Ju lutem shkruani ketu cdo lloj problemi qe keni me forumin

mirdita

Papirus rex
Njeher nuk kam asnje problem ne forum por kur te kem ndonje problem qe beson se nuk do te kem kurr at'her do te ju lajmeroj

S

Sonia

Guest
Kam nje prob me add e forumit me password-in ne fakt. Nuk me hapet me ate fjalkalim qe kam pasur. I cova e mail te add ime dhe me thote qe try again. E kam provuar nja 6-7 her dhe po e njeta gje? Si t'ia bej?

Shkrimtari

Forumium maestatis
Per probleme te ndryshme pas transferimit te forumit apo cdo lloj problemi qe hasni, ju lutem shkruani ne kete teme.
Me thane qe ju jeni administrator dhe doja tju them se kam zbuluar se ne profilin e nje personi ketu ne albforum me emrin Erjona Alshiqi,fshihet dikush qe provokon mua dhe joetistin dhe besoj se eshe nje djale qe ka hapur ate adrese me profil vajzeje dhe po ta shikosh mire,do shikosh edhe foton e profilit ku tregohet nje vajze me shalet e gjata ku i dalin shalet.
Ju lutem vendosni bllokimin e atij profili me emrin Erjona Alshiqi.
Ju lutem shikojeni edhe vet adresen e emailit dhe zbulojeni se kush eshte.
Dhe nga ajo adrese dalin disa fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme.

Al-Punk

Still here
Kam nje prob me add e forumit me password-in ne fakt. Nuk me hapet me ate fjalkalim qe kam pasur. I cova e mail te add ime dhe me thote qe try again. E kam provuar nja 6-7 her dhe po e njeta gje? Si t'ia bej?
Sonia a ka acces tek emaili i vjeter!? Kontrollo mos emailet qe dergojne fjalekalimin filtrohen ne SPAM

Al-Punk

Still here
Me thane qe ju jeni administrator dhe doja tju them se kam zbuluar se ne profilin e nje personi ketu ne albforum me emrin Erjona Alshiqi,fshihet dikush qe provokon mua dhe joetistin dhe besoj se eshe nje djale qe ka hapur ate adrese me profil vajzeje dhe po ta shikosh mire,do shikosh edhe foton e profilit ku tregohet nje vajze me shalet e gjata ku i dalin shalet.
Ju lutem vendosni bllokimin e atij profili me emrin Erjona Alshiqi.
Ju lutem shikojeni edhe vet adresen e emailit dhe zbulojeni se kush eshte.
Dhe nga ajo adrese dalin disa fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme.
Pershendetje,
Fatkeqesisht nuk mund te bllokojme dike pasi thote fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme. Ju lutem injorojeni si anetar nese nuk deshironi te kontaktoni me te dhe ne rast se shikoni abuzime te vazhdueshme te atij profili, atehere mund ta raportoni.

Shkrimtari

Forumium maestatis
Pershendetje,
Fatkeqesisht nuk mund te bllokojme dike pasi thote fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme. Ju lutem injorojeni si anetar nese nuk deshironi te kontaktoni me te dhe ne rast se shikoni abuzime te vazhdueshme te atij profili, atehere mund ta raportoni.
si ta raportoj?

Sonia007

Papirus rex
Pershendetje,
A ka mundesi te m thoni q si i jepni kujdo ketu statusin Moderator!SKANDALOZE!A ka mundesi tia shpjegoni ketij Decatur-it qe moderatori nuk sherben per problemet e tij personale.Me ka derguar 2 her mesazh per gjuh jo te pershtatshme,pa asnje baze dhe kot.Te lutem nese kam ofenduar ose kam bere ndonje gabim ok por kjo seshte e vertet.Dhe me pas me kercenon se do me mbylle add,per nje problem qe ka ai!Ceshte kjo pune keshtu,po tallemi ne ketu?

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
A ka mundesi te m thoni q si i jepni kujdo ketu statusin Moderator!SKANDALOZE!A ka mundesi tia shpjegoni ketij Decatur-it qe moderatori nuk sherben per problemet e tij personale.Me ka derguar 2 her mesazh per gjuh jo te pershtatshme,pa asnje baze dhe kot.Te lutem nese kam ofenduar ose kam bere ndonje gabim ok por kjo seshte e vertet.Dhe me pas me kercenon se do me mbylle add,per nje problem qe ka ai!Ceshte kjo pune keshtu,po tallemi ne ketu?
meso te sillesh njehere dhe te zgjuaren mos e bej ketu ne forum sepse ne fakt ben debilen dhe jo te zgjuaren.
ti hyn ne ceshtjet e mia personale.

lady antebellum

Forumium maestatis
Sonia
Madje ,duhet te vihet mosha si kriter per te percaktuar moderatoret,jo vetem fakti se sa i ngeshem mund te jet dikush.Dihet, qe adoleshente jane te ngeshem,por kjo nuk mjafton.[/quote]

Sonia007

Papirus rex
Sonia
Madje ,duhet te vihet mosha si kriter per te percaktuar moderatoret,jo vetem fakti se sa i ngeshem mund te jet dikush.Dihet, qe adoleshente jane te ngeshem,por kjo nuk mjafton.
[/quote]
PO une smarr vesh nje gje ketu,moderatoret jane per t'u tallur!E vertete :)

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
PO une smarr vesh nje gje ketu,moderatoret jane per t'u tallur!E vertete :)[/quote]
ti the moderatoret ne numrin shumes?
te lumte sonia.
ke tallur moderatoret e tjere.

mirdita

Papirus rex
Un kam nje problem si me i fshi mesazhet e teperta tek lajmrimet,a mundet te me ndimoj dikush.