Ju lutem shkruani ketu cdo lloj problemi qe keni me forumin

gurax

Pan ignoramus
Me sa po shoh, Aki, link i sjelle tani ne fund fare eshte per "the site" e cila permban imazhin ( http://imgur.com/Sieiicq ) por nderkohe vete imazhi ka nje adrese tjeter ( http://i.imgur.com/Sieiicq.jpg )

Sieiicq.jpg

Per te gjetur adresen e duhur te imazheve, duhet marre "Copy image location" pas nje klik me te djathten mbi vete imazhin e kerkuar. Dhe eshte kjo adrese me pas qe duhet perdorur me ate "insert image" afer smileys.
:)

AnGeL_DeViL

Primus registratum
Pershendetje!

Kam disa dite qe nuk hy dot ne nickname Universal, kjo si pasoje e ndryshimit te password qe me eshte bere.
A mund ta di arsyen?

Balahk

Locus omnem
Hmmm po nese nje anetar shpreh ketu ankese qe ka qene i ofenduar pa shkas nga nje pjesetar i stafit a nuk quhet se percjell nje problem forumi? Po pastaj nese keto komente fshihen qe dmth se nje anetar i stafit manipulon me detyren e tij dhe po percjell nje mesazh qe anetaret eshte e kote te bejne ankesa se nuk u merret parasysh, a nuk eshte kjo problem forumi? Apo jam gabim? :)
Sa here ka manipuluar stafi me detyren ketu..mua i here,mi fshinin postimet sa here ju tekte,pa arsye :D

gurax

Pan ignoramus
Pershendetje!

Kam disa dite qe nuk hy dot ne nickname Universal, kjo si pasoje e ndryshimit te password qe me eshte bere.
A mund ta di arsyen?

Pershendetje,
Me cfare arrij te shoh, nuk ka ndonje ndryshim per fjalekalimin nga dikush tjeter i panjohur ne drejtim te perdoruesit Universal. Gjithashtu, per te tere eshte ne dispozicion mekanizmi i forumit per rivendosjen e password me ane te email. Dhe perseri gjithashtu, nuk perkon historiku i lidhjeve ne forum midis perdoruesve AnGeL_DeViL dhe Universal. Nuk eshte shume bindese pretendimi qe keta dy username jane i njejti person. Per me teper qe regjistrimi i po te njejtit person me disa username normalish nuk lejohet ne forum, megjithese shpesh eshte toleruar dicka e tille.

Pas ketij shkrimi, mund te vazhdojme kete diskutim me mesazhe private. Gjithashtu nese ka antare te tjere te forumit qe mund te deshmojne per keta dy username qe perdoren nga po i njejti person, do te ishte shume pozitive.

gurax

Pan ignoramus
Sa here ka manipuluar stafi me detyren ketu..mua i here,mi fshinin postimet sa here ju tekte,pa arsye :D

Si dikush qe ka grumbulluar rreth vetes 11 warning points me kalimin e kohes, edhe me indikatoret perkates se ku dhe kur kane ndodhur keto, eshte shume me e besueshme qe problemi qendron tek ti Balahk, dhe jo tek stafi.

Balahk

Locus omnem
Si dikush qe ka grumbulluar rreth vetes 11 warning points me kalimin e kohes, edhe me indikatoret perkates se ku dhe kur kane ndodhur keto, eshte shume me e besueshme qe problemi qendron tek ti Balahk, dhe jo tek stafi.

Une nuk pretendoj te kem pasur sjellje "shembullore"..por edhe stafi (universal)shpesh here ka abuzuar me detyren,duke mi hequr postimet me pa te drejte,sepse ashtu donte..dhe kur une e ngreja kete shqetesim,stafi kishte gjithmone te drejte..sepse ishte staf.

TinkerBell

Papirus rex
Përshëndetje...
Atëherë ka që dje në dark, dhe sot pothuajse gjithë ditën që nuk hapet gjë këtu në Forum. Del vazhdimisht kjo database error!
Nuk e di, është vetëm tek unë problemi ose ?

gurax

Pan ignoramus
Po TinkerBell, edhe mua me dilte dje ne darke e njejta gje.
Sot sidoqofte nuk me ka ndodhur me dhe funksionimi ka qene si normalisht. Ende nuk e kam te konfirmuar sepse ne ate server jane edhe websites te tjera qe manaxhohen nga persona te ndryshem, por mund te kete qene ceshtje e hapesires se lire ne nje nga 'hard-disk' te serverit. Kjo eshte dicka qe do pak kujdes kur disku eshte pothuajse plot, perndryshe vertet fillojne e shfaqen lloj lloj anomalish. :|

TinkerBell

Papirus rex
Po TinkerBell, edhe mua me dilte dje ne darke e njejta gje.
Sot sidoqofte nuk me ka ndodhur me dhe funksionimi ka qene si normalisht. Ende nuk e kam te konfirmuar sepse ne ate server jane edhe websites te tjera qe manaxhohen nga persona te ndryshem, por mund te kete qene ceshtje e hapesires se lire ne nje nga 'hard-disk' te serverit. Kjo eshte dicka qe do pak kujdes kur disku eshte pothuajse plot, perndryshe vertet fillojne e shfaqen lloj lloj anomalish. :|
Qënka shumë në rregull sot :)

abs

nuk e di...
pjestart te SHPIJA JONE shkruajne shume, dhe kur vij s' kam ndonje qe mi ban nje permbledhje t'shkurt :D ka ndonje vullnetar perreth? :D :wub:

abs

nuk e di...
t'marrsha t ligen un ty :engjell: qe s'ke asnje!
kam shpi t madhe, jo absi pertace jooooo, megjithse ohohoho njashtu asht :D love to be pertace:kerce:

Artin

Papirus rex
Me forumin nuk kam asnjë problem, madje është i shpejtë dhe duket mirë nga ana teknike. Por duhet përdorur pak, që të mësohet, se është ndryshe nga të tjerët.

E vetmja gjë e vogël që kam, që nuk di nëse mund të quhet problem, është se ndonjëherë kur kam dalë nga forumi dhe hyj si vizitor, më fut vetë në linjë, pa dëshirën time.

Ndoshta bëj unë diçka gabim, po sidoqoftë kjo nuk është gjë e madhe, rëndësi ka mos të të nxjerrë nga linja pa dëshirën tënde.

gurax

Pan ignoramus
Artin, ajo qe te ndodh qe te ben perseri login edhe kur ke dale me perpara, ka te beje me 'browser history' dhe menyren se si trajtohen 'cookies' nnga browser-a te ndryshem (cookies jane pjese te vogla informacioni qe ruhen nga browser-at per te mundesuar funksionalitete te tilla si ruajtja e password, variabla qe kane te bejne me daten dhe oren kur behet nje kerkim ne ndonje faqe internet ku kerkohen keto gjera, etj).
Situata komplikohet perhere e me teper nese neper browser-a instalohen addons apo plugins, te cilet mund te kene te bejne me adblocks, malware stop, itunes integration, audio/video codecs, etj. Fatkeqsisht kombinimet jane aq te shumta saqe nuk mund te kete nje pergjigje te sakte ne cdo moment per kete gje.

Ajo qe rekomandohet ne raste te tilla eshte te behet "clear browser history/cookies/offline data". Mund te jete problem kjo gje nese ka seksione dhe faqe ku ne me vetedije kemi ruajtur informacion te llojit "remember password", psh ne logarine email. Ne keto raste mund te jete me sens qe te behet fshirje e pjesshme e historikut, psh vetem te dites se fundit, kur eshte shfaqur problemi.