helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?
dashuroj puthjet une jo tipin /pf/images/graemlins/tongue.gif
dashuroj puthjet une jo tipin /pf/images/graemlins/tongue.gif
ke te drejte miku im, jam me ty deri ne fund te luftes tende kunder ketyre tipaveFillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Nuk duroj tipa qe te tjere shtihen dhe te tjere jane,pra njerez me ''dy fytyra''.Urrej shume dhe njerezit qe nuk jane korrekt.Si dhe mendjemdhajat i urrej ne kulm!!...lezeti im eshte kur ja marr ftyren ne mes te shoqerise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une kam nderruar nick,jo veten time,ok zeqo?e qe je vanitoz ate mbaje.... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] une kam inat tipat e pa vendosur as mish as peshk
si pune njeres ketu qe ka ndruar 100 her ate dreq nick /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:apo jo sere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hej ste mora vesh ndroj nick jo veten po pr amo sje e vendosur sdo cfar nick te vesh /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sere:
[qb]une kam nderruar nick,jo veten time,ok zeqo?e qe je vanitoz ate mbaje.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] une kam inat tipat e pa vendosur as mish as peshk
si pune njeres ketu qe ka ndruar 100 her ate dreq nick /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:apo jo sere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]