketu?????

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kur kam qene i looooogel

e kam pas te ato pallatet perballe me shkollen ali demi, aty rrishin t'fortet /pf/images/graemlins/wink.gif ene ti ali demse e?

hahaha mbaj mend kto vitet e fundit qe ja bente i shoku im : gocat e ali demit i kemi si motra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Normale se kishin t Poligrafikut ose t shkozes qe u rrejshin me i kocollate pranej ... [/qb]
e me burr mo, se edhe nuk i kapshin dot dhe gjoja sikur sdeshin vete /pf/images/graemlins/wink.gif

AnilaM

Primus registratum

Triny kam pershypjen se duhet te jemi moshatare, nuk e di pse.
Ku e ke pas paa Ministrise se Jashme ti mi se ke ai pallat (ku ishin tre hyrjeP pallati i kuq e kam pas una, ke hyrja mesit.
Me shkruaj PM po deshe

=======================
Helen ...po ate simpatikun Diamantin e ke pas shok ti mi kur ishit t`vegjel

I love new york

Primus registratum

uuuuuuuuuuu Diamantin qe ka dhe nje moter eeeee
po m i e kam pas komshi nqs flasim per te njejtin person.
Moj shpine une e kam pas aty ke ajo shkalle, kush je ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif se na bere kurioze qe njef edhe Trinin se edhe une e njof Trinin, kam fol me te dhe jemi moshatare, keshtu qe dhe bashke duhet te njifemi :shrug:
Me bej PM po ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

goce i bi qe te njifemi me renje neve mi se edhe une ke hyrja mesit e kam pas :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shpejt moj PM-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] uuuuuuuuuuu Diamantin qe ka dhe nje moter eeeee
po m i e kam pas komshi nqs flasim per te njejtin person.
Moj shpine une e kam pas aty ke ajo shkalle, kush je ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif se na bere kurioze qe njef edhe Trinin se edhe une e njof Trinin, kam fol me te dhe jemi moshatare, keshtu qe dhe bashke duhet te njifemi :shrug:
Me bej PM po ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

Po ste njof mi pse ta boj Pm ...
goce i bi qe te njifemi me renje neve mi se edhe une ke hyrja mesit e kam pas :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shpejt moj PM-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Tediiiiiiiiiiiiiii :smash: :devil: [/qb]
Cke Riiiiiiiiiiiiiiiiiii...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ic reeeeeeeeeeeeeeeee :devil: [/qb]
Ok RIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

AnilaM

Primus registratum

tedo ca ke mer ti ** s`rri rehat,un s`njof as njonen e as tjetren,(deshire do kisha)por at Mandin bjond dhe te bukur(kur ka qene i vogel se tani osht shemtu).
Po si ...? Ja ai kishte i shok t`ngusht ka mahalla jeme(hoxha tahsim,afer vajgurit) ne kshtu jena njoft,i mersha bicikleten xhiro pale,cun i mire,dhe e motra po goce e mire dhe e bukur ka qene ,di qe u martu heret po me i cun lagje,ne ai simpatik cun.Menoj se flasim per te njejtin mand(di qe s`ka pas babe i ka pas vdek ,rahfmeht paste)
Di qe ka pas vazhdu per mjeksi ,dhe sikur kishte qejf te kryente specializimin ne u.s.a,aktualisht se di ka bohet,sikurse m`duket se ka n`rru dhe shpi.
Un quhem Anila ,po te vereni me kujdes disa tema do te shikoni shum te dhena,jom afer jush siper dishezes a kom shpin i cik me afer tedit prapa ish vefa,ky eshte email im se kom sekret
aniDtr@hotmail.com
do kontaktojme prap :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Ok mi ano po ku ke vefa ti me se un e kom ke shkolla e Baletit se kom anejna Siper ... Masnej ka disa Mandi Mund t jete nai tjeter ...

I love new york

Primus registratum

Ani per te njejtin Mand flasim, ai eshte dora vete dhe motra vet qe e ka pas emrin Armelida.
Tani une akoma nuk e kuptoj ku tamam e ke pas ti shpine, se une e kam pas ke hyrja e Mandit :shrug:
Heres tjeter qe te vish ke kjo tema me shkuaj nje PM se eshte me e thjeshte dhe me trego per veten po deshe dhe kontaktojme. :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Ani per te njejtin Mand flasim, ai eshte dora vete dhe motra vet qe e ka pas emrin Armelida.
Tani une akoma nuk e kuptoj ku tamam e ke pas ti shpine, se une e kam pas ke hyrja e Mandit :shrug:
Heres tjeter qe te vish ke kjo tema me shkuaj nje PM se eshte me e thjeshte dhe me trego per veten po deshe dhe kontaktojme. :wave: [/qb]
A Ahere se njof Kte Anin . Si Ftyre edhe e njof po me shpi t sakte n Bote ... Por Rastesia mund te jete e PRanishme ...

AnilaM

Primus registratum

si ju kom i here mire?...po e shpjegoj dhi i here,un e kom shpin tek rruga Hoxha Tahsim,aty rrotull vajgurit ose mas VEFA-s,s`besoj se te njoh Helen,8-vjeceren e kam pas marru tek 23 nentori ,pasi kam pas studju per violin,
Mandin ta thashe se si e kam pas njoft.
Po deshe mund te meshkrush ne email,pasi ndoshta lidhemi dhe me MSN.
Tedo desha me t`bo i pytje :ku saktesisht e ke pas shpin ke sh.baletit ,noshta gjej ne per ty noi t`njoftem /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] si ju kom i here mire?...po e shpjegoj dhi i here,un e kom shpin tek rruga Hoxha Tahsim,aty rrotull vajgurit ose mas VEFA-s,s`besoj se te njoh Helen,8-vjeceren e kam pas marru tek 23 nentori ,pasi kam pas studju per violin,
Mandin ta thashe se si e kam pas njoft.
Po deshe mund te meshkrush ne email,pasi ndoshta lidhemi dhe me MSN.
Tedo desha me t`bo i pytje :ku saktesisht e ke pas shpin ke sh.baletit ,noshta gjej ne per ty noi t`njoftem /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: [/qb]
Ahere Une Rafmet Paste e kom pas dmth ta shtjelloj mo qarte Ka pas Qene Shtepia e Pionerit NJehere e nje kohe . Pallati qe eshte perballe me ate eshte Pallati im . Ose aty ku paguhej qeraja ne Kohen e Enverit dhe ku paguhen Dritat tani . PAllati i Kuq qe ka qene me 5 kate dhe tani eshte me 6 kate ...Pra i bie i pallat i kuq me tulla te kuqe ...

AnilaM

Primus registratum

ja e shef tedo e gjeta ne per ty i cope :lol: .
Tek shkalla e fundit ne mos gaboj e ka ish zysha ime e fillores,shkodrone Benjamina SH..... e ka ,ka dy goca por te mdhoja ne moshe tani,ajo e vogla Adriana m`duket se ka marru liceun.
Mos m`thuj qe se njef

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ja e shef tedo e gjeta ne per ty i cope :lol: .
Tek shkalla e fundit ne mos gaboj e ka ish zysha ime e fillores,shkodrone Benjamina SH..... e ka ,ka dy goca por te mdhoja ne moshe tani,ajo e vogla Adriana m`duket se ka marru liceun.
Mos m`thuj qe se njef [/qb]
Ke pallati 4 apo kush . dmth ke 6 katshet qe jane rresht por per fat t keq nuk i njoh ...

AnilaM

Primus registratum

tedo ni gjo k`tuna ,nuk ka ren`si por sa per muhabet ,e ka pas ne kat te 5 tek pallati i kuq perballe lojrave ,hyrjen e ka pas jo nga m`rapa por ne mes ,pra perballe rojtores,noshta jane largu a ku ta di un.... nejse gjith t`mirat.

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] tedo ni gjo k`tuna ,nuk ka ren`si por sa per muhabet ,e ka pas ne kat te 5 tek pallati i kuq perballe lojrave ,hyrjen e ka pas jo nga m`rapa por ne mes ,pra perballe rojtores,noshta jane largu a ku ta di un.... nejse gjith t`mirat. [/qb]
Ano Un e kom ke Trikotazhi . Jo aty ku thu ti ... Un e kom midis Trikotazhit dhe SHkolles S Baletit ...

AnilaM

Primus registratum

po fol mer ti ,me qarte ,se sty ka shum pallate t`kuqe,ti pra e ke tek i kuqi pas pallatiti te gjate te byrektores , mos gaboj ngjyre gri,
...s`njof njeri aty /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .