Ju si do vepronit !

olololol

Primus registratum
Re: Ju si do vepronit !

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tre vjet i kishit klandestinçe edhe dy te tjera fejese...epo per 5 vjet rresht njihet robi.

[/ QUOTE ]

Vertet do ishin 5 vjet por une do isha 20 vjec akoma
E keshillon dike te martohet ne kete moshe.
ka siguri kjo martese.
Fejesa prishet shpejt: Nuk mund te mendoja ne kete menyre po nuk eci prishe.

marina s.

Forumium maestatis

Po kur e le,ne ç'menyre mendove zotrote? A nuk mendove me mire ta prish se nuk do eci kjo lidhje? Apo vetem fjala fejese te fut ethet ty? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Alanis

Primus registratum

Tre vjet i kishit klandestinçe edhe dy te tjera fejese...epo per 5 vjet rresht njihet robi.

[/ QUOTE ]

ka siguri kjo martese.

[/ QUOTE ]

po perderisa duheshit kaq shume nuk do prishej fejesa, apo jo? as martesa nuk do prishej..
Une jam i prere kshuqe po ta them shkurt pa komente, ke be gabim. Ti u dorezove te pengesa e pare dhe u ndave. As ndjenja e fajit s'ka per te te ikur ndonjehere kshuqe te uroj te gjesh nej tjeter sa me shpejt! tung

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

ka siguri kjo martese.

[/ QUOTE ]

Vallaj 22 vjeç u martova un. Megjithate jom dakort me i pik taten. O e vështir me u martu pa pas rregullu shum gjona të tjera. Me at menie e pata shty ne un ne qesh tu hum. Shyqyr që m'erdhi radha me ardh n'Kanada që ndava ne menien me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

olololol

Primus registratum

HEJ !

Po se lashe ne ate menyre mer se na masakruat fare.
Fola me prinderit , ju dhashe te drejte atyre.
Besoj se dhe familja duhet pyetur ata biles per te mire menduan.
Une i kisha thene asaj mos e hap muhabetin nje here se kena kohe, tani ca faji kam une qe foli me te shpise.
Ti kujton se nuk u lendova ?
Nuk u merzita ?
Nuk e doja me ?
S'me erdh keq qe kjo pune po mbaronte ?

Po ta kisha me te futme dija me e mbajt ne 5 vjet po nuk kisha ate synim me ate vajze.

olololol

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ka siguri kjo martese.

[/ QUOTE ]

Vallaj 22 vjeç u martova un. Megjithate jom dakort me i pik taten. O e vështir me u martu pa pas rregullu shum gjona të tjera. Me at menie e pata shty ne un ne qesh tu hum. Shyqyr që m'erdhi radha me ardh n'Kanada që ndava ne menien me u martu /pf/images/graemlins/laugh.gif.

[/ QUOTE ]

Plako me qene jashte po martohem qe neser ne me 5 gra po te duash
Po ktu ske asgje te sigurte mer lale sot je ne pune neser nje telefonate te ka lene pa pune .'
Pa kontrata pa gje , tu i bo ledha ne pastruses se ka mik drejtorin gja me thone naj fjale te mire.
Martesa vertet o vujtje o sakrifice, po jo ta merrja ne qafe te vuante me shume.

Kondrapedali

Kondrapedali

Pranej t'jap i far të drejte më pra mo. Se masnej do i bite t'shkojshit sa ke prindët e tuj sa ke prindët e asaj me lyp e me ju majt.

Ashu i bje me qen martu me 5 gra me tamon /pf/images/graemlins/laugh.gif.

P.S. Mos kujto se knej pastrusja s'të bo pun /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Te ben pune por ne ti ben punen tende , ne ti je korrekt
Ske nevoje me bo ledha.
Andej vlersohet puna or mik ktu llapa e miqsia /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Kush u martua e u Gzua /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Puna mo e mir knej o ajo puna e pastruses që s'deshe ti me përmen /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Robt kan manin me vujt e martesa o shpik me i plotsu dëshirat robve. /pf/images/graemlins/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

HEJ !

Po se lashe ne ate menyre mer se na masakruat fare.
Fola me prinderit , ju dhashe te drejte atyre.
Besoj se dhe familja duhet pyetur ata biles per te mire menduan.
Une i kisha thene asaj mos e hap muhabetin nje here se kena kohe, tani ca faji kam une qe foli me te shpise.
Ti kujton se nuk u lendova ?
Nuk u merzita ?
Nuk e doja me ?
S'me erdh keq qe kjo pune po mbaronte ?

Po ta kisha me te futme dija me e mbajt ne 5 vjet po nuk kisha ate synim me ate vajze.

[/ QUOTE ]
E kuptoj qe nuk e le ne ate menyre.Amà prinderve u dhe te drejte sepse edhe ti mendoje se nuk do funksiononte lidhja juaj.Pra mos thuaj qe s'mund te mendoje "po nuk eci,prishe" sepse ashtu mendove ne fakt.

Ca faji ke ti qe ajo foli me te shtepise? Tani qe je me i pjekur mund ta kuptosh:duke ditur ambjentin nga i cili vinte ajo,kerkove qiqra ne hell djale i mbare /pf/images/graemlins/winkwink.gif

true confidental

Forumium maestatis

true love is unconditional.......nese ajo ka ven kushte per tu fejuar ka qen nje hap i gabuar ......
Ska qen e destinuar te finalizohet dhe mos e boni Lymin ta breje ndergjegjja kot /pf/images/graemlins/laugh.gif...
Lymo dicka me e mire ka per te ardh ke dera, ti vetem prit .....

Dolores

Primus registratum

O goje embel /pf/images/graemlins/kiss.gif

Lymi une jam e emocionuar ...gje qe s para me ndodh shpesh kshu s them do gje

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pershendetje o Bab... /pf/images/graemlins/smile.gif

Historia jote eshte e bukur...mund te themi dhe e trishtuar apo prekese sepse me fute ne mendime...

Nuk kam lexuar asnje nga postimet me pas sepse nuk doja te ndikohesha ne ate qe une dua te te them...

Jo ne çdo histori dashurie duhet kerkuar i kujt eshte faji...Ju duheshit qe te dy... per aq kohe sa ju duheshit ishte shume mire...kete duhet te mbash mend...rrethanat, mosha dhe plot gjera te tjera te ambientit qe ju rrethonte ndoshta ishin arsyet e ndarjes...ti nuk do jetosh gjithe jeten me kete histori ne mend...e di shume mire qe eshte e para...po them qe ajo histori te ka rritur...ti je i pjekur tani duhet te kalosh ne gje tjeter, duhet te zhvillohesh, asnjehere historite e dashurive nuk ngjajne me njera tjetren...nese ti mendon se e do akoma asgje nuk te pengon ta takosh perpseri... nese jo...mbaje ne kujtese si diçka te mire qe te ka ndodhur kur ke qene 18 vjeç...ah doja te thoja qe me beri pershtypje nje gje...nuk e mendoja qe Bab Lymi te jete nje djale i prekshem dhe me ndjenja /pf/images/graemlins/grin.gif...a po ma sjell nje gote apo duhet te shkoj te klubi une?

olololol

Primus registratum

Te vdes une per ty.
Une jam miks mer lal si te gjithe jena dhe ne kena naj huq mo shume.
Nuk e tregova se do kthehem serish tek ajo.
lexova nje histori dhe thash po eshkruaj dhe une
Doja vec te dija ca mendonin antaret jo per mendim se ca duhet me bere tani.
Ajo histori eshte fshejur brenda meje dhe jeton si nje kujtim i bukur i adolesheces.

Martesa eshte hapi me i rendesishem i jetes mendoj dhe nuk dua te lendoj kerkund.

Mendoj se ne lidhje me E-ne jam treguar i sinqerte me te .

TEDI

Valoris scriptorum

ne rradhe te pare une isha kurioze te dija se pse tu kujtua kjo histori, e ke pare ne rruge? e ke pare ne enderr? apo ajo prej 10 vjetesh rri ne mendjen tende...
kjo ka rendesi te dihet pasi nese ty te kujtohet rastesisht dhe beshesh nostalgjik do te thote se ndihesh edhe pak fajtor, por nuk do te thote se ti e do ende...
mos e ngaterro nostalgjine me dashurine...
nese ti gjate ketyre 10 viteve nuk pranon lidhje te gjata dhe serioze me femrat pasi te rri ne mendje dashuria jote e pare, atehere gjerat jane serioze dhe ti duhet ta takosh patjeter...
por edhe dicka tjeter gjithmone dashuria e pare eshte e bukur dhe e vecante, keshtu kujdes per cdo vendim tani je i pjekur dhe nuk te falet e gabosh me ...
une ne parim jam kunder martesave ne moshe te vogel, martohesh 18, ne moshen 20 vjecare je me femi dhe ne moshen 30 vjecare femija eshte 10 vjec... nuk me pelqejne keto gjera...

[/ QUOTE ]

Dhe Kjo Gje qe Thote Lara eshte Mese e Vertete ... Mosha Ben Te Veten...

H

harap

Guest

Lymo po leri ca ka ndodh shif ca do ndodhi /pf/images/graemlins/smile.gif

policia

Forumium maestatis

ne rradhe te pare une isha kurioze te dija se pse tu kujtua kjo histori, e ke pare ne rruge? e ke pare ne enderr? apo ajo prej 10 vjetesh rri ne mendjen tende...
kjo ka rendesi te dihet pasi nese ty te kujtohet rastesisht dhe beshesh nostalgjik do te thote se ndihesh edhe pak fajtor, por nuk do te thote se ti e do ende...
mos e ngaterro nostalgjine me dashurine...
nese ti gjate ketyre 10 viteve nuk pranon lidhje te gjata dhe serioze me femrat pasi te rri ne mendje dashuria jote e pare, atehere gjerat jane serioze dhe ti duhet ta takosh patjeter...
por edhe dicka tjeter gjithmone dashuria e pare eshte e bukur dhe e vecante, keshtu kujdes per cdo vendim tani je i pjekur dhe nuk te falet e gabosh me ...
une ne parim jam kunder martesave ne moshe te vogel, martohesh 18, ne moshen 20 vjecare je me femi dhe ne moshen 30 vjecare femija eshte 10 vjec... nuk me pelqejne keto gjera...

[/ QUOTE ]

Dhe Kjo Gje qe Thote Lara eshte Mese e Vertete ... Mosha Ben Te Veten...

[/ QUOTE ]
ej tedi ne fakt une nuk jam lara, citimi po qe eshte i imi... /pf/images/graemlins/wave.gif

olololol

Primus registratum

TI policia e harron te shkuaren keshtu.
Dhe nje histori dashurie ?
Normal qe kerkoj nje lidhje te gjate por keni ndryshuar ju
qe shikoni interesin.

olololol

Primus registratum

TI policia e harron te shkuaren keshtu.