Hej kam nje problem me adresen time te albforumit qe thote keto fjale:Per probleme te ndryshme pas transferimit te forumit apo cdo lloj problemi qe hasni, ju lutem shkruani ne kete teme.
Me thane qe ju jeni administrator dhe doja tju them se kam zbuluar se ne profilin e nje personi ketu ne albforum me emrin Erjona Alshiqi,fshihet dikush qe provokon mua dhe joetistin dhe besoj se eshe nje djale qe ka hapur ate adrese me profil vajzeje dhe po ta shikosh mire,do shikosh edhe foton e profilit ku tregohet nje vajze me shalet e gjata ku i dalin shalet.Per probleme te ndryshme pas transferimit te forumit apo cdo lloj problemi qe hasni, ju lutem shkruani ne kete teme.
Sonia a ka acces tek emaili i vjeter!? Kontrollo mos emailet qe dergojne fjalekalimin filtrohen ne SPAMKam nje prob me add e forumit me password-in ne fakt. Nuk me hapet me ate fjalkalim qe kam pasur. I cova e mail te add ime dhe me thote qe try again. E kam provuar nja 6-7 her dhe po e njeta gje? Si t'ia bej?
Pershendetje,Me thane qe ju jeni administrator dhe doja tju them se kam zbuluar se ne profilin e nje personi ketu ne albforum me emrin Erjona Alshiqi,fshihet dikush qe provokon mua dhe joetistin dhe besoj se eshe nje djale qe ka hapur ate adrese me profil vajzeje dhe po ta shikosh mire,do shikosh edhe foton e profilit ku tregohet nje vajze me shalet e gjata ku i dalin shalet.
Ju lutem vendosni bllokimin e atij profili me emrin Erjona Alshiqi.
Ju lutem shikojeni edhe vet adresen e emailit dhe zbulojeni se kush eshte.
Dhe nga ajo adrese dalin disa fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme.
si ta raportoj?Pershendetje,
Fatkeqesisht nuk mund te bllokojme dike pasi thote fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme. Ju lutem injorojeni si anetar nese nuk deshironi te kontaktoni me te dhe ne rast se shikoni abuzime te vazhdueshme te atij profili, atehere mund ta raportoni.
A ka mundesi te m thoni q si i jepni kujdo ketu statusin Moderator!SKANDALOZE!A ka mundesi tia shpjegoni ketij Decatur-it qe moderatori nuk sherben per problemet e tij personale.Me ka derguar 2 her mesazh per gjuh jo te pershtatshme,pa asnje baze dhe kot.Te lutem nese kam ofenduar ose kam bere ndonje gabim ok por kjo seshte e vertet.Dhe me pas me kercenon se do me mbylle add,per nje problem qe ka ai!Ceshte kjo pune keshtu,po tallemi ne ketu?Pershendetje,
Fatkeqesisht nuk mund te bllokojme dike pasi thote fjale shume provokuese dhe shume te cuditshme. Ju lutem injorojeni si anetar nese nuk deshironi te kontaktoni me te dhe ne rast se shikoni abuzime te vazhdueshme te atij profili, atehere mund ta raportoni.
meso te sillesh njehere dhe te zgjuaren mos e bej ketu ne forum sepse ne fakt ben debilen dhe jo te zgjuaren.A ka mundesi te m thoni q si i jepni kujdo ketu statusin Moderator!SKANDALOZE!A ka mundesi tia shpjegoni ketij Decatur-it qe moderatori nuk sherben per problemet e tij personale.Me ka derguar 2 her mesazh per gjuh jo te pershtatshme,pa asnje baze dhe kot.Te lutem nese kam ofenduar ose kam bere ndonje gabim ok por kjo seshte e vertet.Dhe me pas me kercenon se do me mbylle add,per nje problem qe ka ai!Ceshte kjo pune keshtu,po tallemi ne ketu?
[/quote]Sonia
Madje ,duhet te vihet mosha si kriter per te percaktuar moderatoret,jo vetem fakti se sa i ngeshem mund te jet dikush.Dihet, qe adoleshente jane te ngeshem,por kjo nuk mjafton.
Po si ti fshi disa mesazhe te gjith komplet,qe me te mos me dalin.Mundet të bësh "Edit" dhe mesazhi fshihet.
po beje leave conversation dhe nuk te dalin mePo si ti fshi disa mesazhe te gjith komplet,qe me te mos me dalin.
Flm shum shum,e gjeta dhe nuk me dalin fare me,gjithashtu te faleminderit shum.po beje leave conversation dhe nuk te dalin me
te lutemFlm shum shum,e gjeta dhe nuk me dalin fare me,gjithashtu te faleminderit shum.