ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

qorri26

Primus registratum
ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

duke pasur gjith keto bukuri natyrore qe na ofron shqiperia ,perse te shpenzoje jashte vendit?
turizmi ne shqiperi eshte ne zhvillim e siper ndaj nuk duhet bere aq dramatike gjendja sic e bejne disa media qe nuk dihet se nga kush shtyhen.
kete vit shihet interesim i pushtetit vendore per turizmin dhe kjo ane duhet vlersuar.

qorri26

Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

mesa duket i paskeni prere biletat per ne turqi :confused:

woooooow

Primus registratum

Jo mo kush tha, ca Turqie...ku ka si shqiperiaa /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

marina s.

Forumium maestatis

une kete vere do kthehem ne shqiperi :thumbsup:
sa per turqine...s'me ka mare malli per bomba /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ata qe kane lek shkojne jashte shqiprise. mendimi eshte i thjeshte: shqiprine ktu e kam, vendet jashte shtetit nuk me bie shpesh rasti me i vizitu.

fairy

Primus registratum

une si fillim do iki ne Qeparo, problem eshte si do i kaloj darkat, se atje flihet pak me pulat, por sidoqofte plazhi eshte yll, ka dhe shume gomere, por nuk bejne dem, madje jane shume te lezetshem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Kam pare qe tani ka shume agjensi qe oraganzojne udhetime per ne shqiperi. (pak te kripura ama)

SkenderbegaS

Primus registratum

SIMAS MEDIAVE TONA , NE VEREN E VITIT 2004
PLAZHI I VELIPOJES (SHKODER) U CILSU NE VENDIN E PAR NE KLASIFIKIM , PER KET VIT. :thumbsup:
UN JAM I PERVITSHEM ATJE ASHT OK. :thumbsup:

xhufipatufi

Primus registratum

O IRON MAN ku ekziston kanabis ne shqiperi?At vand do vizitoj tparin... :wink:
Kam degjuar per nje liqen ne veri te shqiperise qe eshte ne mes nje pylli dhe ka lule nan uj dhe kur del dielli ato dalin mbi uj.Dini ne c'vend eshte ky?Thon qe ka pamje te mrekullushme.

renisara

Primus registratum

Kurse une kamqene ne Ksamil dhe perseri atje do te shkoj, me ka pelqyer pa mase, edhe vendi edhe njerezit, fantazi fare!!!

Shkoni edhe ju se nuk do pendoheni!! :cool:

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja studioze:
[qb] ka dhe shume gomere, por nuk bejne dem, madje jane shume te lezetshem. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:confused:
nejse...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Per ata qe e dine no coment per ata qe se dine quhet **KREREZ* eshte nja 45 min me varke nga SARANDA dhe arriet aty vetem me varke.
Konsiderohet nji nga perlat e Shqiperise plazh i pa pam ne tere riviern e Shqiperise me vjen keq qe nuk kom 1 resme por nuk do te ngeleni te pakenaqur.
Isha vjet do shkoj prape sivjet :wave: :wave: :wave: :wave:

epremte

Primus registratum

durrsi ka kanale ujrash te zeza qe derdhen lluku lluku ne det nga lokalet cdo 200 metra. shif e boj dmth

Albert Zylyftari

Primus registratum

Po doni te kaloni pushime te kendshme shkoni ne Greqi.Edhe cmimet jane shume te lira.Ne Shqiperi eshte shtrenjte, te vjedhin, vendet jane shume te pista.

Nila77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Po doni te kaloni pushime te kendshme shkoni ne Greqi.Edhe cmimet jane shume te lira.Ne Shqiperi eshte shtrenjte, te vjedhin, vendet jane shume te pista. [/qb]
Hell no ne Greqi.Amani mer amani na e mbani Greqine si ndonje vend pale car eshte ,dhe atje te vjedhin , gjer birrat qe thone i kane origjinale jane birra te bame ne Greqi ,dmth edhe aty te vjedhin pi nje Bucks atje dhe do ta shohesh ,mgj ate secili ka mendimin e vet.

Une kete vere do shkoj ne Velipoje ne Shkoder per 2 jave te vetmet pushime vjetore qe kam, kshu jane pak por po te mendosh i thone dhe nja 6 muaj duke jetu me plane para se te shkoj. Ka pothuajse 10 vjet qe nuk kam ken ne plazh ne Shqipri , ta shohim 1 here car behet andej. i am looking forward. at least i willl be there.

plazhistja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pishmon:
[qb] durrsi ka kanale ujrash te zeza qe derdhen lluku lluku ne det nga lokalet cdo 200 metra. shif e boj dmth [/qb]
e megjithate ai eshte plazhi i Durresit, dhe une mezi pres veren te shkoj perseri atje...

epremte

Primus registratum

se harrova armatosuni me te gjitha llojet e ilaceve me vete (me siguri do ju duhen) se nuk gjen farmaci ne bote!!

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Pushimet me te mira personalisht i kaloj vetem ne Jale. Kam rene ne dashuri me ate vend, qe gjithsesi ka afer dhe Himaren. Kaloni nje here nga Jala, do te jete mrekulli...

Albert Zylyftari

Primus registratum

Kisha qef te kaloja pushimet kete vit ne Shqiperi por kam frike se mos shperthej lufta civile.