Kënaqësia - Si të kënaqemi?

skin

Primus registratum
Re: Kënaqësia - Si të kënaqemi?

Kte zbulim e ka bere Shopenhaueri pak para teje /pf/images/graemlins/wink.gif
PO dhe une jam plotesisht dakord me kete.

SKIN.

Fillimisht postuar nga njashtu:
[qb] harrova me ju tregu kenaqesine te dites time...
zbulova se nuk eshte e vetjma kenaqesi arritja e qellimit por procesi/rruga e arritjes se tij...

psh: ne udhtimin qe beme sot, qellimi ishte ne oren x te arrinim ne vendin e caktuar, ne arritjen e qellimit simbas diskutimit, dolen ne konkluzion se kenaqesia me e madhe ishte rruga qe pershkruam deri atje...
pastaj + se mbrritem ne kohen e caktuar...

:rockband: [/qb]

giglio

Primus registratum

Per tu kenaqur behet gjith kjo zhurme,per mendimin tim jan 2 rruge varet nga vakti ,e 1 te piposesh nje resht nja, mos ta ekzagjirojme 15 cm p.sh. ose ose te tymosesh nje pirulino ne shoqeri,mendimi im gjithmone jo per ndonje gje po jam shume i thjeshte kenaqem me pak

ssssssss

Primus registratum

giglio hajde qejkf qe boke ti re me ket vizen...lum si t...pfffff

ALTIN

Primus registratum

F_R_PD ka bere qef ne 12/26/03 /pf/images/graemlins/lol.gif

Katastrofa_23

Primus registratum

paj spo di bre qka me than...njeri munet mu knaq edhe me ni bombon...psh kur ta jep dikush ni bombon ti gzohesh knaqesh hallakatesh krejt tranohesh...e dmth ka shum gjana nket bot qe njeri munet me to mu knaq....un personalisht knaqna krejt kur luj futboll edhe kur shutoj pijuuuuuu prej 33 metrash edhe e jap gooooaaal...e qekjo mknaq...a qka sme knaq asht...kur e jap gol...e referi ma anulon golen e thot qe u kan pozit jasht loje...hamamin tem u kan pozit jasht loje i thom....

PS: kerkoj njers prej drejtshkrim se un jam lindej nskandinavi...

Katastrofa_23

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kenaqesia eshte te mos kerkosh shume,( jo te mos kesh ambicie)

[/ QUOTE ]

qashtu osht....qetash ke fol mir...sdi qysh s'e paskna pa ma heret se....

a e kuptut qka ka dasht me than CUFI I BARDH....dmth duheni mu kan tknaqun me qata qe e keni edhe me m'shel gojen...mos m'u ju ndi zani ma....se ata qe lypin shum....(mshele boll ma katastrof se je ka e zgat shum)...nejse sdu me zgat ma shum.. /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

ndricim

Primus registratum

edhe une te njejtin mendim kam, "te kenaqemi me ato pak ose shume te mira qe kemi".

cufi_bardhit

Primus registratum

o Katastrofe ti mund te kesh per kenaqesi te ma thithesh dit per dite. por une nuk kam mundesi edhe ta jap te ma thithesh 1 here ne jave. edhe ti vuan per kete gje se e do dite per dite. Prandaj une te them qe sduhet te kerkosh shume. por te thuash shyqyr qe i thith 33 cm 1 here ne jave.
Kalofsh mire

Hektor12

Locus omnem
Kenaqesia qe ca e marrin per nevoje biologjike dhe kujtojne se e shkarkuan adrenalinen, me keqe behen pas ca kohe, nese nuk ka kenqesi ne shpirt nuk vlen ajo e momentit ...

scadarsko

Locus omnem
Kënaqësia - Si të kënaqemi?

C'ju kenaq me shume ne kete bote? /pf/images/graemlins/smile.gif

Sipas jush, a mund ta gjejme kenaqesine kur dhe ku te duam, apo varet nga rrethanat?
Me kenaq shume qetesia..... Sidomos kur rri vetem ne shtepi ndihem mire ,sa vjen kush une ndihem i corientuar, me besdisin njerezit qe vijne per visite. Kenaqsia gjindet ne moments gjithmone te pa parashikuara, ateher kur nje darke apo takim i castit même dikend shnderrohet ne harmonie e festim ......keshtu me ndoll shpesh, dhe vert et eshte kenaqesi te kalosh momente que po ti organizosh kurre nuk mundesh te kenaqesh ....