Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

Me cfare lumturie qe e thua, mos qesh aq shume o rrote se po s'te pyti per gjyshen do te te bertase : Te urrej moj qene! :lol:

He tu befsh se ti e di qe une tretem per utopi. Ma bej ndonje fjalim limonate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pffff ne njehere e njekohe jemi ngopur me prase, jo me kashta qe ka gjithe ate fiber.

Kur isha e vogel i kam pyetur ata te mite. O ma ku e ke takuar babin? Ne pasticeri. Pyes xhajen, edhe aite njeten pergjigje gruan e paskesh takuar ne pasticeri. Pas asaj sa here qe shkonim ne pasticeri pyesja : Kush do fejohet sot?

P.S.

Po pati moderator ketu, te nxjerre fshesen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

:lol:

Te pakten kjo historia jote eshte me romantike se e imja
Babi: Dolores e shef ate malin atje?
Dolores: Po
Babi: Atje eshte fshati Dames ku une dhe mami te kemi zene ty dhe me pas u detyruam te martoheshim pa dasem.....
Dolores: :eek: Mos dmth kjo qe kam ardh ne jete e padeshiruar?
Babi: Oh jo xhan edhe ti do gjesh lumturine tende nji dite

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Ci thua kesaj ti? :lol:

Me mire ashtu. Ne te tjeret kemi ardhur ne jete nga detyrimi familjar. Kur te pergjon vjehrra pas deres se dhomes se gjumit, thua me mire ta ze nje e te me lere rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Siperfaqesoret, hipokritet, shkurt ata qe bejne sikur s'ka ndodhur gje.

221178

Primus registratum

Idiotet, pervec rasteve kur jane te lezetshem e te bejne te qeshesh....(raste fort te rralla).

Cleopatra

Forumium praecox

Te them te drejten,sme jep bezdi askush...deri sa te me prekun ne interes tim...pra jam e qet...ne shumicen e rasteve.
Por e quaj humbje kohe jo se se duroj,por humbje kohe qe te rri qofte nje ore me dike qe sja vlen...gjithmon per mendimin e kapacitetin tim.