Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

crazy

Primus registratum
Re: Kë Tip njeriu nuk duroni dot ?

tipat vanitoz si zequa,e mbajne veten shume lart. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack daniels

Primus registratum

Nuk duroj tipa qe te tjere shtihen dhe te tjere jane,pra njerez me ''dy fytyra''.Urrej shume dhe njerezit qe nuk jane korrekt.Si dhe mendjemdhajat i urrej ne kulm!!...lezeti im eshte kur ja marr ftyren ne mes te shoqerise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

une kam inat tipat e pa vendosur as mish as peshk
si pune njeres ketu qe ka ndruar 100 her ate dreq nick /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:apo jo sere /pf/images/graemlins/tongue.gif

plakudhedeti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Nuk duroj tipa qe te tjere shtihen dhe te tjere jane,pra njerez me ''dy fytyra''.Urrej shume dhe njerezit qe nuk jane korrekt.Si dhe mendjemdhajat i urrej ne kulm!!...lezeti im eshte kur ja marr ftyren ne mes te shoqerise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ke te drejte miku im, jam me ty deri ne fund te luftes tende kunder ketyre tipave

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] une kam inat tipat e pa vendosur as mish as peshk
si pune njeres ketu qe ka ndruar 100 her ate dreq nick /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:apo jo sere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une kam nderruar nick,jo veten time,ok zeqo?e qe je vanitoz ate mbaje.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

BISOU

Primus registratum

pergjigja e pyetjes eshte:

nuk doroj dot ate qe nuk nuk i jap muhabet!!!!!

hic fare ..................
per inotit................
kjo kusia oshte e xhelalit.........
jo e Yllit Shamunaqes.....................

:lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sere:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] une kam inat tipat e pa vendosur as mish as peshk
PS:apo jo sere /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une kam nderruar nick,jo veten time,ok zeqo?e qe je vanitoz ate mbaje.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hej ste mora vesh ndroj nick jo veten po pr amo sje e vendosur sdo cfar nick te vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:ça dmth vanitoz :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

vanitoz dtth ata tipa qe e mbajne veten shume lart dhe qe mendojne se i dine te gjitha...e kuptove zeqo. /pf/images/graemlins/tongue.gif ..dhe nuk kam ndryshuar veten ne kuptimin qe une jam gjithmone une,pavaresisht nga nick qe mund te kem apo qe mund ta ndryshoj shpesh,ok?

ferdeze

Primus registratum

...i urrej njerezit qe gjithmone e luajen rolin e nje viktime te diqkaje dhe nuk te le hapesire per t'i ndihmuar, pastaj i urrej njerezit qe shume mire dine te flasin per hallet e tyre e shume pak dine te degjojne per hallet e tuaja

prandaj kur propozon zotrote u therret cupkave nga larg:" Naaaaaaaa moj ti leshverdhe, ndal se dic dua te them. Te urrej moj qene! " :lol: :lol:

Nuk mundohem fare e derbardhe te zbuloj gje hic. Nje gje e kam mesuar, dashuria nuk shprehet me fjale /pf/images/graemlins/wink.gif

Nashti me thuaj te verteten, kur ta stimulojne trurin, po s'ta heqin, c'u thua aguridheve? :lol:

Dolores

Primus registratum

Oh u dont want to know .......shallow its the word /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne baze te emrit te gjyshes ben kalsifikimet per vazhdim te metejshem mardheniesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores si e ka emrin gjyshja jote mi, se per faj te simes u s'kualifikova para ca muajsh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Une ja kam hedh s kam gjyshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem nese dikush interesohet per njerez te vdekur :lol: