Ju lutem shkruani ketu cdo lloj problemi qe keni me forumin

dr love

Locus omnem
mezi e mora vesh si shkruhet..shume e ngaterruar..ishte me e lehte perpara..edhe statuset mezi dalin..ose jam trash une e nuk di ta perdor..

Amour

Valoris scriptorum
Nuk kam ndonje problem thjesht nje verejtje te vogel :) :
Tek emri anetareve shkruhet " Anëtar i njohjur " mendoj se eshte nje gabim drejtshkrimor qe nuk eshte vene re dhe qe duhet te jete "Anetar i njohur" :)

Ps: shikoni tek avatari im poshte, emrit tim, Amour!!!!!

scadarsko

Locus omnem
vertet pse nuk e hiqni ket model jo antar i njohur apo aktiv i nxeht apo i ftohte.te duket vetja si dikur Klass pare yll flamur shume mire,mire,yll me xixa...

Al-Punk

Still here
Nuk kam ndonje problem thjesht nje verejtje te vogel :) :
Tek emri anetareve shkruhet " Anëtar i njohjur " mendoj se eshte nje gabim drejtshkrimor qe nuk eshte vene re dhe qe duhet te jete "Anetar i njohur" :)

Ps: shikoni tek avatari im poshte, emrit tim, Amour!!!!!
Te flm per sugjerimin, po e rregullojme direkt.

Dreamer

Under the Dome
Kam nje problem me nderrimin e fotografise se profilit
E ngarkoj foton por nuk ndryshon
kur te keni kohe shikojeni cik,flm :)

n00b

Forumium maestatis
Te njejtin problem

Forumi pranon vetem foto me te bukura se ajo e meparsshmja... ndryshe nuk e ndryshon. :p

Kam nje problem me nderrimin e fotografise se profilit
E ngarkoj foton por nuk ndryshon
kur te keni kohe shikojeni cik,flm :)

Provo te besh upload foto me permasa te vogla (kjo mendoj eshte impostuar ne kete menyre qe te mos ngarkohet forumi me imazhe te medha qe e ngadalsojne ate), nese nuk gaboj ka nje limit tek 29.3kb per avatarin. Imazhin qe deshiron te vendosesh duhet ta hapesh me nje editor fotosh dhe ta ruash ne nje format si psh JPG i cili i zvogelon nga ai origjinali qe mund te jete PNG.

Dreamer

Under the Dome
Fotoja qe dua te vej eshte me pak se 29kb ne fakt por seshte aty problemi
Kur te keni kohe shifeni cik :)

Dreamer

Under the Dome
Pershendetje..
Nje sugjerim nga ana ime eshte qe mirembatja e forumit eshte per tu ardhur keq..
C'do kush poston ca te jete me permbare per ate dhe ne interes te tij.

Jepni me pak shume rendesi temave te forumit! :)
Nqs referohesh mua per postimin e mesiperm po i pergjigjesha (n00b) ne fakt se e kam kte problem ka nje jave
Nqs ske info ose ndihme te japesh mos e bej chit-chat kot me vrejtje e propozime pa vend

scadarsko

Locus omnem
Pershendetje..
Nque sugjerim nga ana ime eshte qe mirembatja e forumit eshte per tu ardhur keq..
C'do kush poston ca te jete me permbare per ate dhe ne interes te tij.

Jepni me pak shume rendesi temave te forumit! :)
Hyrja ketu nuk kushtezohet e as detyrohet t ju ndjekim juve qe keni leshuar tema dhe nuk i rifreskoni vete....i leshoni temat si vemje mizash e n ane tjeter as nuk merrni pjese ne to e kerkoni respekt n imazhin mbrojtes Forumi.tejeni aq fanatike ndaj forumit jepni gjith ju prova sa jeni active ne te....ka thujse dy jave vetem tre persona japin rendesi ketu tjeret futen n chatt.
i propozoj moderatorve nese eshte e mundur te pastroje tema Qe datojne vitet2000-2005 ectr...-seskane meinteres...kohet kanendryshuar antaret jane larguar e temat duhenpo ashtu bllokuar...nuk jemi t dtyrum tebejme cfar duan dy tre persona qe kane historik tehershem ketu.

Dreamer

Under the Dome
Nuk bej upload dot photos tek "Foto nga duart tona" per shembull
E ngarkoj foton qe eshte me pak se 2Mb edhe me thote qe ka hasur ne nje gabim
Kur te keni kohe mundesisht hidhni 1 sy :)